evet kızlar yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız hele yuzey cim sen son zamanlarda bunu o kadar çok dile getirdin ki sana karşı mahcubum saolsun luci sürekli güzel paylaşımlarla bulunarak bişeyler yazmaya çalışıyor ama şurada yazan gerçekten çok az kişi kaldık (kaldınız ben sizi özellikle son 3 gün dahil olmak üzere çok ihmal ettim hayatımda bu dönem belki de koşturmacanın çok olmasından kaynaklı oldu bu durum
vazgeçmekyok canım 3. takımdaki sarı kartlar ne işe yarıyor bi sorup öğreneyim
benim özellikle son günlerde dikkatimi çeken gamze, sevda arkasından ebbis elendil purmelal lily fazla paylaşımda bulunmuyorsunuz hnd de ve hazoş elinden geldiği kadar yazıyor luci yuzeyvazgeçmekyok sizlere diyecek bir sözüm yok teşekkür etmekten başka son dönemde kaptan olarak değil takım arkadaşınız olarak bende azalttım maalesef paylaşımı ama son 3 gün yaşadıklarımı size yazdım gerçi bunlarda bir mazeret sayılmaz girip bi slm yazıp çıkabilirdim
luci cim aynı anda 2-3 kişi izne çıkmasın demek eğer işleri aynı ama denk geldiyse yapabilecek bişey yok ben ilk defa keyfiyetten izin aldım çünkü şizin almasaydım takım ortalamasını düşürecektim resmen yeme tutkuma rezilliğime engel olamadım ama izne ayrıldıktan sonra fırsat buldukça tekrar yazmaya çalıştım izinli değilmişim gibi zaten sadece kendimi bildirim konusunda izinli görüyorum onun dışında izin yok mümkün olduğu kadar yediklerime dikkat edip yürüyüş yapmaya çalışıyorum son bildirim kg mum anltına indim ama yeterli değil bana göre o yüzden ben buralardayım ama dönüşüm muhteşem olacak dermişiöö
önerilerimi yazdım yukarıda sizler ne dersiniz arkadaşlar?