- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.661
haşlanmış bir sebze de koy derim canım miden boş kalır zorlanabilirsinBen de, domates, salata, havuç, marul, maydanoz takılırım o zaman :)
Bütün gün salata yani.
haşlanmış bir sebze de koy derim canım miden boş kalır zorlanabilirsin
ımmmm bi dşüneyim ne olabilir.... ıspanak falan da pek tatsız oluyor... ne olabilir????gelmedi vallahi benim de aklıma... 1 günlük artık ya kabağa katlanacaksın ya da karnabahara şekerim ... ama salata ile saat başı acıkır,3.yemede sıkılırsınHaşlanmış da ne yiyeceğim ki Lucim? Karnıbahar yiyemiyorum, broloki ı-ıh, kabaktan sıkıldım. Başka ne var haşlanmış yiyebileceğim?
ımmmm bi dşüneyim ne olabilir.... ıspanak falan da pek tatsız oluyor... ne olabilir????gelmedi vallahi benim de aklıma... 1 günlük artık ya kabağa katlanacaksın ya da karnabahara şekerim ... ama salata ile saat başı acıkır,3.yemede sıkılırsın
olur süper olur...ama yoğurt falan yok haaa :)Lucim dayanamıyorum artık onlara. Hiç bir şey yiyesim gelmiyor yedikten sonra, ıspanağı, domates ile sotelesem yağsız olmaz değil mi?
olur süper olur...ama yoğurt falan yok haaa :)
ben de yürüyüşe çıkacağım tatlım...süppersin iyi yaptın...beraber daha iyi olacaktır eminim..ben de heyecanlıyım geçen sefer 3,5 kg gitmişti ve geri almadım o gideni..inşallah yine giderTamam tamam :)
Baharat serbest mi?
Heyecan yaptım, hiç dayanamadım sana arkadaş çıktım.
Lucim, eşim geliyormuş. Yemeğe otururuz şimdi, yarına da hazır bekleyeceğim
ben de yürüyüşe çıkacağım tatlım...süppersin iyi yaptın...beraber daha iyi olacaktır eminim..ben de heyecanlıyım geçen sefer 3,5 kg gitmişti ve geri almadım o gideni..inşallah yine gider
bu arada baharat serbest canımmm
inşallah tatlımm :)Çok güzel lucim, hazırım.
Eğer benden de 2-2,5 kilo giderse, listeye de girebilirim.
Evet canım çok tatlı minnikim.oyyy kiyamam ben kuzucugaaa..ben olsam lohusayim ya onla beraber aglardim.. hamileyken oglum kafasini masaya carpti ikimiz agladik..cocuk sustu ben 1 saat daha agladim..esim yazik cocugu birakti beni tesrlli ediyordu
allahimmmm iradeye bakkkk..yaa 1 tane kuru uzum nedir yaa 1 tane 1tanee
iradenize hayranim valla...gerci ben de kafsya koyunca oldur allah agzima almam
hadi insallah canimm
Erkekler iştee baskın karakterler....esler cpgu zaman kostek oluyor di mi..
benimki hem yaza kadar 55 ol diyor..hem de Kaymaklı ekmek kadayifi aliyor..daha erkenmis diyet icin 3 ayda verirmisim zaten kilolari..
haftasonu da karamelli waffle gobi bisey almış pakette..bayilacaksin diyor..yok diyetteyim dedim yemedim..
bu arada 1 saat yurudum az onceee..insallah en azindan haftada 3 gün ysparim yürüyüş. .
İğğğ kolay gelsin lucicimlucinin mutfak kapandı
öğle: 12.00
3 adet ufak haşlanmış patates
akşam: 16.30
2 adet haşlanmış patates
su: 3 litre
spor: 12 km tempolu yürüyüş + 1 saat aletli jim.
akşam kısmet olursa 1,5 saat 8 km yürüyüş olacak
ühüüüü çok açım ben yaaaa
Çok hoş canım menünbende bugünkü menümü yazıyım bari
sabah: 1 dilim kepekli ekmek + kk lor peyniri + fesleğenli yarım domates
ara : dut kurusu beyaz leblebi çeyrek avuç kadar
öğle : köz biberli peynirli dürüm kepekli lavaş + meyve suyu
ara : 1 tarçınlı kurabiye + light süt
akşam : etli türlü + cevizli cacık
Yok canım espri değil gerçek. Canım ne istese bizimki kent ismi söyler. Ankarada bir şey yok çünkü...kafama koyuyorsam asında evet iradem iidir ama kendimi boş bırakırsam fenaaa
çağrı merkezi olduğundan dolayı ben bişeyler almadan şirkete gelsem bile mutlaka birileri aldıklarından ikram ediyor ve bazen mecburiyettende olsa almak zorunda kalabiliyoruz.
neden ki ?
espiri mayetinde mi yoksa ciddi anlamda mı ?
benimde öyle tatlım kafaya koyunca irademe sahip çıkabiliyorumm
ahahaha kesinlikle sana katılıyorum sekerim
her zaman olmasada çoğu zaman köstek oluyorlar
canım düşünsene akşama kadar aynı seyi yiyorsun bir zamandan sonra bünye istemiyordur.
Waaw heyecanlııKızlar çok heyecanlı ve çok mutluyum.
Çarşamba sabahı, sizinle çok güzel bir şey paylaşacağım :)
Lucimmmmm cnımsın sen dinlendiğim oluyoo merak etme 5 te 5e başlamşsn bendr çarşamba başlicam yarın arkadaşlarla yemege gidicez ondan bende öptüm seni fıstıkkkuzum dikkat et sen yinede kendine...dinlenmeye de vakit ayırmalısın... öpüyorum seni güzellik :)
Maşallah canım menün çok güzel. Göz altların çökmesin ya.canım hedefin ne bilmiyorum ama inşallah doktor olursun
5 te 5 diyeti nedir canım ?
Maşallah çok güzel canım menün
canımm fizik tedavi bölümü istiyorum izmirde veya ankarda üniversite pek farketmio :))günaydın kızlar çok keyifli bir hafta olmasını dilerim
Bu haftada 1.liğimizi kaptırmadan 3'te 3 yapıyoruz !!!!
Hepsini okudum çok fazla olduğu için alıntı yapmıyorum.
Meltemcim süppperrsiinn bravo sana, korkum hemen mezun olup kaybolup gitmen bir varmış bir yokmuş gibi olacak diye korkuyorum. Herhalde tüm zamanların en hızlı hedefine ulaşanı olucaksın.
Dila'cım bende merak ettim, üniv. sınavına mı hazırlanıyorsun, nereyi hangi bölümü hangi üniv. istiyorsun merak ettim ???
Toplight kaptanım harika bir sonuçla başlamışsın yağdan vermek kadar kıymetli birşey varmı en az 2 katı kadar etkisini gösterir, çok kilo vermiş görünürsün ne kadar güzel !
Luci cim branch ta ne kadar da abartsan deli gibi sporunla hepsini halledersin eminim. Eşinin gıda mühendisi olması sana çok fayda sağlar eminim. çok farklı şaşırtıcı menüler hazırlayabilir valla , böyle bir şansın var değerlendir, zorla bence eşini.
Cumbocum ha listedesin ha değilsin önemli olan burda takımca paylaşımlarımız, artık kaçamakların da olmuyor menülerin süper tebrik ederim, bu kadar yeni emziren bir anne için performansını tebrik ediyorum, kızlar kıskandım valla hedeflerinizi bende mi hedefimi 55 yapsam diye düşünüp duruyorum, ama henüz gözüm yemiyor.
Hm cim artık sende listeye gel daha çok varmı açığını kapatmaya ???
ayyy cok merak etti.Kızlar çok heyecanlı ve çok mutluyum.
dilacim fizik tedavi oldukca guzel bur bolum..is sansin da cok olur..tip kesinlikle tavsiye etmem zaten..disardan kolay gorunur de ne yasadigimizi biz biliriz..Lucimmmmm cnımsın sen dinlendiğim oluyoo merak etme 5 te 5e başlamşsn bendr çarşamba başlicam yarın arkadaşlarla yemege gidicez ondan bende öptüm seni fıstıkk
Canımmm valla tıp zor tm ciyim ben fizik tedavi o da saglıkla alakalı zaten:)
canımm fizik tedavi bölümü istiyorum izmirde veya ankarda üniversite pek farketmio :))
Birde kim adanada şu an kaptanım geldi birde sabki hm22cim dedi
Buyurun gelinn misafir edelimmmm :)
iyi sporlar canimm.günaydın fıstıklar :) her sabah olduğu gibi kalktım hazırlandım, spor için motiveyim :) yalnız ödemim var sanırm şiş hissediyorum kendimi. dün akşam da yürüynce belki kaslar şişti. hepinize güssel bir gün diliyor, ben kaçıyorum. dönüşte görşürüz. öptüüümmmm
Kızlar ne güzel kaynatmışsınız öyle maşallah.
Lucim, 1-2 gün daha dayanacağım ama olmazsa karbonatlı deneyeceğim. Bugün yıkadıktan sonra da yağlı saçım. Çok kötü oldu
Yarın ben de eşlik edeyim sana 5 kilo diyetinde. Hangi sıra ile gidiyorsun?
ben de yürüyüşe çıkacağım tatlım...süppersin iyi yaptın...beraber daha iyi olacaktır eminim..ben de heyecanlıyım geçen sefer 3,5 kg gitmişti ve geri almadım o gideni..inşallah yine gider
bu arada baharat serbest canımmm
Kızlar çok heyecanlı ve çok mutluyum.
Arkadaşlar menümü yazıcam ama hatırlamıyorum hiçbir şey :)
Beynim de zayıfladı
akşam sadece 1 kaşık yoğurt yediğimi hatırlıyorum...
Lucimmmmm cnımsın sen dinlendiğim oluyoo merak etme 5 te 5e başlamşsn bendr çarşamba başlicam yarın arkadaşlarla yemege gidicez ondan bende öptüm seni fıstıkk
Canımmm valla tıp zor tm ciyim ben fizik tedavi o da saglıkla alakalı zaten:)
canımm fizik tedavi bölümü istiyorum izmirde veya ankarda üniversite pek farketmio :))
Birde kim adanada şu an kaptanım geldi birde sabki hm22cim dedi
Buyurun gelinn misafir edelimmmm :)
günaydın fıstıklar :) her sabah olduğu gibi kalktım hazırlandım, spor için motiveyim :) yalnız ödemim var sanırm şiş hissediyorum kendimi. dün akşam da yürüynce belki kaslar şişti. hepinize güssel bir gün diliyor, ben kaçıyorum. dönüşte görşürüz. öptüüümmmm
Kızlar Günaydın
Kötü bir güne merhaba diyerek başladım
İş nedeniyle dün gece başağrısıyla uyudum sabahta aynı ağrıyla uyandım
Dünkü menümü yazayımm
Sabah : Tek şekerli 2si 1 arada nescafe
Ara : 4 kuru kayısı
Öğlen : Haşlanmış brokoli3 yk barbunya,1 dilim kepekli ekmek
Ara : 1 paket tek içimlik çorba
Akşam : Tavuklu yeşil salata
Su : 2 lt
Uygun bir zamanda görüşmek üzere
Herkese Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?