Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım allah kolaylık versin valla, bu tek tip beni bozar, sana bravo canım

canım allah kolaylık versin valla, bu tek tip beni bozar, sana bravo canım
bugün pek bi zorlandım tatlım yaaa...daha öncede yapmıştım zorlamamıştı bu kadar. pazar sonrası başlamak mı zor oldu bilemedim ki yarın ola hayrola da bugün nasıl biter bilemiyorum

bende bugünkü menümü yazıyım bari

sabah: 1 dilim kepekli ekmek + kk lor peyniri + fesleğenli yarım domates

ara : dut kurusu beyaz leblebi çeyrek avuç kadar

öğle : köz biberli peynirli dürüm kepekli lavaş + meyve suyu

ara : 1 tarçınlı kurabiye + light süt

akşam : etli türlü + cevizli cacık

bugün pek bi zorlandım tatlım yaaa...daha öncede yapmıştım zorlamamıştı bu kadar. pazar sonrası başlamak mı zor oldu bilemedim ki yarın ola hayrola da bugün nasıl biter bilemiyorum
ne biliyim canım ya yine eski düzene mi dönsen acaba, porsiyonları küçülterek ne dersin

kafama koyuyorsam asında evet iradem iidir ama kendimi boş bırakırsam fenaaa

çağrı merkezi olduğundan dolayı ben bişeyler almadan şirkete gelsem bile mutlaka birileri aldıklarından ikram ediyor ve bazen mecburiyettende olsa almak zorunda kalabiliyoruz.

neden ki ?

espiri mayetinde mi yoksa ciddi anlamda mı ?

iradenize hayranim valla...gerci ben de kafsya koyunca oldur allah agzima almam

benimde öyle tatlım kafaya koyunca irademe sahip çıkabiliyorumm

ahahaha kesinlikle sana katılıyorum sekerim

her zaman olmasada çoğu zaman köstek oluyorlar

istedigin kadar yiyemuyormusun..bir-iki tane daha yi pattisten

canım düşünsene akşama kadar aynı seyi yiyorsun bir zamandan sonra bünye istemiyordur.

Kızlar ne güzel kaynatmışsınız öyle maşallah.
Lucim, 1-2 gün daha dayanacağım ama olmazsa karbonatlı deneyeceğim. Bugün yıkadıktan sonra da yağlı saçım. Çok kötü oldu
Yarın ben de eşlik edeyim sana 5 kilo diyetinde. Hangi sıra ile gidiyorsun?

canımcım sen bilirsin, şampuan kullanma da... ben patates ile başladım yarın sebze günü..en zor gün sebze günü, hadi gel yapalım

canımcım sen bilirsin, şampuan kullanma da... ben patates ile başladım yarın sebze günü..en zor gün sebze günü, hadi gel yapalım

Şöyle yapalım o zaman, ben seninle ilerleyip, en son patates günü yapayım. Sebze, çiğ sebzeler değil mi sadece?

Şöyle yapalım o zaman, ben seninle ilerleyip, en son patates günü yapayım. Sebze, çiğ sebzeler değil mi sadece?
haşlanmış da olabilir canım neyle başladıysan onunla devam edilecek. ben haşlanmış karnabahar , çiğ havuç ve salatalık yemeyi planlıyorum

haşlanmış da olabilir canım neyle başladıysan onunla devam edilecek. ben haşlanmış karnabahar , çiğ havuç ve salatalık yemeyi planlıyorum

Ben de, domates, salata, havuç, marul, maydanoz takılırım o zaman :)
Bütün gün salata yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…