selamlar 5. takim :) hemen menumu yazayim. bildiginiz uzere izne ayrilmadan evvel biraz diyet motivasyonum dusmustu. rutinleri seviyorum ama bir 3 aydan sonra ara verip degisiklik yapmam gerekiyor. simdi birkac gun elma diyeti uygulayayim dedim, amacim sok bir kilo vermek degil, tamamen kendi saglikli, dengeli ideal diyetime daha bir motivasyonla donmek. yani amacim psikolojimi soklamak. uzun sure yapilirsa tabii cok sagliksiz ve kesinlikle tavsiye etmeyecegim bir diyet bu elma diyeti, ancak birkac gunde sorun olmayacagini dusunuyorum, zaten bitirdikten sonra birkac gun protein-yogun beslenerek eksigi telafi edecegim.
yine de her yoruma, elestiriye acigim tabii. zira elestiri kaldiramayacak ya da gelecek yorumlardan incinecek biri degilim cok sukur. :)
2 mayis menum:
sabah: 2 dilim uno denge light+bir dilim light peynirli tost (hmmmm nefisti ozlemisim tost yapmayi) 3 kucuk domates, 1 salatalik, 1 carliston, biraz maydonoz, biraz dereotu, biraz limon suyu.
sonrasinda gun boyu araliklarla 4 elma, 5 kokteyl domates, 1 salatalik. (aslinda daha fazla elma yiyecektim ama gec kalkinca ve isler gucler yuzunden bu kadar olabildi)
su: 3 litre civari
spor: 17.5 km 3,5 saat yuruyus. (aslinda ben 8 km yuruyup donecektim hatta yurdun onunden gecerken 6 km olmustu, 1 km yurudum, geri donup 8'e tamamlayacaktim ki biir arkadasla telefonda konusmaya basladik, laf lafi acti ve 2.5 saat daha yurumusum. hep bu arkadasin sucu

)