- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.401
kalliste ben şakana karşılık yazdım:sinifsinif:canım şu bildiğimiz bardak ayran veya sütaşın plastik şişeleri var ya ondan olacak.. isteyen birer litrelik 2 şişede içebilir :roflol: arada ne fark var kikaydirigubbakcemile3
kalliste ben şakana karşılık yazdım:sinifsinif:
" isteyen birer litrelik 2 şişede içebilir :roflol: arada ne fark var kikaydirigubbakcemile3"
dedin
bende kimse içemez die şey etmiştim...sütaşın 1 litrelik o plastik şişeleri ben küçüğünü görmedim...ben ayran içmiyorum bnm için sorun yok...isterlerse 10 şişe içsinler...coco merak etti...sordu...
yanlış anlaşıldım...bu tarz bi cevabıda hakketmedim..üzgünüm...hoşçakalın
ayy cnm bnm gerçekten miiiiiii???? bende sizleri sıkıyorumdur diye kendimi kasıyorum...başlıcam senn kalorinede dicek biri bi gün diomkaydirigubbakcemile3
ben bağlı kalamıorum listelere ruh halime göre elma değilde çilek yemek istiosam...ya da her an herşey bulumuo ewde...bnm gibi düşününler kendilerini kasmasın diye yazıp duruorum...hoşuna gidiyorsa ne mutlu bana cnm....işinize yarasında önemli olan bu...
aa bilmiyodum ben:S özür dilerim çok:S
yanlış anlaşıldım...bu tarz bi cevabıda hakketmedim..üzgünüm...hoşçakalın
pişt noluyo bakimmlmaz:
Noluyo dicene kaldı 35.5 gün yazda moraller düzelsin..lmaz::umursamaz:
bir şey olduğu yok canım bunların olmaması için çırpındıkça olmuyor tersine gidiyor... siz sohbetinize bakın sorun yok.. kapandı gitti uzamasına gerek yok..
bende ev işime bakayım sonra kaçarım yineopuyorumnanaktan.. ben gelene dek kimse kimseye darılıp alınmasın kırılmasın döndüğümde kırarımlmaz: ona göre lmaz:
neyse moralimizi bozmayalım aynen devam edelim zira cuma günkü sonuçları 4 gözle bekliyorum :jeyyar:bir de liste yaptınız mı diyete katılanlar diye. değişiklikleri daha rahat görürdük :icecream:
şahsen ben de sizinle dalga geçerken hiç düşünmüyorum kırılır mı diye ama düşünmeli miyim diye de tedirgin oldum şimdi..
:
vallaha canım bana istediğiniz kadar takılabilrsiniz benim için no problem hatta memnun bile olurum. havamız değişir kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?