Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dilacım, tebrik ederim şekerim. Bak ne güzel kilo vermişsin de 1. olmuşsun.

Bence, kesinlikle verirdin Dilacım. Hiç uğraşmana değmemiş.

Benim tarzım romantik komedi
Coffe of prince
Princess coffe
screet garden
personel taste aklıma gelenler.
Bir dizi daha vardı, bittiğinde ağlayacaktım neredeyse ama adını bir türlü hatırlayamıyorum.

yapma be kuzum bu kadar da..ye azıcık..ben bugün deli gibi yiyorum yaaa tutamıyorum kendimi acayip bi iştah var bende bugün...regl olacam ya ondan mı bilemedim ((((

Lucim, aslında canım istemiyor. Bir de sanırım priskolojik olarak artık ne yesem kilo alıyorum diye düşünüyorum.
Bunu yenmem gerekiyor yoksa işim zor.

NAsıl oldu Zeynepcim dizin?

Kaptanım, sonraki haftaya kalırım heralde.
Malum önce kilolar verilmeli.

Benim tarzım romantik komedi
Coffe of prince
Princess coffe
screet garden
personel taste aklıma gelenler.
Bir dizi daha vardı, bittiğinde ağlayacaktım neredeyse ama adını bir türlü hatırlayamıyorum.

dizide benim de tarzım romantik komedi yukarıda dizide komedi yazmışım filmde demek istedim aslında
dedikleriniz çok güzel diziler gerçekten..
eğer dizi tavsiyesi isterseniz aynı türde yardımcı olabilirim

hm22 canııım sağol msjımı görmüşsün ve meltemcim.
aynen yapmasaydım keşke bugn biraz havalandım sanırım bi güzel hamburgerleri götürdüm.
yarın az öz protein agırlıklı diyetime dönüş kararı aldım. bu cuma sonuncu olcam galiba

dizide benim de tarzım romantik komedi yukarıda dizide komedi yazmışım filmde demek istedim aslında
dedikleriniz çok güzel diziler gerçekten..
eğer dizi tavsiyesi isterseniz aynı türde yardımcı olabilirim

İstemem mi hiç, çok isterim hem de.

Arkadaşlar düğünle uğraşıyorum gece bakıcam yorumlara.öptüm herkesi

İyi eğlenceler Meltemcim.

Azıcık rahatlama olarak gör hamburgeri şekerim ve tam gaz devam et.

Kızlar, artık evde dapdar şeyler ile oturuyorum. Böylelikle atıştırmalara yaklaşamıyorum.

Arkadaşlar herkese mrb,
Bugün kahvaltımı yine domates salatalık maydanoz ve yumurta ile yaptım
Öğle yeşil çay ile birlikte biraz peynir bir dilim ekmek ve yarım muz yedim
Akşam 1 kase tavuklu çorba içtim sadece
Veeee
Tüm gün çeyiz alış verişi yaptık kıyafet alış verişi derken öldüm yorgunluktan.
Tüm eksikleri tamamladık
Bu hafta misafirler yavaş yavaş gelicek ve hafta sonu düğün var işte.bakalım belki yoğun olucam giremicem siteye ama atlatınca düğün işini tam gaz devam edicem...

merhaba herkese...

sabah hoş bir haftasonu kahvaltısı yaptım. Ama dikkat ederek yedim. Biraz patates kızartması atıştırdım
çok güzel kokuyodu

onun dışında az bi peynir,iki dilim ekmek.
öğlen süt ve yulaf kepeği
ara öğün yarım kase yayla çorbası
akşam tavuk fajita

cumaya kadar 66 yı görmek istiyorum

günaydın şekerlerr..... sabah sabah kalktım hazırlandım spora... hafta sonu tabiki kudurdum... yedim içtim henüz tartılmadım... 1 haftadır falan wc sorunu yaşamaktayım, üstüne regl,üstüne haftasonu abartması ...sanırım bugün tartıdan uzak durmalıyım..ama yürüyş için hava şahane..öğleye dönerim öptüm hepinizi..

dilacım tebrikler tatlıııım 1. olmuşsun :)

Mrb canım
Güzel bir menü
Umarım 66 yı görürsün kolay gelsin

Günaydın canım
Ne güzel sen spor yapınca ben spor yapmış gibi oluyorum çok iştahlı anlatıyorsun
Wc sorununa kayısı falan ye istersen
Görüşürüz canım öptüm bb

Çok güzel bir şey yapıyorsun canım.benimde pantolon vardı inatla onu giydim hep ve bugün yine giydim 66 kiloyla o kadar rahat oldu ki.

Çok güzel yapmışsın Meltemcim. Artık böyle yapacağım, zaten her beden kıyafetim var. Hangi dar ise; giyeceğim oturacağım. Zaten istese de yiyemiyor insan.

Maşallah, ne güzel kaçamaksız menüler.

Fated to love You ile başlayalım o zaman
Heartstrings
Faith
Rooftop Prince
To the Beautiful You

daha isterseniz yazarım :)

Hemen kaydediyorum bunları ve ufaktan ilki ile başlıyorum.
Önceden oturur 2-3 günde bitirirdim. Bu sıralarda o kadar fazla zamanım yok ama az az da olsa izleyeceğim. En son, eski dönem bir kore dizisine başlamıştım. Adını hatırlamıyorum. Hiç beğenmeyince kalmıştı.

Ne zamandır aklıma burger gelmiyordu. Son zamanlarda burger patates reklamı öldürüyor beni. İşin garibi, günde 1 saatten fazla durmaz televizyon açık. Duruyorsa da belgesel kanalı olur, genelde kendi kendine konuşur ama ben ne zaman baksam bu reklam var. Sinir bozucu.

Afiyet olsun şekerim. Ben yine çok aç uyandım.

günaydın kızlarr hamburgerleri yakmaya spor yapmaya gidiyoruuuum:)
akrep33 canıııım çok sağolll teşekkür ederimm:)
hm22 evet canım ya abarttım hemde çok ama hakettim değil mi
lucimmm çok sağoll canım:))

hadi öptüm herkesi..

günaydınlar

canım perşembeye kadar 1. ler sırlarını paylaşıyor başlığı var oraya neler yaptıysan 1. olmak için onu yazman gerekli
kızlar gecen hafta seyahatte olunca işler birikmiş rapor yazıyorum görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…