- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.661
Kızlar, yaratıcılığınıza güveniyorum.
Bir zayıflama sitesi için isim önerileriniz var mı?
Zayiflamamerkezi hoşuma gitti benim ama kullanılıyor. Başka neler olabilir?
teşekkürler canım evet azıcık aç kalayım da aklım başıma gelsin :)kolay gelsin luci gene erken kapatmışsın mutfağı
dila canım buraya yazacaksın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-25
NAsıl oldu Zeynepcim dizin?
li.[/QUOTE
sızıntısı yok canım ama bir yere temas ettiğinde acıyor henüz geçmiş değil
çok şğkğr aksatmıyor beni
canım bizler iyiyiz koşturmaca iş güç senin de daha geçmemiş canım yaa o çok acır kolay gelsinSelam Kızlarr
Nasılsınız ?
canım bizler iyiyiz koşturmaca iş güç senin de daha geçmemiş canım yaa o çok acır kolay gelsin
ben sizin sandımEvet canım görümcem evleniyor hafta sonu ama her şeyi ile eşimle ben ilgileniyorum.
Diyetisyene gitmiş canım ve spor yapmış vermiş.basen bel bacak incelmiş şekillenmiş. Profesyonel çalışmış.aslında bende plates hocasıyla çalışayım diyorum ya öyle kendi kendine spor nereye kadar...iyi ama nasıl olmuşşşşş(((????
Canım kilondan kaçma aksine üzerine git.ben 85 kilodayken eşime sürekli kendi fotomu çektirip çektirip iğreniyordum.iğrene iğrene 20 kilo verdim işte...Benim var sanırım telefonun bir yerlerinde baskül fotoğrafı. Umarım 60 olunca da olacak.
İlla com olsun istiyorum Lucim. net vs tavsiye edilmiyor.
bence gayet güzel. Kaydettim listeye. Bir de bunların geçmişleri araştırılacak tabi. ben zayiflamaiksiri.com adresini beğenmiştim ama geçmişi kötüymüş.
Site açmayı düşünüyorum bu konuda ama kilomu saklamak şartı ile
Kaptanım umarım işlerini halledersin kolay gelsin.hm cim kızlar özellikle meltem sana bi sürü öneri getirmiş, benim kafam karışık şimdi 3 günde 12 şantiye gezip onu fotoları ile rapora dökmek uğraştırıyor biraz o yüzden şu aralar pek aranızda olamayacağım ama yediklerime dikkat ediyorum da bu arada hiç tartılmadım ama sanki kilo aldım gibi ya da ödem var kendimi şiş hissediyorum
Oooo omlet harika bende sık sık yaparım kendime. Kendime diyorum çünkü eşim böyle light şeyleri yemez.çok yalnızım çook :)lucinin mutfak bugün kapandıııı... haftasonunun cezasını 2 gün çekmek için mutfağı erken kapatıyorum azıcık ceza iyidir...
sabah: 07:00
elma sirkeli sıcak su
kahvaltı : 12:00
2 yumurta ile yapılmış peynirli,biberli, maydanozlu, yulaf kepekli omlet
1 domates
1 salatalık
ara: 14:30
1/2 kase tarçınlı sütlü corn flakes ( 3-4 kaşık kadardı, tatlı ihtiyacım içindi)
akşam: 16:00
1 kase light yoğurt içine 1/2 salatalık, limon suyu,pul biber, nane
su: 3 litreye tamamlanacak + akşam 1 fincan daha elma sirkeli su
spor: 14 km açık hava parkur yürüyüşü + 30 dk aletli jim. (toplam 3 saat)
akşam: 10 km parkur yürüyüşü...(planlamaktayım)
İyiyiz canım sen nasılsın?Selam Kızlarr
Nasılsınız ?
Ciddi misin aynı ben ya. Kaç gündir kına gecesinde mezdekeden ya el yelil dinliyorum ve bi kaç oynama videosu izledim. Bana çok uzak oryantel ama baya ilerlettim. Çok sexi bi dans ve cidden terletiyor esnetiyor. Ama ben mezdeke seviyorum diğerleri çok darbuka....çok şükür kaptancım halime şükrediyorum
Dün oryantele başladım hergün yarım saat oryantel oynayacagım
Dün biraz ayagımı zorladım sanırım ama bugün biraz daha dikkatli olcam
Basen ve kalça sorunuma birde böyle el atayım dedim.
Hem çokda eğlenceli kocaman kulaklıklarımı takıyorum telefonuma
birde bir kaç müzik indirdim ohhh on numeraa
Bakalım neler olcak
Canım biz kayınvalidedeydik yeni geldik. Bu hafta her gün onlarda olucaz. Misafirler geliyor.o yüzden aktif olamıcam.ben şimdiden acıktım yahuuuburaya gelip motive olayım dedim ama kimsecikler yok..motivasyon sıfır
Hadi ya bende seni örnek alıyordum nerdeyse hocam ol dicektim. Neyse ben sana güveniyorum yine eski haline dönersin.bu yediklerinide yakarsın bence... Seni bozdum diye görmek istemiyorum ben yakızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar acil acil acil ben bugün yine bozdum bozdum bozdum dünayıyı yedim biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuun...çok şımardım benn çok
kaptanım valla hemen koşup yazayım 2 gundur bozmalarımdan ötürü 1.lik agır geldi galiba
hm22 zayıflama aşkı güzelmişş
lucim maşallaaah
hayır canım ben evliyim :)ben sizin sandım
ben şimdiden acıktım yahuuuburaya gelip motive olayım dedim ama kimsecikler yok..motivasyon sıfır
İyiyiz canım sen nasılsın?
Ciddi misin aynı ben ya. Kaç gündir kına gecesinde mezdekeden ya el yelil dinliyorum ve bi kaç oynama videosu izledim. Bana çok uzak oryantel ama baya ilerlettim. Çok sexi bi dans ve cidden terletiyor esnetiyor. Ama ben mezdeke seviyorum diğerleri çok darbuka....
Kızlar nasılsınız? Yarın eşimin annesi ile babası gelecekmiş.
2-3 gün giremem ben muhtemelen.
Evin halini biliyorsunuz, artık bu evde ne yapacaklarsa.
Neyse sakinim. İşlerimi halletmeye çalışıyorum 2-3 gün sorun olmayacak şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?