Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım şu bildiğimiz bardak ayran veya sütaşın plastik şişeleri var ya ondan olacak.. isteyen birer litrelik 2 şişede içebilir :roflol: arada ne fark var kikaydirigubbakcemile3
kalliste ben şakana karşılık yazdım:sinifsinif:

" isteyen birer litrelik 2 şişede içebilir :roflol: arada ne fark var kikaydirigubbakcemile3"

dedin

bende kimse içemez die şey etmiştim...sütaşın 1 litrelik o plastik şişeleri ben küçüğünü görmedim...ben ayran içmiyorum bnm için sorun yok...isterlerse 10 şişe içsinler...coco merak etti...sordu...

yanlış anlaşıldım...bu tarz bi cevabıda hakketmedim..üzgünüm...hoşçakalın

:uhm:
gerçek mi şaka mıı :uhm:

olur mu öyle sey yaw:)

ben kendi adıma süper zevk alarak okuyorum,
cok da işime yarıyor...

teşekkürler..a.s.

yanlış anlaşıldım...bu tarz bi cevabıda hakketmedim..üzgünüm...hoşçakalın

Allah aşkınıza gerçek hayatınızdaki sıkıntılarınızı şurada birbirnizden çıkartmayın yaa şimdi varya elimde değil ciddi ciddi ellerim titriyor sinirden, ben mesaj yazıp isimmi verdim.. ben mesaj yazarken alıntımı yaptımda hemen üstünüze alınıyorsunuz.. birinin mesajı bana ters geliyorsa alıntısını yapar yanlış gelen yeri söylerim.. ben görmediniz derken coco hala bekliyor ama görmedi diye yazdım... yanlış anlamada üstünüze yok,, sitem stres atın şunları bir kenara artık yaa zaten hepimiz bunalmışız hepimizin sıkıntısı stresi var bari burada alınganlık kırılganlık sitem zart zurt yapmayalım.. keyifle götürmeye çalışsakta destek olmaya çaışsakta pat diye alınganın biri çıkıp ben bunu haketmedim diyor yahu sana laf söyleyen olmadı ki neyi haketmedin.... aylar önce 2 gün bu tür bir alınganlığın tartışmasını yaşadık hepimiz stres içinde kaldık değiyormu yani şu yaşanana.. ne oldu şimdi sen alındın çektin gittin beni üzmene değdimi arkadaşlarımızı üzmene değdimi..

burada kimse kötü bir cevabı kötü bir tavırı haketmiyor... neden.. ya maddi sıkıntımız var ya çocuğumuzun okul stresi ya rahatsızlığımız ya şu ya bu.. hepimiz bulunduğumuz ortamdan fazlasını hakediyoruz... ben burada mümkün olduğu kadar herkesin sorusuna sorununa yetişmeye çalışıyorum kimseye darılmadım kızmadım bu güne kadar, kızanada kızmadım ama yersiz alınganlık, olmayan bir şeyi üstünüze alınma işte buna tahammül edemiyorum... desteğimizi sonuna dek verebilmek için çabalıyoruz... elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz hepimiz bununda farkındayız...
böyle olursa kimseye bir şey yazmak istemiyorum.. acaba alınacakmı kırılacakmı.. ay şunu yazdım ama yanlış anlarmı.. off.. yanlış anlamalar benim için geçen yüzyılda kaldı... kimse kimseye şaka yapmasın kimse kimseye bir şey yazmasın.. ben sana yazmış olsam ne olur .. allah aşkına bir bak kırılmaya sebep olacak tek kelime varmı... tek kişiyi yazmadığım belli değilmi.. ek var orda çoğul eki...

pişt noluyo bakimm lmaz:

Noluyo dicene kaldı 35.5 gün yazda moraller düzelsin..lmaz::umursamaz:

bir şey olduğu yok canım bunların olmaması için çırpındıkça olmuyor tersine gidiyor... siz sohbetinize bakın sorun yok.. kapandı gitti uzamasına gerek yok..

bende ev işime bakayım sonra kaçarım yineopuyorumnanaktan.. ben gelene dek kimse kimseye darılıp alınmasın kırılmasın döndüğümde kırarım lmaz: ona görelmaz:

Hayata dair hepimizin sıkıntıları var kimin yokki. ama burası tüm o sıkıntılardan kaçtığımız arındığımız birbirimize takılıp huzur bulduğumuz ve birilerinin beni anlıyorlar dediğimiz yer değil mi burası. Hayatta en nefret ettiğim şey allıngan ve ya kompleks sahibi insanlar. bu iki tür insanda karşısındakini çok ama çok yorar ve vallaha benim hayatımda bu insanlara yer yok. sizler yani hepimiz artık nasıl dolduysak kapris çekecek halimiz kalmadıysa .benimde kimsenin nazını cazını çekecek halim kalmadı.çokk açık konuşuyorum isteyen üstüne alsın isteyen alymasın naz yapacaksanız yok stem edecekseniz .cevap vermedi diye triplere girecekseniz ( bütün yazdıklarıma kendimide dahil ediyorum) gelmeyin arkadaşım bizi gerim gerim germeye gelmeyin lütfen buna ihtiyacımız yok.bizim huzura ve bol paylaşıma omuz omuza vermeye ihtiyacımız var.sanal dünyada ekran başında stres yaşamaya kimsenin ihtiyacı yok.
xTABU cum kendi adınla olmasa bile misafir olarak gelip okucaksın bunları nasılsa sözlerim sanada bu kadar stres içinde değer mi buna .

Bjouxs cum canım benim geçen bana bi cevap yazmış nasıl mutlu oldum anlatamam . ona takılmalarımdan alınırmı acep diye endişelirken o bu endişelerimin boşa çıkardı .Ben bijoma dedimki ses mimik odlmayınca insan yanlış anlaşılabilir demiştim . oda bana hayır mehalim hepsi bahane neden yanlış anlayım . insan yanlış anlamaya müsaitse anlar demiş. şuandad aynen bu olayı yaşadık .

takım içerisinde defalarca mesajlerım karşılıksız kaldı. defalarca iğneleyici sözlerle karşılıştım ama daha kimseye karşı ne alınganlık yaptım nede stem ettim. ve kusura bakmayın kimseninde buna hakkı yok. cavep veren verir vermeyeninse mutlak bir sebebi vardır.
kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok helede canımı Kallisimi üzmeye hiç hakkı yok bu böyle biline :)

arkadaşlar ne kadar güzel sohbetlerimiz var lütfen alınganlık yapmayalım herkes fikrini istediği gibi beyan edebilir kimine ters gelir kimine güzel gelir canlarım zaten hepimiz bir olamayız hepimizin sıkıntıları derdi var şurda onların üstesinden gelmek için beraber oluyoruz güzel paylaşımlarda bulunuyoruz darılmaca gücenmece yokkkk tadımız kaçmasın lütfen gereksiz yere

kallisim sıkma canını neler neler gördün sen. tabunun canı sıkkındır evet bahane değil ama idare etmek zorundayız birbirimizi. şahsen ben de sizinle dalga geçerken hiç düşünmüyorum kırılır mı diye ama düşünmeli miyim diye de tedirgin oldum şimdi..

neyse moralimizi bozmayalım aynen devam edelim zira cuma günkü sonuçları 4 gözle bekliyorum :jeyyar:bir de liste yaptınız mı diyete katılanlar diye. değişiklikleri daha rahat görürdük :icecream:

ahaha ok :1ninca:

takma canımcım sen de..
olur böyle vakalar:jeyyar:

bu arada kallisim ben galiba hiç kilo veremedim regli olmam kötü denk geldi diyettende birşey anlamadım yani benden çok heveslenme şekerrrr ama haftaya iki haftanın acısı çıkar herhalde :kedi::kedipuyorumnanaktan

neyse moralimizi bozmayalım aynen devam edelim zira cuma günkü sonuçları 4 gözle bekliyorum :jeyyar:bir de liste yaptınız mı diyete katılanlar diye. değişiklikleri daha rahat görürdük :icecream:

ayy evet evet.
diyete katılanlar olarak bi listemiz olsun bence de..
ben de sonuçları inanılmaz merak ediyorum...

ben çıkıyorum arkadaşlar az hava alacam görüşmek üzere . arkamdan çekiştirin beni kaydirigubbakcemilegelnce hesaplaşırız kaydirigubbakcemile3
hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…