- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.301
canım iyiyim sen nasılsın? demek şimdiden 1 kilo gitti ha ne güzel valla sen bana ben sana hastayız :roflol::roflol: ben bu hafta iyi bir bildirip yapıcamı sanmıyorum ama diyetinizin takipçisim delikafaduldenbijoux cum nasılsın nezamandır yazışamadık seninle
burası süper oldu nasıl bir paylaşım değil mi sohbetler havada uçuşuyor alkisalkisalkis
canım iyiyim sen nasılsın? demek şimdiden 1 kilo gitti ha ne güzel valla sen bana ben sana hastayız :roflol::roflol: ben bu hafta iyi bir bildirip yapıcamı sanmıyorum ama diyetinizin takipçisim delikafadulden
paylaş paylaş ama öyle uzaktan olmasın görebilelim 36 beden arkadaşımızı zemuszemus ben de 68 im şimdi 65 olunca inşallah tekrar koyucam..
dedim ya istanbula geliyorum diye. çikolatamı aricam görüşmek için o da ben de müsait olursak. seni de arayalım mı :jeyyar:
canim benim evin pa$asi korkmus demek operim onu ben
biliyorum kallisim galiba ben boyle nerdeyse bir aydir hic biryere cikmadim ya cok bunaldim oyle dusunuyorum esim yarin bir magazaya gidelim sen yazliklari gorunce zayiflayinca alicam diye degisirsin diyo yeniden zayiflama hevesi gelir diyo bakalim cok evde kapali kalmakta iyi degil gerci birkac ginlugune eltimlere gittiydik ama orddada hic evden cikmadikki
evet sportim bende oyle dusunuyorum ama cabuk atlaticagima eminim dedigim gibi hic disari cikmadigim icin hep mutfak ev bahce derken biraz bikkinlik geldi bana herhal ama gececek
slm herkese...bugün naptım yazıyım hemen..
sabah
yarım dilim ekmek---1 kk peynir
ara yaptım 12:00 de şekersiz yarım sütlü nescafe
öğle 14:00
2 haşlanmış yumurta
17:00 ikindi
yarım kase şehriye çorba---yarım grissini (1 grissini 1 kase çorbaya eşdeğer ben yarım kase yedim)
19:00 akşama da 1 tabak susuz mantarlı tavuk sote 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum
yatarkende ya bikaç çilek yada bir bardak süt
kız sportie bnm ki kaç kalori etti acepsüprizzzzz
aaa sportim valla lost adası gibiymiş orası da.. dikkat et kara duman falan gelmesin :roflol::roflol:
ben de yazayım kıskandım benimkini de hesapla :1closedeyes:
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 1 domates, 5 zeytin
ara: 4 diyet bisküvi yarım kase süt
öğlen: 1 tabak az yaglı az salçalı etsiz kabak yemeği, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 kupa tarçınlı süt içerim heralde
akşam: yemicem herzamanki gibi (mehalime selamlar :roflol: )
daha su 1 litre yaptı off canım hiç içmek istemiyo kafamçokkarıştı
kallisim elma sirkeli sodanı içtin miiiiiii delikafadulden
uNLARI GETİR BİR DAHA GELİŞİNDE, BAK MİLLET KURABİYESİZLİKTEN KIRILDIkaydirigubbakcemile3 aboowwww büyük yazmışım tekrar yazamam vallazemuszemusHepinize merhabalar.
Ziyarete geldim yine.Bakalım yeni başladığınız diyet nasıl gidiyor.İnşallah çok başarılı olursunuz hepiniz.
:roflol::roflol: tıss senin için zaten tüm fransa öle konuşuyomuş:roflol: ...ben okula cocuklari almaya gidecem kizlar bugun kucuk kizimda piknige gitmisti oglen gormedim onu ozledim birazcikdaha vakit var ama sacimi basimi topliyayim azcik kendime ceki duzen vereyim cikacam dort cocuklu kari gibi gorunmeyeyimkaydirigubbakcemile3 gorenler bu baayanda kim cocuklarin ablasimi acebaa zemuszemus desinler hadin ciktim ben opuyorumnanaktan
gorusuruz hepinizi coook opuyorum
allahım siz birde deniz kenarında oturup çay kahve içinde ben sizi o zaman ne yapmıyayım hee valla çatlatmayın beni mafoldumbenmafoldumbenpaylaş paylaş ama öyle uzaktan olmasın görebilelim 36 beden arkadaşımızı zemuszemus ben de 68 im şimdi 65 olunca inşallah tekrar koyucam..
dedim ya istanbula geliyorum diye. çikolatamı aricam görüşmek için o da ben de müsait olursak. seni de arayalım mı :jeyyar:
aşkol bijom ya bu saate kalınırmı hiç sabah işlerini halletmeden beni düşünmen gerekirdi mafoldumben valla unuttum yine sen söylemesyedinde unutup giderdim yemekten sonra içeyim artıkvereliniortak
kallisim elma sirkeli sodanı içtin miiiiiii delikafadulden
size geçen gittiğim trekkingten birkaç foto ekliyim
lost izleyenlere duyrulur aslında lost buralarda çekiliyor:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?