- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #111.221
Bu haftanin odev ve cezasini yazayim:
Odev: Herkes en az %0,5 verecek, yani mesela benim 83,5 kg=> 417.5 gr vermem gerek (onu da tartamayacagimizdan yukari yuvarlicaz ve 500 gram oluyor) Burdan herkes kendisinin ne kadar vermesi gerektigini hesaplayabilir sanirim.
Ceza: %0,5'in altinda verenler asagidaki cezalara tabidir: (18-25 Nisan haftasinda)
* %0,4 - %0,5 arasi vermisse: 5 kez, yarim saat yuruyus, 10 dk bolgesel egzersiz.
* %0,3 - %0,4 arasi vermisse: 7 kez yarim saat yuruyus, 10 dk bolgesel egzersiz.
* %0,2 - %0,3 arasi vermisse: 5 kez 45 dk yuruyus, 20 dk bolgesel egzersiz
* %0,1 - %0,2 arasi vermisse: 7 kez 45 kd yuruyus, 20 dk bolgesel egzersiz
* %0,0 - %0,1 arasi vermisse: 5 kez 1 saat yuruyus, 30 dk bolgesel egzersiz
* kilo almissa: 7 kez 1 saat yuruyus, 30 dk bolgesel egzersiz.
tabii isteyen katilir, katildigini belirtenlerin odevlerini yapip yapmadigi ya da cezalarini uygulayip uygulamadiklarini takip edebilirim.
Vazgecmekyok selam
Ben dun toparlanmamiz adina bi yazi yazmistim ancak 4 kisi disinda kimse orali olmadi ben herkesten buna katilmalarini beklerdim cunku hepimiz ayni seyi dusunuyoruz ve guzel bi atak yaptigimi dusunuyorum
Her neyse ... ben ceza olayina katilmak istemiyorum daha oncede buna benzer seyler oldu yaris yapildi ancak sonuc alamadik
Ben durumun farkindaliginin yaratilip birseyler yapilmasindan yanayim dun yazimda bunu gayet ii bi sekilde anlattigimi dusunuyorum
Ayrica herkes belirli bir kilodan sonra duruyor yavasliyor zira buna en guzel ornek benim 1 aydir 61.5dan dusemedim simdi simdi dusuyorum gereken herseyi yapiyormuyum evet ama kilo kaybi varmi hayir ... ama ben daha cok hirslanip yeni yontemler yapmaya calistim durmadim usanmadim kimse bana ceza vermedi kimse beni diskalifiye etmek istemedi ben istedim peki neden ? Ben gercekten zayiflamak istiyorum cokmu kilom var hayir ama istedigim seyi kovaliyorum
Demek istedigim su insan istiyorsa herseyi yapar durmaz
Sadece biraz durumu farkettirmeye ve icindeki istegi neden burda oldugunu hatirlatmaya ihtiyac vardir onuda bizler bir takim olarak yapabilirz
Bunlar benim dusuncelerim elbette buradaki kimse bana katilmak zorunda degil bunu bekleyerekde hareket etmem
Kisacasi ben ceza olayina katilmak istemiyorum umarim sizler bu yontem ile hedeflere ulasabilirsiniz kolay gelsin vazgecmekyokcum.