- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.681
buralardayım canım hayırdır ?Kızlar, alıntılamadan önce buralarda kimse var mı? Acil fikre ihtiyacım var.
ben de burdayimmm..Kızlar, alıntılamadan önce buralarda kimse var mı? Acil fikre ihtiyacım var.
ayyy cok sekerler..Şimdi, dün internette bri pug ilanı gördük.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...X1nxNOFI6wXr09n7xV3hFInywP8MxPUVYQt2r4pt5wHDg
Kendileri bu şekerler olur cins olarak.
Sahibinden sitesinde.
Satılık değil ama ulaşımı için; 200 TL istiyorlar.
Araba ile geleceği için çok normal ama neden ise; dolandırıcılık gibi geliyor şu an için.
Acaba gönderilmeyecek mi?
Dün söyleyeceğim de buydu.
İnanmıştım.
Akşam 17 gibi evinizde olur dediler.
Ne dersiniz?
Eşim bana bıraktı.
ayyy cok sekerler..
normalde satin alsan ne jadar oluyor..
200 bisey degil yani gondermeseler bilee..ama almazsan icinde kalacak alsamiydik fslan diye..benxe sansini dene..olmazsa uzulursun evet ama almazsan da uhde kalir icinde
siz kendiniz gidip alamıyormusunuz canım,
bu arada çok tatlıymış yaa
Normalde, 2000 TL falan canım ama ben hayvan satışına karşıyım.
Yani 200 TL hayvan için verilecek olsa, asla vermem.
Ben de, aynen senin gibi düşünüyorum ama bu sefer dolandırıldık diye sinirden kendimi de yerim :)
Bir de, son zamanlarda bu dolandırıcılık modaymış.
http://www.hukuki.net/showthread.php?113662-Dolandirilma-ile-ilgili-iki-soru
Burada bahsedilmiş mesela.
Samsun'da Güneşcim.
Şu sıralarda gitmemiz pek mümkün durmuyor ama isterseniz kendiniz alabilirsiniz dedi.
Acaba güven vermek için mi bilmiyorum ki.
valla artık insan herşeyden ürker oldu, dolandırıcılığın çeşitleri aldı yürüdü
alabiliyorsanız kendiniz gidin alın derim ya da hayvan barınaklarından bakabilirsiniz bence
himmmm evet dolandiricilik da olabilir..linke bsktim da sinoptan bartindan fln demis samsun da yakin...ayy bilemedim simdi..acaba bir yakinimz gelip alacak diye zarf atsan adres alsan .hatta yakinim savci desen..cok entrikali oldu yavv..para bisey degil de siniri bizulur insanin..ama ya degilse dite de kalir aklinda..Normalde, 2000 TL falan canım ama ben hayvan satışına karşıyım.
Yani 200 TL hayvan için verilecek olsa, asla vermem.
Ben de, aynen senin gibi düşünüyorum ama bu sefer dolandırıldık diye sinirden kendimi de yerim :)
Bir de, son zamanlarda bu dolandırıcılık modaymış.
http://www.hukuki.net/showthread.php?113662-Dolandirilma-ile-ilgili-iki-soru
Burada bahsedilmiş mesela.
Samsun'da Güneşcim.
Şu sıralarda gitmemiz pek mümkün durmuyor ama isterseniz kendiniz alabilirsiniz dedi.
Acaba güven vermek için mi bilmiyorum ki.
himmmm evet dolandiricilik da olabilir..linke bsktim da sinoptan bartindan fln demis samsun da yakin...ayy bilemedim simdi..acaba bir yakinimz gelip alacak diye zarf atsan adres alsan .hatta yakinim savci desen..cok entrikali oldu yavv..para bisey degil de siniri bizulur insanin..ama ya degilse dite de kalir aklinda..
hm cim bence kesin dolandırıcılık işi diyim sana aman dikkat
kesin dolandırıcılık bence veteriner konaklama ne demek şimdi, eğer gitmeseydin o parayı onlar mı ödüyo ne demek yani, palavra işte, geliyoruz deyip, bak geldik falan de hikayeden bak neler uyduracaklar
zaten aşısı falan ne durumda hayvan sağlammı değil mi zaten kontrol ettirmen lazım yaş iş o bence
hmcim dolandırıcılar canım aman uzak dur... şerefsiz bunlar yaaa....
benimde dolandırılmaktan son anda kurtulduğum bi durum olmuştu...
paylaşayım da başnııza gelecek olursa aklınızda olsun :) :
bir dönem gelinliğim evde çok yer tutuyor diye satmaya kalkmıştım ... güney afrikadan mı ne bi alıcı çıktı, sahibinden'e koymuştum... aslında bu amerikalıymış da, iş için oğlu g.afrikaya gitmiş de, gelin oralıymış da, oğlu ve gelinine hediye alacakmış da, vs. vs ne hikayeler anlattı bana...başta inandım. yazışma çizişme anlaştık biz bunla. dedim ki parayı yatır göndereyim paketi. parayı yatırdı -hem de fazla fazla, gönderim ücretini de dahil ederek..-, bana dekontu gönderdi. ama akreditif işlem olacak yani para ülkeler arası hesapta . gelinlik adama ulaştığında parayı çekebileceğim... bii kıllandım ben nedense durumdan, bi araştırayım dedim ki,hesap yalan,dekont yalan, neler neler, rusyadan, bulgaristandan dünyanın her yerinden kadınları kandırıpp toplamış gelinlikleri şerefisz :) aklıma o geldi şimdi...
kızlar bugün 07.45 den beri spor ve yollardayım 28.329 adım atmışım eve gelene kadar, kaç km tepmişim siz düşünün artık...az önce tartıda 68,5 gördüm, 1 kg gitti bileeee.... bu kadar spor şişine rağmen... bu 5 te 5 işe yarayacak galiba yine.... yalnız acayip yoruldum. 4 saat yürüyüş + aletli jim. dağıttı beniiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?