- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.321
hee dolanacam bijom anasini satayim birde yeni terlik alacam kendime ayamdakiler eskimis suruye suruye dolanam ben bak bir okula gidip gelmem bile degistirdi beni valla benim biraz sosyallesmem lazim biliyom ben ilacim o :sm_cool:oyy asyam neden bunaldın sen kıyamam :teselli: evde oturmaktan oldu eminim.. çık gez dolan birkaç gün bak hiçbirşeyin kalmaz canım arkadaşımm Şeniz
aynen oyle oldu tabucugm ama teshis konuldu artik ilacta bulundu simdi tedaviye baslicam kendime:lepi:asyacım nasılsın tatlım...neye sıkıldın cnm böleee....bence ev kalabalıktı harra gürre sen misafirlerin gitti boşluğa düştün galiba...üzme o tatlı canını sen şekerim bnm...öpüyorum seni ve bebişlerini tatlım bnm...
kiyamayin beni lutfen cok ilgiye ihtiyacim var iste boyle herkez asyam selvi boylum al yazmalim desin bana iyi olurum ben cabukzemuszemuscanım benmmm.. sen hiç üzülme olur mu kıyamam sana ben=( bak eşin de ne güzel destek oluyo sana.bu cokgğzel bişiy:1hug:
inanmiyorum gercektenmi opuyorumnanaktan kuafore gitmeyi bende dusunuyorum canim ama simdi olmaz gecen gun her zaman kizlari goturdugum kuafor kagit gondermis bana sac yikama+ kesim+ kurutma fon falan yok ha 69 erocuk e bunlar yikamadan kesmiyolar kurutmadan cikarmiyolar kesmeyi okadar para veremem azda disimi isayim kirilmassa ben koydeki sabi$ e gideyim 10 ytl sacimin icini sey ettireyim cok guzel yapmiyo ama simdikinden iyidirbenneyaptımki
bide mehalimcime bisiy sorucaktim kiz mehalimcim ben sacimi melekler korusundaki ozgur gibi yaptirsam bana yakisirmi CADIARZUsen anlarsin az cok gordun beni ne dersin
oldu mehalimcim deniycem o modeli ben sacimi yikayip tarayayim ya$ken kurayana kadar hic dokunmazsam cok iyi sekil alir ama kuruyken bir tarak atayim cok kabario ama oglum bana a$ik ya cok elliyo sacimi taramak falan istiyo oyle otururken cok oynar sacimi insallah yakisirda ne zaman kestiririm o var biraz adamin basini yesem olur yoksa izine kaliroy asyam sevsinler seni vallaha şekerim saç tiipine en uygun kesim onlar aslında dağınık trendi yani böyle genç işiş. eğer hafif jöle yada briyantinle dağınık kullanabilirim diyosan neden olmasın yani kestirmek kolay amam kullanmak mesele sende yaparım diyosan olur.sana kısa kesimde olabilir benimki gibi ama sürecen jöleyi kıvır kıvır ne havalı olursun benimki az uzadı şimdi daha iyi şekle giriyor. rahat rahat:))
ayy pek yorulmuşum anacım az uzanacam buralardayım onlinim haberiniz olsun arara gelip bakarım :)
kallisim o bebeği anladım bedne saçlarını tarişfle az da bana
uzar tatlim cokmu kisa biktinmi kisa olmasindanayy şu saçlarım bi uzasa! baska da bişiy istemem ya
oldu mehalimcim deniycem o modeli ben sacimi yikayip tarayayim ya$ken kurayana kadar hic dokunmazsam cok iyi sekil alir ama kuruyken bir tarak atayim cok kabario ama oglum bana a$ik ya cok elliyo sacimi taramak falan istiyo oyle otururken cok oynar sacimi insallah yakisirda ne zaman kestiririm o var biraz adamin basini yesem olur yoksa izine kalir
uzar tatlim cokmu kisa biktinmi kisa olmasindan
anaaa ne guzelmis demek yakti saclarini he bende uzun duz saci cok severim ama benimkiler kivircik kucukken cok sariydi ayni sportininki gibi buyudukce koyulasti bende kestane yaptim hemde cikmayan kina simdi dipler acik renk yarisida koyu kestane iste bak saclarimizi kendimiz mahvediyoz demiyaa benim saclarım belime kadardı ve dümdüzdüsimsiyahtı bi de mavi-siyaha boyuoduk.. gözlerimde yeşl-ela gibi bişi. tenim de beyaz. gördün mü fotolarımı bilmorum hiç.. ama kuaför yaktı saclarımı şimdi omuzlarımda ve kece gibi.. dokunsam kopucak sanki saclarım :'(
ben bu akşam öğünümü listedeki gibi yapmadım kısçelerim ya..
markette börülce konserve gördüm.
aylardır aşeriyordum resmen börülceye :bbo:
bi egeli olarak cok seviyorum ve ankarada bulmak neredeyse imkansız taze börülceyi..
ayy neyse cok uzattım-tatlicadiarzu-
350 gr kadar haşlanmış taze börülce konservesi yedim.
bol ekşi ve tuz..
mmmmcokacimcoook
afiyet olsun ciceyim.. benim de canım hamburger cok istedi.. ama yemedim. hala istiyo canım. ama tutmaya calısıyorum kendimi=/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?