Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben şimdiden 1,400 ü garantiledimzemuszemus

valla ben çorba içmiorum diyette ufak değişiklikler yapıorum ben...mesela öğlen ayran yerine 1 kase yoğurtla grissiniyi yicem...akşam yemeğindeki ıspanağın yanına da 1 kase yoğurt eklicem çorbayı içmicem....sende taze fasulyenin yanına bişi ekleyebilirsin...ya da ayran yapabilirsin serin serin...1 bardağı öğlene bi bardağı akşama paylaştırabilirsin...ben öle yapıom

ewt cnm ondan sordum bende bi parmak gibi olanları var bide büyük olanları...neye göre 2 tane kafam karıştı...çünkü ben 1 grissiniyi bir dilim ekmeğe eş değer dedim...ama ufaklardansa eş değer değil...kendimizi kandırmayalım die sordum...bide kalorileride farklı..

.kalori cetveline baktım şöyle yazıo....

grissini 3 adet 70 kalori

kepekli galeta 1 adet 70 kalori

yani özetle bende kepekli galeta var...sayet aynı şey değilse 2 tane yesem kepekli galetadan 140 kalori yapar...gerçi hiç yemedim ardarda 2 tane ama...bilelimde ona göre davranalım die şey ettirdimmmmmCADIARZU

canım hiç üzülme doktorlar her zaman en kötüsünü düşünürler ve ona göre tahlil verirler. ben tanıyorum birkaç kişi aynı durumda olan, ilaç tedavisi oldular ya da dondurdular siğillerini şu an hiçbir problemleri yok. çok sıkma canını Allah çaresiz dert vermesin :1hug:

bijoux cum canım 1200 kaloriye kadar çıkabilirsin hiç dert etme, sen zaten hallediyorsun kaçamak yapsanda telafi ediyorsun, gözünü çıkararak :roflol::roflol::roflol:
bak sen söyleyince anladım sportim. sanırım artık kaçamak yapmamamın, kaçamak görünce arkama bakmadan kaçmamın nedeni bu. ertesi gün kendimi çok fena cezalandırmam a.s hmm iyi oldu bunu anlamam yerimseniben

xtabucum kızın nasıl oldu? yürümesi falan? ve okul işini ne yaptın merak ettim.

az sonra tocama kocaman bir kızartma yapıcam ben yokken yesin dursun :roflol:

Son düzenleme:
ben şimdiden 1,400 ü garantiledimzemuszemus

.........

ooo
hadi bakalım kilolar düşmeye başladı şükürkaydirigubbakcemile5

benim de bu konuda kafam karışık...
dediğim gibi..
2 şişe ayran -tatlicadiarzu-
hangi şişeye göre acaba bu?
çikolatam ya da kallisim gelse de bişeyler yazıverseler:1ninca:

canım şu bildiğimiz bardak ayran veya sütaşın plastik şişeleri var ya ondan olacak.. isteyen birer litrelik 2 şişede içebilir :roflol: arada ne fark var kikaydirigubbakcemile3

bijocum nasılsın cnm...tünaydın diyim artıkkaydirigubbakcemile3
tünaydın canımm a.s.
ben de az önceki mesajımda kızını sormuştum kaydirigubbakcemile2

2 şişe ayran -tatlicadiarzu-
hangi şişeye göre acaba bu?
çikolatam ya da kallisim gelse de bişeyler yazıverseler:1ninca:
ben yazayım. madem şişe belirtmiyo 5 kiloluklardan için iki tane ne olcak canım onlar da ölçü verselermiş di mi :roflol::roflol:

ben de şu ana kadar 500 gr garantiledim :icecream: ama cuma günü annemlerin tartısında tartılıcam. inşallah benimkiyle çok farkı yoktur :bbo: valla bir ara tartıyı alıp götürmeyi düşündüm ama abartmiyim dedim :roflol::roflol: temmuzda yazlığa giderken götürücem ama :1ninca:

ewt cnm kızımın yürüyüşünde gelişme var...bende şimdi gördüm yazdığını...okul işinde bi gelişme yok...telefon açıp ana kayıtlara çağırdıklarında belli olucak...ama okul yeniden yapılıyor ve etrafımdakiler uçuk paralar isteyebileceklerini vermezsende işimi yapmayacaklarını sölüolar...bende eğitim sendikasına mail attım ama cvp falan yok...milli eğitim müdürleri sölüyor ama laf olsun diye okul müdürleri denetlenmediği sürece bu iş böle devam edip gidecek...kayıt parası devri son deyip durmasınlar boşa...okullar başıboş işte...ne koparırlarsa kar işte...
haziran sonu yada temmuz başı ana kayıtlar olabilir dediler...bakalım...ben veremicem onlarda almıcaklar herhalde....

kallistecim bide bnm sorumuda cvplarsan sewindirik olcam...galeta ve grissini olayı detaylı yazdım az önce....

2 bardaktır o bence...insan bi oturuşta 2 şişeyi nasıl içer yaw...bari öğünlere bölün...2 bardak ayran 70 kalori haberiniz olsun ...grissini yerine 16 adet çubuk krakerde yenebilir...oda 70 kalori

meyvaardan 1 elma yerinede 12 çilek...değişiklik yapmak isteyenlere yazdım....

puhhahah=)) ilahi coco'cum yaa=D

canım benim=) :1hug:

keşke bi de ısıran sımayli olsaydı=D bol bol ısırırdım sizi delikafadulden

xtabucum senin bu altrnatiflerine bitiyorum valla. acayip hoşuma gidiyor. diyeti çok güzel renklendirebiliyosun bu sayede süperrr kaydirigubbakcemile5

çikolatacık gelsede sölese bare...bu arada onada büyük geçmiş olsun...genelde her bayanın başına gelebiliyor...bnmde arkadaşımda vardı o sorun...eskiden yakıolardı ama tekrarlıyordu en sonunda dondurma yöntemi çıkmış öle yaptırdı...bi daha sorun çıkmadı herhalde...bi daha konusu geçmedi...

smear testini yaptılar die de kötü düşünme çikolatacım...doktorlar böle şikayetlerde istiolar bu testi nolur nolmaz diye...sorumluluk açısından...öpüyorum seni cnm kendine çok iyi bak...

arkadaşlar zaten yazdım iki bardak veya iki ufak pilastik şişe diye.. sütaşın pilastik şişelerinden bahsediyor.. yıllar önce cam şişe vardı minik minik biz onları kullanıyorduk şimdi onlar yok...

ayy cnm bnm gerçekten miiiiiii???? bende sizleri sıkıyorumdur diye kendimi kasıyorum...başlıcam senn kalorinede dicek biri bi gün diomkaydirigubbakcemile3

ben bağlı kalamıorum listelere ruh halime göre elma değilde çilek yemek istiosam...ya da her an herşey bulumuo ewde...bnm gibi düşününler kendilerini kasmasın diye yazıp duruorum...hoşuna gidiyorsa ne mutlu bana cnm....işinize yarasında önemli olan bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…