- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.641
lucinin mutfak kapandı
öğle: 12.00
3 adet ufak haşlanmış patates
akşam: 16.30
2 adet haşlanmış patates
su: 3 litre
spor: 12 km tempolu yürüyüş + 1 saat aletli jim.
akşam kısmet olursa 1,5 saat 8 km yürüyüş olacak
ühüüüü çok açım ben yaaaa
bugün pek bi zorlandım tatlım yaaa...daha öncede yapmıştım zorlamamıştı bu kadar. pazar sonrası başlamak mı zor oldu bilemedim kicanım allah kolaylık versin valla, bu tek tip beni bozar, sana bravo canım
ne biliyim canım ya yine eski düzene mi dönsen acaba, porsiyonları küçülterek ne dersinbugün pek bi zorlandım tatlım yaaa...daha öncede yapmıştım zorlamamıştı bu kadar. pazar sonrası başlamak mı zor oldu bilemedim kiyarın ola hayrola da bugün nasıl biter bilemiyorum
bu 5 günüü tamamlamalıyım canım yoksa kendimi çok iradesiz hissedeceğim... zorla da olsa geçecek nasılsane biliyim canım ya yine eski düzene mi dönsen acaba, porsiyonları küçülterek ne dersin
Teşekkür ederim canım irade iyidir bak geldi geçtii her acı gibi bu da geçicek :)
Tavuklu salata hıımm evet bugün bende tavuk düşünüyorum...
Aynen canım bende ilk 3 te olurum ve takım yine 1.zaten ona şüphe yokta...
Benim eşim normalde istediğimi almaz.hamileyken künefe istemiştim hatayda yiceksin dedi,balık istedim artvin dedi,kaşar dedim karstan getirtmemiz lazım dedi.... makarna desem italya demesinden korktum ve kalktım yaptım yedim çocuğumu aşermeden doğurdum...
iradenize hayranim valla...gerci ben de kafsya koyunca oldur allah agzima almam
esler cpgu zaman kostek oluyor di mi..
benimki hem yaza kadar 55 ol diyor..hem de Kaymaklı ekmek kadayifi aliyor..daha erkenmis diyet icin 3 ayda verirmisim zaten kilolari..
haftasonu da karamelli waffle gobi bisey almış pakette..bayilacaksin diyor..yok diyetteyim dedim yemedim..
bu arada 1 saat yurudum az onceee..insallah en azindan haftada 3 gün ysparim yürüyüş. .
istedigin kadar yiyemuyormusun..bir-iki tane daha yi pattisten
ne biliyim canım ya yine eski düzene mi dönsen acaba, porsiyonları küçülterek ne dersin
gunescim sen bi firmayla anlastın ya
firmanın ismi ne paylaşabilir misin acaba ?
bir şey olmaz herhalde..link vermezsen..bilemedim ki canım, ben de merak ettim firmayıcanım yazsam reklama girmez mi ne dersin benim paylaşmakta bir sıkıntım olmaz da
bir şey olmaz herhalde..link vermezsen..bilemedim ki canım, ben de merak ettim firmayı
canım yazsam reklama girmez mi ne dersin benim paylaşmakta bir sıkıntım olmaz da
canım güneş yazmış ya firmanın ismini, görmedin miözelden yazabilir misin peki
canımcım sen bilirsin, şampuan kullanma da... ben patates ile başladım yarın sebze günü..en zor gün sebze günü, hadi gel yapalımKızlar ne güzel kaynatmışsınız öyle maşallah.
Lucim, 1-2 gün daha dayanacağım ama olmazsa karbonatlı deneyeceğim. Bugün yıkadıktan sonra da yağlı saçım. Çok kötü oldu
Yarın ben de eşlik edeyim sana 5 kilo diyetinde. Hangi sıra ile gidiyorsun?
canımcım sen bilirsin, şampuan kullanma da... ben patates ile başladım yarın sebze günü..en zor gün sebze günü, hadi gel yapalım
haşlanmış da olabilir canım neyle başladıysan onunla devam edilecek. ben haşlanmış karnabahar , çiğ havuç ve salatalık yemeyi planlıyorumŞöyle yapalım o zaman, ben seninle ilerleyip, en son patates günü yapayım. Sebze, çiğ sebzeler değil mi sadece?
haşlanmış da olabilir canım neyle başladıysan onunla devam edilecek. ben haşlanmış karnabahar , çiğ havuç ve salatalık yemeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?