Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haşlanmış bir sebze de koy derim canım miden boş kalır zorlanabilirsin

Haşlanmış da ne yiyeceğim ki Lucim? Karnıbahar yiyemiyorum, broloki ı-ıh, kabaktan sıkıldım. Başka ne var haşlanmış yiyebileceğim?

Haşlanmış da ne yiyeceğim ki Lucim? Karnıbahar yiyemiyorum, broloki ı-ıh, kabaktan sıkıldım. Başka ne var haşlanmış yiyebileceğim?
ımmmm bi dşüneyim ne olabilir.... ıspanak falan da pek tatsız oluyor... ne olabilir????gelmedi vallahi benim de aklıma... 1 günlük artık ya kabağa katlanacaksın ya da karnabahara şekerim ... ama salata ile saat başı acıkır,3.yemede sıkılırsın

Lucim dayanamıyorum artık onlara. Hiç bir şey yiyesim gelmiyor yedikten sonra, ıspanağı, domates ile sotelesem yağsız olmaz değil mi?

olur süper olur...ama yoğurt falan yok haaa :)

Tamam tamam :)
Baharat serbest mi?
Heyecan yaptım, hiç dayanamadım sana arkadaş çıktım.
Lucim, eşim geliyormuş. Yemeğe otururuz şimdi, yarına da hazır bekleyeceğim

Tamam tamam :)
Baharat serbest mi?
Heyecan yaptım, hiç dayanamadım sana arkadaş çıktım.
Lucim, eşim geliyormuş. Yemeğe otururuz şimdi, yarına da hazır bekleyeceğim
ben de yürüyüşe çıkacağım tatlım...süppersin iyi yaptın...beraber daha iyi olacaktır eminim..ben de heyecanlıyım geçen sefer 3,5 kg gitmişti ve geri almadım o gideni..inşallah yine gider

bu arada baharat serbest canımmm

Çok güzel lucim, hazırım.
Eğer benden de 2-2,5 kilo giderse, listeye de girebilirim.

Kızlar çok heyecanlı ve çok mutluyum.
Çarşamba sabahı, sizinle çok güzel bir şey paylaşacağım :)

Evet canım çok tatlı minnikim.
İrade feciii bende

Erkekler iştee baskın karakterler....

İğğğ kolay gelsin lucicim

Çok hoş canım menün
Yok canım espri değil gerçek. Canım ne istese bizimki kent ismi söyler. Ankarada bir şey yok çünkü...

Waaw heyecanlıı

Arkadaşlar menümü yazıcam ama hatırlamıyorum hiçbir şey :)
Beynim de zayıfladı
akşam sadece 1 kaşık yoğurt yediğimi hatırlıyorum...

kuzum dikkat et sen yinede kendine...dinlenmeye de vakit ayırmalısın... öpüyorum seni güzellik :)
Lucimmmmm cnımsın sen dinlendiğim oluyoo merak etme 5 te 5e başlamşsn bendr çarşamba başlicam yarın arkadaşlarla yemege gidicez ondan bende öptüm seni fıstıkk

Maşallah canım menün çok güzel. Göz altların çökmesin ya.canım hedefin ne bilmiyorum ama inşallah doktor olursun

5 te 5 diyeti nedir canım ?

Maşallah çok güzel canım menün

Canımmm valla tıp zor tm ciyim ben fizik tedavi o da saglıkla alakalı zaten:)

canımm fizik tedavi bölümü istiyorum izmirde veya ankarda üniversite pek farketmio :))
Birde kim adanada şu an kaptanım geldi birde sabki hm22cim dedi
Buyurun gelinn misafir edelimmmm :)

Cumbo canım o kadar sayfa atlanmışli bana bi yerde bişey sormuşsun aradım bulamadım

Hm22 ne paylaşcaksın çok heycanlııııı yaa merak ettim:)

Herkeslere afiyet olsun menüler iyi görünüyo

Ben bugün azıttım hiç yazmıyim kızartmaşar havada uçtu sabah çok erken dersim öptüm sizii.

günaydın fıstıklar :) her sabah olduğu gibi kalktım hazırlandım, spor için motiveyim :) yalnız ödemim var sanırm şiş hissediyorum kendimi. dün akşam da yürüynce belki kaslar şişti. hepinize güssel bir gün diliyor, ben kaçıyorum. dönüşte görşürüz. öptüüümmmm

Günaydın fıstıklar
ayyy cok merak etti.
dilacim fizik tedavi oldukca guzel bur bolum..is sansin da cok olur..tip kesinlikle tavsiye etmem zaten..disardan kolay gorunur de ne yasadigimizi biz biliriz..
iyi sporlar canimm.

Günaydın arkadaşlar ben bugün akşam girebilirim ancak şimdi dışarı çıkıyorum ve telefondan ara ara bakmaya çalışıcam.öptüm herkesi

Kızlar Günaydın

Kötü bir güne merhaba diyerek başladım

İş nedeniyle dün gece başağrısıyla uyudum sabahta aynı ağrıyla uyandım

Dünkü menümü yazayımm

Sabah : Tek şekerli 2si 1 arada nescafe
Ara : 4 kuru kayısı
Öğlen : Haşlanmış brokoli3 yk barbunya,1 dilim kepekli ekmek
Ara :
1 paket tek içimlik çorba
Akşam : Tavuklu yeşil salata

Su : 2 lt

Uygun bir zamanda görüşmek üzere

Herkese Sevgiler

Günaydın azimli fıstıklar !

hm sende 5'te 5'tesin demek hadi bakalım kolay gelsin, birbirinize destek olursunuz luciyle, ama işiniz zor diyim ben, Kolay gelsin, luci birini halletti bile valla

lucicim 1 günü geride bıraktın bile, güzel sonuçlar alırsınız inşallah

bende çok merak ettim, güzel paylaşımların hepsi kabulümüzdür,

Arkadaşlar menümü yazıcam ama hatırlamıyorum hiçbir şey :)
Beynim de zayıfladı
akşam sadece 1 kaşık yoğurt yediğimi hatırlıyorum...

meltem çok hoşsun, inşallah şakadır, hiçbişey yemeden gün geçiremezsin nolur dikkat et kendine biraz bişeyler ye

dilacım sende 5'te 5 yapıcan demek, sanada kolay gelsin, bu hafta da güzel kilo verirsek yine 1.yiz aman haa !!

Fizik tedavi güzel bir bölüm, Allah gönlüne göre versin canım, güzel güzel çalışmaya devam

harikasın lucicim, şimdi senin o güzel parkur gözümün önüne geldi ahhh çektim şöyle derinden, masa başından kalkıp bende doğaya atasım var kendimi ama maalesef iş beklemiyor

canım geçmiş olsun, menün de güzel afiyet olsun, kalori konusunda sıkıntı yok, ama biraz daha sağlıklı olmasına gayret et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…