Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar, yaratıcılığınıza güveniyorum.
Bir zayıflama sitesi için isim önerileriniz var mı?
Zayiflamamerkezi hoşuma gitti benim ama kullanılıyor. Başka neler olabilir?

hm cim kızlar özellikle meltem sana bi sürü öneri getirmiş, benim kafam karışık şimdi 3 günde 12 şantiye gezip onu fotoları ile rapora dökmek uğraştırıyor biraz o yüzden şu aralar pek aranızda olamayacağım ama yediklerime dikkat ediyorum da bu arada hiç tartılmadım ama sanki kilo aldım gibi ya da ödem var kendimi şiş hissediyorum

lucinin mutfak bugün kapandıııı... haftasonunun cezasını 2 gün çekmek için mutfağı erken kapatıyorum azıcık ceza iyidir...

sabah: 07:00
elma sirkeli sıcak su

kahvaltı : 12:00
2 yumurta ile yapılmış peynirli,biberli, maydanozlu, yulaf kepekli omlet
1 domates
1 salatalık

ara: 14:30
1/2 kase tarçınlı sütlü corn flakes ( 3-4 kaşık kadardı, tatlı ihtiyacım içindi)

akşam: 16:00
1 kase light yoğurt içine 1/2 salatalık, limon suyu,pul biber, nane

su: 3 litreye tamamlanacak + akşam 1 fincan daha elma sirkeli su
spor: 14 km açık hava parkur yürüyüşü + 30 dk aletli jim. (toplam 3 saat)
akşam: 10 km parkur yürüyüşü...(planlamaktayım)

canım bizler iyiyiz koşturmaca iş güç senin de daha geçmemiş canım yaa o çok acır kolay gelsin

çok şükür kaptancım halime şükrediyorum

Dün oryantele başladım hergün yarım saat oryantel oynayacagım

Dün biraz ayagımı zorladım sanırım ama bugün biraz daha dikkatli olcam

Basen ve kalça sorunuma birde böyle el atayım dedim.

Hem çokda eğlenceli kocaman kulaklıklarımı takıyorum telefonuma

birde bir kaç müzik indirdim ohhh on numeraa

Bakalım neler olcak

ben şimdiden acıktım yahuuu buraya gelip motive olayım dedim ama kimsecikler yok..motivasyon sıfır

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar acil acil acil ben bugün yine bozdum bozdum bozdum dünayıyı yedim biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuun... çok şımardım benn çok

kaptanım valla hemen koşup yazayım 2 gundur bozmalarımdan ötürü 1.lik agır geldi galiba
hm22 zayıflama aşkı güzelmişş

lucim maşallaaah

iyi ama nasıl olmuşşşşş (((????
Diyetisyene gitmiş canım ve spor yapmış vermiş.basen bel bacak incelmiş şekillenmiş. Profesyonel çalışmış.aslında bende plates hocasıyla çalışayım diyorum ya öyle kendi kendine spor nereye kadar...

Canım kilondan kaçma aksine üzerine git.ben 85 kilodayken eşime sürekli kendi fotomu çektirip çektirip iğreniyordum.iğrene iğrene 20 kilo verdim işte...

Kaptanım umarım işlerini halledersin kolay gelsin.
Oooo omlet harika bende sık sık yaparım kendime. Kendime diyorum çünkü eşim böyle light şeyleri yemez.çok yalnızım çook :)
Selam Kızlarr

Nasılsınız ?
İyiyiz canım sen nasılsın?

Ciddi misin aynı ben ya. Kaç gündir kına gecesinde mezdekeden ya el yelil dinliyorum ve bi kaç oynama videosu izledim. Bana çok uzak oryantel ama baya ilerlettim. Çok sexi bi dans ve cidden terletiyor esnetiyor. Ama ben mezdeke seviyorum diğerleri çok darbuka....
ben şimdiden acıktım yahuuu buraya gelip motive olayım dedim ama kimsecikler yok..motivasyon sıfır
Canım biz kayınvalidedeydik yeni geldik. Bu hafta her gün onlarda olucaz. Misafirler geliyor.o yüzden aktif olamıcam.
Hadi ya bende seni örnek alıyordum nerdeyse hocam ol dicektim. Neyse ben sana güveniyorum yine eski haline dönersin.bu yediklerinide yakarsın bence... Seni bozdum diye görmek istemiyorum ben ya

ben sizin sandım
hayır canım ben evliyim :)

Sabah yumurta - yarımşar domates ve salatalık- şekersiz çay- zeytin - 1 dilim ekmek
Öğle 1 tane yaş incir
Akşam 3-4 kaşık makarna yanında 2 kaşık yoğurt
1 saat önce çok açık bir çay 1 bardak

1 lt su sadece
Spor yok ama koşturmaca var
Öptüm herkesi

iyi geceler...
sabahki menüyü yazmştım.
öğlen 1 kase sütlü k flakes
akşam fırında kıymalı patatesli bi yemek azıcık pilav

itiraf ediyorum ve çok pişmanım....dondurma yedim
kendim yapmıştım öyle çok şekerli de değildi ama gece 11 e yedim..off Allahım hafta başı ile bozdum

Kızlar nasılsınız? Yarın eşimin annesi ile babası gelecekmiş.
2-3 gün giremem ben muhtemelen.
Evin halini biliyorsunuz, artık bu evde ne yapacaklarsa.
Neyse sakinim. İşlerimi halletmeye çalışıyorum 2-3 gün sorun olmayacak şekilde.

ahahah saka yapıyor olmalısın bende aynı sarkıyla oynuyorum birde Shakira - Hips Don't Lie (Live) ft. Wyclef Jean

birde roman havası bulacagım kendime gerçi listemde var ama

ben etkili olcagını düşünüyorum bakalım

canım benim kolay gelsin şimdiden

Kızlar Günaydınnn

Yıllık izne çıkıyorum içeride 5 günlük yıllık iznim vardı bayramla birleştirdim kendi izin günlerim bayrama denk geliyor onlarıda ekten aldım toplamda 16 gün izinliyim. Ve mutluyum Allahım izin verirse güzel bir sekilde dinlenmek istiyorum

Eşimde bayram dahil 6 gün izinli 2 günlüğüne ağvaya kaçacagız.
ek gezmeleri saymazsak ben evdeyim mis gibi evimin her işini yapacagımmm (iç bölümlere girmem lazım baza çekmeceler vs )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…