ilginiz için tşk ediyorummm

merhaba kızlar

ascık göz gezdirdim de masallah kilo veren verene çoookkk sevindimmmm...azminizin devamını dilerimm

aslında veda etmeye gelmiştim amaaaa tartıda 90 ı görünce dedimkiiii ben napıyorum yaa burayıda bırakırsam vayy halime benim

millet ayda 2 kilo alır hamilelikte ben haftada 2şer kilo gidiyorum

tahmin edersinizki çok moralim bozuluyor

hareketimde kısıtlanınca daha hızlı kilo almaya başladım sanki :18::18:

sonra kahve evet zararlı bile bile içiyorum bundan kötüsü yok zaten

sigara alışkanlığım yok ama kahve delisiyim ben ve bi türlü hamilelikte olsa bırakamadım işte

bi ara kendimi alıştırmıstım sütlü yada süttozlu içmeye ama bu aralar oda kar etmiyor illaki sade içiyorum ne hikmetse

kahvesiz enfazla 4 gün falan dayandım sanırım ama dönüşü hep daha kötü oldu

magnorm evet kramp ve sancılarımı azaltması için içiyorum aslında ,kabızlığıma fayda sağlasın diye gece değilde sabah aç karnına içiyorum..
aralarda katı yemek daha mantıklı haklısın canım ..şu fırınlarda satılıyor parmak boyutunda olan kıtırlara ne deniyor yarın onlardan alayım diyorum aralar için

yoğurtla kuru meyve yada yaş meyve yemek daha uzun tokluğa sebep oluyormus onuda yeni öğrendim bu arada..
tşk ederim gulanne insallah hayırlısıyla vaktinde gelsin kızım... gören erkekmi diyor doğuma az mı kaldı diyor

kızım iyice indi aşağıya çok korkuyorum.. (29.haftadayım) 32.haftalara kadar dayanır insallah kızçem
menumude paylaşayım hemencik;
sabah:
2 dilim yumurtalı ekmek (balık ekmekte deniyor bazı yerlerde)
4 zeytin
1 parmak kadar peynir
1 tatlı kaşığı bal,1 tk çilek marmelatı
2 fincan ıhlamur
1 karede etimekli irmik tatlısı (etimeği sütle ıslatmıştım şerbet kullanmadım)
öğlen:
dünden kısırım vardı içine 2 domates..4 yaprak marul doğrayıp yedim
akşama : balık,soğan salata..
yarın tekrar nts için doktora gidicem insalah sancım çıkmaz bu sefer.. bende 30dkda olsa bi yuruyus falan yapayım..