- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.421
çikolatacık gelsede sölese bare...bu arada onada büyük geçmiş olsun...genelde her bayanın başına gelebiliyor...bnmde arkadaşımda vardı o sorun...eskiden yakıolardı ama tekrarlıyordu en sonunda dondurma yöntemi çıkmış öle yaptırdı...bi daha sorun çıkmadı herhalde...bi daha konusu geçmedi...
smear testini yaptılar die de kötü düşünme çikolatacım...doktorlar böle şikayetlerde istiolar bu testi nolur nolmaz diye...sorumluluk açısından...öpüyorum seni cnm kendine çok iyi bak...
bijoux cum ne zaman istanbuldasın bakim ???
ayy evet evet.
diyete katılanlar olarak bi listemiz olsun bence de..
ben de sonuçları inanılmaz merak ediyorum...
ben çıkıyorum arkadaşlar az hava alacam görüşmek üzere . arkamdan çekiştirin beni kaydirigubbakcemilegelnce hesaplaşırız kaydirigubbakcemile3
hepinizi öptüm
o zaman konuyu dağıtayım biraz..
hani şu konuyu okuyanlar kısmı var ya altta,
her baktığımda en az 4-5 kişi oluyor ya..
cidden süper seviniyorum bu olaya..
ki biz bu durumu sadece cuma günleri yaşardık,
o da belki...
mutluyum bu takıma geldiğim için :kedi:
öğle menümü 2 salatalık ve üzerine bolca yoğurt,nane katarak halletmiş oldum.
mmm nefiszemuszemus
evde yarım yağlı yoğurt um vardı,ondan 2 bardak ayran yaptım ve içtim..işte o kadar!
ben diyeti harfiyyen uyguluyorum,şimdiye kadar hiç bozmadım.saatlerim bile aynı... 09.00-09.30 arası kahvaltı , 12.00-12.30 arası öğlen , 15.00-15.30 arası ikindi , 18.30-19.00 arası akşam , 21.00-22.00 arası gece öğünü.. 2 gündür çok dikkatliyim,inşallah bu diyeti bu şekilde bitireceğm...
bu arada bugün regl oldum ve buna rağmen tartıda 800 gr eksik çıktım ! :1shok: inanılır gibi değil çünkü ben 1,5 kg şişerim en az!!!! delikafadulden
burada kimse kötü bir cevabı kötü bir tavırı haketmiyor... neden.. ya maddi sıkıntımız var ya çocuğumuzun okul stresi ya rahatsızlığımız ya şu ya bu.. hepimiz bulunduğumuz ortamdan fazlasını hakediyoruz... ben burada mümkün olduğu kadar herkesin sorusuna sorununa yetişmeye çalışıyorum kimseye darılmadım kızmadım bu güne kadar, kızanada kızmadım ama yersiz alınganlık, olmayan bir şeyi üstünüze alınma işte buna tahammül edemiyorum... desteğimizi sonuna dek verebilmek için çabalıyoruz... elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz hepimiz bununda farkındayız...
böyle olursa kimseye bir şey yazmak istemiyorum.. acaba alınacakmı kırılacakmı.. ay şunu yazdım ama yanlış anlarmı.. off.. yanlış anlamalar benim için geçen yüzyılda kaldı... kimse kimseye şaka yapmasın kimse kimseye bir şey yazmasın.. ben sana yazmış olsam ne olur .. allah aşkına bir bak kırılmaya sebep olacak tek kelime varmı... tek kişiyi yazmadığım belli değilmi.. ek var orda çoğul eki...
Allah aşkınıza gerçek hayatınızdaki sıkıntılarınızı şurada birbirnizden çıkartmayın yaa şimdi varya elimde değil ciddi ciddi ellerim titriyor sinirden, ben mesaj yazıp isimmi verdim.. ben mesaj yazarken alıntımı yaptımda hemen üstünüze alınıyorsunuz.. birinin mesajı bana ters geliyorsa alıntısını yapar yanlış gelen yeri söylerim.. ben görmediniz derken coco hala bekliyor ama görmedi diye yazdım... yanlış anlamada üstünüze yok,, sitem stres atın şunları bir kenara artık yaa zaten hepimiz bunalmışız hepimizin sıkıntısı stresi var bari burada alınganlık kırılganlık sitem zart zurt yapmayalım.. keyifle götürmeye çalışsakta destek olmaya çaışsakta pat diye alınganın biri çıkıp ben bunu haketmedim diyor yahu sana laf söyleyen olmadı ki neyi haketmedin.... aylar önce 2 gün bu tür bir alınganlığın tartışmasını yaşadık hepimiz stres içinde kaldık değiyormu yani şu yaşanana.. ne oldu şimdi sen alındın çektin gittin beni üzmene değdimi arkadaşlarımızı üzmene değdimi..
Hayata dair hepimizin sıkıntıları var kimin yokki. ama burası tüm o sıkıntılardan kaçtığımız arındığımız birbirimize takılıp huzur bulduğumuz ve birilerinin beni anlıyorlar dediğimiz yer değil mi burası. Hayatta en nefret ettiğim şey allıngan ve ya kompleks sahibi insanlar. bu iki tür insanda karşısındakini çok ama çok yorar ve vallaha benim hayatımda bu insanlara yer yok. sizler yani hepimiz artık nasıl dolduysak kapris çekecek halimiz kalmadıysa .benimde kimsenin nazını cazını çekecek halim kalmadı.çokk açık konuşuyorum isteyen üstüne alsın isteyen alymasın naz yapacaksanız yok stem edecekseniz .cevap vermedi diye triplere girecekseniz ( bütün yazdıklarıma kendimide dahil ediyorum) gelmeyin arkadaşım bizi gerim gerim germeye gelmeyin lütfen buna ihtiyacımız yok.bizim huzura ve bol paylaşıma omuz omuza vermeye ihtiyacımız var.sanal dünyada ekran başında stres yaşamaya kimsenin ihtiyacı yok.
xTABU cum kendi adınla olmasa bile misafir olarak gelip okucaksın bunları nasılsa sözlerim sanada bu kadar stres içinde değer mi buna .
Bjouxs cum canım benim geçen bana bi cevap yazmış nasıl mutlu oldum anlatamam . ona takılmalarımdan alınırmı acep diye endişelirken o bu endişelerimin boşa çıkardı .Ben bijoma dedimki ses mimik odlmayınca insan yanlış anlaşılabilir demiştim . oda bana hayır mehalim hepsi bahane neden yanlış anlayım . insan yanlış anlamaya müsaitse anlar demiş. şuandad aynen bu olayı yaşadık .
takım içerisinde defalarca mesajlerım karşılıksız kaldı. defalarca iğneleyici sözlerle karşılıştım ama daha kimseye karşı ne alınganlık yaptım nede stem ettim. ve kusura bakmayın kimseninde buna hakkı yok. cavep veren verir vermeyeninse mutlak bir sebebi vardır.
kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok helede canımı Kallisimi üzmeye hiç hakkı yok bu böyle biline :)
5.takımın güzelleri nabersiniz sizi bu ara sürekli takipteyim bende 2günü yarıladım rejimde dün akşam elma yoktu 15 kiraz bir erik bide 1tane kaysı yedim ayrıca galiba kan şekerim düşüyor ara öğün 3 kayısıyiyorum merak ediyorum en uzun yapan kaç gündür yapıyor ve nekadar zayıfladı kestane kebab acele cevap
konu böle açıldıewt cnm ondan sordum bende bi parmak gibi olanları var bide büyük olanları...neye göre 2 tane kafam karıştı...çünkü ben 1 grissiniyi bir dilim ekmeğe eş değer dedim...ama ufaklardansa eş değer değil...kendimizi kandırmayalım die sordum...bide kalorileride farklı..
.kalori cetveline baktım şöyle yazıo....
grissini 3 adet 70 kalori
kepekli galeta 1 adet 70 kalori
yani özetle bende kepekli galeta var...sayet aynı şey değilse 2 tane yesem kepekli galetadan 140 kalori yapar...gerçi hiç yemedim ardarda 2 tane ama...bilelimde ona göre davranalım die şey ettirdimmmmmCADIARZU
benim de bu konuda kafam karışık...
dediğim gibi..
2 şişe ayran -tatlicadiarzu-
hangi şişeye göre acaba bu?
çikolatam ya da kallisim gelse de bişeyler yazıverseler:1ninca:
cocoya cvp verdi kalliste ablam...bu arada belki banada cvp veriri diecanım şu bildiğimiz bardak ayran veya sütaşın plastik şişeleri var ya ondan olacak.. isteyen birer litrelik 2 şişede içebilir :roflol: arada ne fark var kikaydirigubbakcemile3
kallistecim bide bnm sorumuda cvplarsan sewindirik olcam...galeta ve grissini olayı detaylı yazdım az önce....
kallisiniz hep burda arada size bakıyoda, el işleri ile kafayı sıyırmak üzere:umursamaz:
xtabucum bilsemde söylesem canım ölee bakıyorum saftirik saftirik :))...
bijo şaka yaptı bende üzerine yazdımben yazayım. madem şişe belirtmiyo 5 kiloluklardan için iki tane ne olcak canım onlar da ölçü verselermiş di mi :roflol::roflol:
böle bi çıkış2 bardaktır o bence...insan bi oturuşta 2 şişeyi nasıl içer yaw...bari öğünlere bölün...2 bardak ayran 70 kalori haberiniz olsun ...grissini yerine 16 adet çubuk krakerde yenebilir...oda 70 kalori
meyvaardan 1 elma yerinede 12 çilek...değişiklik yapmak isteyenlere yazdım....
arkadaşlar zaten yazdım iki bardak veya iki ufak pilastik şişe diye.. sütaşın pilastik şişelerinden bahsediyor.. yıllar önce cam şişe vardı minik minik biz onları kullanıyorduk şimdi onlar yok...
bu çıkışın üstüne bende üzüldüm ve üzgünüm die de belirttimyazıyorum ama göreniniz yok sonrada yazmadı etmedi diyorsunuz.....
hepsi bu...o an çıkmak istedim ama geri geldiğimde hakketmediğim bir sürü yakıştırma...kalliste ben şakana karşılık yazdım:sinifsinif:
" isteyen birer litrelik 2 şişede içebilir :roflol: arada ne fark var kikaydirigubbakcemile3"
dedin
bende kimse içemez die şey etmiştim...sütaşın 1 litrelik o plastik şişeleri ben küçüğünü görmedim...ben ayran içmiyorum bnm için sorun yok...isterlerse 10 şişe içsinler...coco merak etti...sordu...
yanlış anlaşıldım...bu tarz bi cevabıda hakketmedim..üzgünüm...hoşçakalın
bu arada
12:30 / 13:30 arası bizim öğle tatilimiz
yemekten sonra biraz temiz hava aldım geldim
ne iyi geldi yaaa
atölye havasızlığından sonra resmen beynime oksijen gitti yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?