- Konu Sahibi Cherry Mom
- #11.201
canım benim çok teşekkür ederim oku oku bitmedi valla opuyorumnanaktandün başladık cnm...ama bilgi paylaşımı yanlış hatırlamıosam cumadan ve hafta sonundan başladı...sen haftasonundan takip edersen iyi olur..
tabii ne zmn istersen uğra...uğrama desek gelmicen mi yani:CüvCüv:
yok ben istenmediğim yere gelmem:roflol::roflol:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
canım benim ben yeni başladım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3netim kesildi yazamadım canlar.. şu bulyon çorba meselesi varya bir domates bir tutamda tel şehriye ekleyiverin, daha önce yaptıklarımı yazıyorum kafadan sallamıyorum bir tutam şehriyenin zaten kalorisi kaç gelecek diyetinizden şaşmış olmazsınız...
özgecim biz dün başladık canım senin kilo vermeye başladığınıda duyduk kuşlar söyledi... istediğin zaman gel, bizede moral olur...
yumukum 7. günde bugün ve 3 kilo vermiş durumda darısı hepimizin başına inşallahhhhŞenizŞeniz
evet kalişim hayal konusunda haklısın .zaten birazı bagırsaklarım boşalmasından ama daha öenemlisi saglıklarından endişe ediyorum ben ......allah korusun ...
özken yeni başladı ama 5. gündür yapan yumukum var o çalıştıgı için sabah akşam ancak girebliyor nete . vede güzel verdi kilolar gidiyor . darısı hepinizin başına vede özgemin o hak ediyoe oda benim dibi epeydir takılıp duryor bu ona iyi gelecek inşalla . o benim kıs kardeşim .diyeyim ....Şeniz
canım benim ya seni çook seviyorum zaten biliyorsun ŞenizŞenizŞenizŞenizyok ama gerçegi kadar oldu 1. senedir . şutarafagitti çok şey paylaştık özge kuşumla ....Şeniz:enbuyukkk:
birde şöyle sarılıp öpseydimmm ne güzel olurdu oh mis gibi :asigim::asigim:
neeee:1shok:
5 kilomu vermiş cumadan bugüne kadar mı nasıl yani
o zaman dua edicez diğerleri de kilo almış olsun bizde aradan sıyrılalım:roflol::roflol::roflol:
hayal bu bir haftada 5 te verir 10 da verir :roflol::roflol::roflol: