- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.381
canım hiç üzülme doktorlar her zaman en kötüsünü düşünürler ve ona göre tahlil verirler. ben tanıyorum birkaç kişi aynı durumda olan, ilaç tedavisi oldular ya da dondurdular siğillerini şu an hiçbir problemleri yok. çok sıkma canını Allah çaresiz dert vermesin :1hug:günaydınlar,
dün sabah 8 de çktım evden ,gece 01.00 de geldim.dolayısıyla dün nete giremedim,kusuruma bakmayın...
diyetin 2. günü de bitti ve aynen uyguladım.
sizleri de merak ediyorum ama geçmişi okuyamadm henüz.
bu arada dün hastaneye gittim,biraz can sıkıcı bir durum oluştu...
vajinit(bir çeşit mantar)olmuşum zaten orasını hepimiz tahmin etmiştik.
ama bir de simir testi istedi... çünkü genital bölgemde siğiller var
pazartesi günü belli olacak, HIV virüsünden şüpheleniyor zannediyorum mafoldumben
bak sen söyleyince anladım sportim. sanırım artık kaçamak yapmamamın, kaçamak görünce arkama bakmadan kaçmamın nedeni bu. ertesi gün kendimi çok fena cezalandırmam a.s hmm iyi oldu bunu anlamam yerimsenibenbijoux cum canım 1200 kaloriye kadar çıkabilirsin hiç dert etme, sen zaten hallediyorsun kaçamak yapsanda telafi ediyorsun, gözünü çıkararak :roflol::roflol::roflol:
ben şimdiden 1,400 ü garantiledimzemuszemus
.........
ewt cnm ondan sordum bende bi parmak gibi olanları var bide büyük olanları...neye göre 2 tane kafam karıştı...çünkü ben 1 grissiniyi bir dilim ekmeğe eş değer dedim...ama ufaklardansa eş değer değil...kendimizi kandırmayalım die sordum...bide kalorileride farklı..
.kalori cetveline baktım şöyle yazıo....
grissini 3 adet 70 kalori
kepekli galeta 1 adet 70 kalori
yani özetle bende kepekli galeta var...sayet aynı şey değilse 2 tane yesem kepekli galetadan 140 kalori yapar...gerçi hiç yemedim ardarda 2 tane ama...bilelimde ona göre davranalım die şey ettirdimmmmmCADIARZU
ooo
hadi bakalım kilolar düşmeye başladı şükürkaydirigubbakcemile5
benim de bu konuda kafam karışık...
dediğim gibi..
2 şişe ayran -tatlicadiarzu-
hangi şişeye göre acaba bu?
çikolatam ya da kallisim gelse de bişeyler yazıverseler:1ninca:
tünaydın canımm a.s.bijocum nasılsın cnm...tünaydın diyim artıkkaydirigubbakcemile3
ben yazayım. madem şişe belirtmiyo 5 kiloluklardan için iki tane ne olcak canım onlar da ölçü verselermiş di mi :roflol::roflol:2 şişe ayran -tatlicadiarzu-
hangi şişeye göre acaba bu?
çikolatam ya da kallisim gelse de bişeyler yazıverseler:1ninca:
gelmeye gelirim de
pantolonumun paçalarını çorabımın içine sokup
olabilecek tüm açık yerlerimi de sıkı sıkı kapatmam lazım
yoksa gelse de bişey anlamam korkudan:bbo:
minik haşerattan pek tırsarım ben-tatlicadiarzu-
canım benim=) :1hug:ben de şu ana kadar 500 gr garantiledim :icecream: ama cuma günü annemlerin tartısında tartılıcam. inşallah benimkiyle çok farkı yoktur :bbo: valla bir ara tartıyı alıp götürmeyi düşündüm ama abartmiyim dedim :roflol::roflol: temmuzda yazlığa giderken götürücem ama :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?