- Konu Sahibi Cherry Mom
- #111.261
Günaydın takım 
Sabah sabah tartıldım 61 kg çıktım bi şok yaşadım tartımın ucu halının üstüne gelmiş sonra düzelttim de yine normal rakamları gördüm
Bu da böyle bir anımdı
Sanırım bizim diyetler açısından güzel bir hafta olacak herkeste bi kararlılık hakim
Ben de dün gece araştırdım az kalorili diyetleri fakat şok diyetler sağlıksız göründü bana o nedenle sebze ağırlıklı bir şeyler uygulmaya çalışacağım . Sebze ve yoğurt . Bu 5 gün menülerimde sebze ve yoğurt görmekten bıkabilirsiniz arkadaşlar , karbonhidratı kısmaya çalışacağım . Yediklerimin kalorisini de my fitness pall dan hesaplayacağım . 1000 i geçmeyecek . Bu ayı 64e falan düşmüş olarak kapatmak istiyorum . Yaz yaklaştı artık tatile kadar vermem gereken 4 kilo daha olacak . Ki kadınlar hiç bir zaman kendilrini yeterince zayıf bulmazlar . 60 a düşünce de bu kez 56-57 olmaya çalışacağım 
Yani azim irade şart , hepimize kolaylıklar dilerim . Sevgi dolu bir hafta olsun 
lucicim ben iyiyim sen nasılsın , göründüğü kadarıyla tam motivesin seni kimse tutamaz
iki yakın arkadaşım isveç yapıyor burda ilk günlerde biraz zorlandılar , ama ikinci haftada alışmaya başlamışlar ve etkisini de hissetmeye başladıklarından kararlılıkla yapmaya devam ediyorlar . sana da iyi gelir umarım bu diyet 
günaydınlaaarrrr 5. takımın fıstık olma yolunda azimle ilerleyen güzel hanımlarıııııinşallah hepiniz iyisinizdirrr :) bugünden itibaren kendimize ve takımımıza verdiğimiz sözü tutup inşallah motive bir şekilde diyetlerimize ve sporlarımıza asılırız:)
azcıcık cozutulmuş bir hafta sonundan sonra buradayım... az sonra yürüyüşüme çıkıp oksijen depolayacağım...bugün durumdadan esinlenerek isveç diyetine başlıyorum, dün alış verişimi yaptım, bugün tam motiveyimmmm :)
durumdacım yahu bu nasıl diyet 13 günde 1,5 kg biftek var daha balık ve tavuğu saymıyorum, arkadaş kilo almayalım biz bu diyet sonunda :)
neyse hayırlısı diyorum şimdi nescafemi içerek başladım diyete, çok güzel oldu bu, zaten sabahları sadece kahve içiyordum bu diyette de aynen sabah sadece kahve var...zorlanmayacağım inşallah
tekrar hepinize boool azimli, az kalorili bir gün dilerim, öğleye görüşürüz öptüm hepinizi![]()
lucicim ben iyiyim sen nasılsın , göründüğü kadarıyla tam motivesin seni kimse tutamaz
Son düzenleme: