- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.701
bhk cim nerelerde
oo çikolatam diyet, spor, temizlik derken süper gidiyorsun! söylemek istedim...yürüyüşten geldim,duşumu aldım,akşam yemeğimi yedim.
koca gelmek üzereymiş,ona da hazırlayayım ,sonra görüşürz takımcığım..
a.s. a.s. :enbuyukkk:
coco şu an elmasını yiyor :kedi:cocostar ne yapiyo ne ediyo
hepinize iyi akşamlar takımcımmm
sadece bir ricam olacak kilonuzu yazdığınız mesajı sadece kilonuz için yazarmısınız cumaları tek tek mesaj okumak içlerinden kilonuzu bulmak zor oluyor çünkü... sohbetinizi yapın yinede ama kilonuzu tek mesaj içinde yazın yalvarıyorum:kedi:
allahim nekadar güzel bir heyecan yasiyoruz tüm takim diyette cogu ayni diyeti yapiyor.. kaydirigubbakcemile2 bugün ciktim yürüyüse yeni ayakkabimla ama cok zorlandim 5000 adim yaptim ama totom baldirlarim basenlerim yanlarim et kesmis gibi aciyor. ter su icinde eve döndüm .
cıkolata daha once yazmısındır muhtemelen ama ben kacırmısım canım ya bu dıyetı yapan kısı kac kılolardaydı da 25 kılo vermıs 2 bucuk ayda.bu 25 kıloyu duyunca bırden dıyete ısındım nedenseopuyorumnanaktan
kızlar soda için de nasıl içerseniz için kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana haftaya öğrenirim...
canzi cnm para mara istemez,ben ve sizler zayıflayalım,istediğimiz kıyafetleri giyelim,mutlu olalım..para bunun yerini tutamaz!
cedric cnm sana da yolluyorum şimdi doktorun web sayfasını,aslında geçen bazılarına yolladım demek ki unuttuklarım varmış
tamam çikolatım kapadım...
ben bir ara burada bir akapunkturcuya başlamak istemiştimde bir engel çıkmıştı gidememiştim.. adam bana günde 7 soda içmemi söylemişti :)) toksinleri atıp detoks gibi olacak demişti ama sodayı çok seven ben bile içemem o kadar hem zararı vardır diye düşünmüştüm..
ayy hele bir verelim de ,koruruz inşallah canzi şekerim:) mezun olsak bile burda koruma grubu açarız:))
Biz bu diyetisyeni en iyisi takıma transfer edelim yahu kaydirigubbakcemile5
vay annem kıyamam sana:teselli: demek ayakkabı okadar yordu seni. ama işe yarayacak demekiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?