Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oyy asyam neden bunaldın sen kıyamam :teselli: evde oturmaktan oldu eminim.. çık gez dolan birkaç gün bak hiçbirşeyin kalmaz canım arkadaşımm Şeniz
hee dolanacam bijom anasini satayim birde yeni terlik alacam kendime ayamdakiler eskimis suruye suruye dolanam ben bak bir okula gidip gelmem bile degistirdi beni valla benim biraz sosyallesmem lazim biliyom ben ilacim o :sm_cool:

aynen oyle oldu tabucugm ama teshis konuldu artik ilacta bulundu simdi tedaviye baslicam kendime:lepi:

canım benmmm.. sen hiç üzülme olur mu kıyamam sana ben=( bak eşin de ne güzel destek oluyo sana.bu cokgğzel bişiy:1hug:
kiyamayin beni lutfen cok ilgiye ihtiyacim var iste boyle herkez asyam selvi boylum al yazmalim desin bana iyi olurum ben cabukzemuszemus

heee bisiy daha biraz once bijomla canli yayinda gorustuk aaaamaaaan o ne tatli bir sey oyle yaaa bide siskoyum falan diyo ne siskosu manken bana sendde sisko degilsin dedi neyse iyi onu gorudugum moral oldu bana ne guzel arkadaslarim var yaa

oy asyam sevsinler seni vallaha şekerim saç tiipine en uygun kesim onlar aslında dağınık trendi yani böyle genç işiş. eğer hafif jöle yada briyantinle dağınık kullanabilirim diyosan neden olmasın yani kestirmek kolay amam kullanmak mesele sende yaparım diyosan olur.sana kısa kesimde olabilir benimki gibi ama sürecen jöleyi kıvır kıvır ne havalı olursun benimki az uzadı şimdi daha iyi şekle giriyor. rahat rahat:))

ayy pek yorulmuşum anacım az uzanacam buralardayım onlinim haberiniz olsun arara gelip bakarım :)

kallisim o bebeği anladım bedne saçlarını tarişfle az da bana

kiz sporti senin terakmi ney dedigin boyle dag bayir dolanmakmiydi allah seni ne yapmasin emi bende ciddi soyluyom oyle degisik bisiy sandiydim e benim oturdugum yerin her tarafi boyle orman su dag bayir ayol bende cikayim diyecem ama kiminle yalniz olmazki hem sen kurdan gibisin daha zayifliycanmi ya yeter canim artik yaa sari civ civ seni pek datluymusun sen bacum bir onceki resim cok uzaktandi yuzunu pek gormemisim eh iyi hadi terakci kiz

oldu mehalimcim deniycem o modeli ben sacimi yikayip tarayayim ya$ken kurayana kadar hic dokunmazsam cok iyi sekil alir ama kuruyken bir tarak atayim cok kabario ama oglum bana a$ik ya cok elliyo sacimi taramak falan istiyo oyle otururken cok oynar sacimi insallah yakisirda ne zaman kestiririm o var biraz adamin basini yesem olur yoksa izine kalir

ayy şu saçlarım bi uzasa! baska da bişiy istemem ya
uzar tatlim cokmu kisa biktinmi kisa olmasindan

yaa benim saclarım belime kadardı ve dümdüzdü simsiyahtı bi de mavi-siyaha boyuoduk.. gözlerimde yeşl-ela gibi bişi. tenim de beyaz. gördün mü fotolarımı bilmorum hiç.. ama kuaför yaktı saclarımı şimdi omuzlarımda ve kece gibi.. dokunsam kopucak sanki saclarım :'(

Ahh ben okulda sportienin rsimlerine bakamaıştım şimdi baktım . vallaha doğa süper sportiede süper. oralarda böyle dağ bayır yürümeyi bedne pek severim bedne olsaydım keşkeç
sportiem şimdi kaç kilo kaldı senin canım maşallah yaa. iyi iyi gelinlik kumaşı az gidecek dimeside kolay olacak :))

su bernim saçlarda seninki gibi fena halde bozulmuştu böyle lastik gibide sünüyodu ıslanında bende kökten kestirdim kurtuldum şimdi süper uzuyor. birde çabuk uzar benim saçlarım .
ben birde bitkisel yağ kullanıyordum hızlı uzamasınada etki ediyordum . dabur amla saç yağı dene istersen aktarlardan bulursun

anaaa ne guzelmis demek yakti saclarini he bende uzun duz saci cok severim ama benimkiler kivircik kucukken cok sariydi ayni sportininki gibi buyudukce koyulasti bende kestane yaptim hemde cikmayan kina simdi dipler acik renk yarisida koyu kestane iste bak saclarimizi kendimiz mahvediyoz demi

ben bu akşam öğünümü listedeki gibi yapmadım kısçelerim ya..
markette börülce konserve gördüm.
aylardır aşeriyordum resmen börülceye :bbo:
bi egeli olarak cok seviyorum ve ankarada bulmak neredeyse imkansız taze börülceyi..

ayy neyse cok uzattım-tatlicadiarzu-
350 gr kadar haşlanmış taze börülce konservesi yedim.
bol ekşi ve tuz..
mmmmcokacimcoook

afiyet olsun ciceyim.. benim de canım hamburger cok istedi.. ama yemedim. hala istiyo canım. ama tutmaya calısıyorum kendimi=/

Mehalim canım,
Bugün beni 90 kiloda ziyaret edip çok onore ettin.Havalandım açıkçası biraz.İyice görsünler diye oradan cevap bile yazdım sana.Soğol canım.
Bizim topiktekiler de çok candan ve yardımsever ,tatlı insanlar.Eeee nede olsa tombikiz,tatlıyız,ballıyız,şahaneyiz.Nasıl ama.........:roflol::roflol:

nere gittiniz yav?
offf biktim bu sabahciliktan.:jeyyar:
yalniz kizlar, persembe günü tatil cumada arada kaynar birde haftasonu 4 gün evdeyiz..hihoyyyt
hadin bende uzanayim cok uyuyorum bu aralar. degisen is saati düzenindenmidir yoksa hastamiyim nedir durmadan uyuyorum. biraksalar gece gündüz uyurum nedir acaba ?
iyi geceler canlarim öpüyorum hepinizi

canlarııımmm günaydın alkisalkisalkis
sizlere süprizim var=) az önce tartıldım.. 58.7ye düşmüş kilom. daha dogrusu 2 kez 58.7 1 kez de 58.4 cıktı. ama ben 58.7yi kabul ediyorum. nihayet 59un altına düştüm ya oh be dedim=))
iyi ki dün o hamburgeri yememişim. teşekkürler bijoix. Şeniz

az önce sirke ve sandalozumu içtim. yarım saat sonra falan da kahvaltı yapıcam.
kahvaltıda: b parca dil peyniri+1bucuk ince dilim diyet ekmek+domates+biber+ıhlamur var.

bu arada.. dün gece yatmadan önce sarımsak yutmana calıstım. yutamadım miğdem bulandı.. 2ye böldüm öyle yutmaya çalıştm.. yne yutamadım boguluyodum valla :bbo: sonra nası bi bas dönmesi nası bi mide bulantısı böyle.. nası bi halsizlik. yutmaz olaydım sarımsak falan senağlama ama sacların uzamasına ve metabolizmanın hızlanmasına yardımcıymış.. bakalım bu gece cesaret edebilirsem yutucam tekrar..

haa ayrıca.. nihayet bu gece uyuyabildim. grci öyle cok ahım şahım bi uyku diildi.. muhtemelen sarımsak yuzunden geldi uykum ama.. gece 02:00 gbi yattım. sabah 05:30 gibi uyandım.. 3bucuk-4 saat uyumuşum işte max. gün içinde uyumıycam. gece uyuyabileyim diye.. işte sporuma giderim, alısverişimi yaparım falan.. bal alıcam bugün bir de fındık. zaten dus aldım yemek yaptım vs vs diyinceye kadar zaman gecer.. bugun aksam 19:30da iktisata giriş finalim var.. biraz ona göz gezdiririm=)
evet bugün çooook mutluyum. gerçekten iyi hissediyorum kendimi.
dün babamla konuştuk. bizim burdurdaki müstakil cok güzel yemyesil bahceli bi evimiz vr. her yaz mangal yakılır o bahcede akrabalar falan gelir.. rakılar içilir sazlı sözlü eglence böle.. daha mangal yakmadık seni bekliyoruz açılışı seninle yapıcaz dedi babam hihoyyyt gittiğimde bi parca yerim artık. bütün sene adam gibi beslenemedim zaten burda. annemin yemeklerini özledim cokacimcoook
neyse çoook uzattım farkındayım.ama gerçekten içimde iyi anlamda bişler var bugün.. SİZLERİ ÇOOOOK ÇOOKK KOCAMAN SEVİYORUM... Şeniz Şeniz a.s. a.s. opuyorumnanaktan :kedi:

günaydın canlar. su canım uykusuzluk nasıl bişeyçok iyi biliyorum bende çok sorun yaşadım bu konuda hata sinirden artık evdekileri bile öldürmeyi planlamıştım ben gezerken nasıl uyuyorlar diye:))) ama zamanla hallettim şükür hayata ne kadar vurdumduymaz oldum uykum o kadar rahatladı vallaha:))

sarımsak aslında kolay yutulur hap gibi düşün ya birde kocaman parça almaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…