Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

enerjik seksi dedin hemen üstüme alındım
canım oğluna çok geçmiş olsun, öperim onu ben, lokum onlar

valla meltemcim nutellayı öyle bir götürmüşüm ki anlatamam gözüm karardı resmen, regl ilk günleri beni çok kötü yapıyor, sonra geçiyor allahtan
Geçen hafta bende regliydim ve canım ekler istedi. Krize girdim ama sustum eşime söylemedim gece gece zaten söylesem hemen fırlıcak alıcak pusuda bekliyor şu diyetimi bozsamda yesem bişiler diye... Ama ben ne yaptım acımı içime attım 1 tane kuru üzüm mü ne yedim. O muhteşem eklerin yerine tutmadığı gibi düştüğüm durumdan canım sıkıldı küstüm yemedim bir şey yattım zıbardım

sonunda da level atladın artık sen 50'li kilolardasın ben hala 60'larda

Selam kızlar, iyi gidiyor diyet. Form sayesinde 3,5 kg verdim. Burda zaman geçirmek iyi oluyor.
27 beden çok iddialı, tebrik ederim.
Wayy maşallah sana devam öyleyse...
enerjik seksi dedin hemen üstüme alındım
canım oğluna çok geçmiş olsun, öperim onu ben, lokum onlar
Evet öylesin zaten yavrum
Teşekkür ederim canım evet lokum ya pek tatlı teyzesi

sonunda da level atladın artık sen 50'li kilolardasın ben hala 60'larda
Hih hiiii beni geçemezsin bu hafta ben birinci olucam zaten geçen hafta sadece bizim takımdan birine yerimi verebilirdim...
Canım sende bu hafta 5 i görüceksin merak etme.asııll ha gayret kooooşşşş

geçmiş oldun canım

yavv ben çoktan götürmüştümm

İyi irade vallahi tebrikler.

Benim eşimde öyle birşey ağzımdan cıkıyorsa yapmaması için engel yoksa önünde bil.

O nedenle ağzımdan çıkmadan önce düşünürüm

Puff kızlar bugünkü yemekler kötü şirkette

biraz barbunya pilake ve brokoli yiyebildim

1 dilimde kepekli ekmek.

ay sabah canım sekerpare istemişti yemektede sekerpare varmış

Göz ucuyla bakıp geçtim bazen bende kendimdeki bu iradeye inanmıyorum

akşamada tavuklu salata düşünüyorum bakalım

Hih hiiii beni geçemezsin bu hafta ben birinci olucam zaten geçen hafta sadece bizim takımdan birine yerimi verebilirdim...
Canım sende bu hafta 5 i görüceksin merak etme.asııll ha gayret kooooşşşş

ayy çok heyecanlandırdın beni canım huhuu

yalnız diğer takımlara acıyorum bizi tenis maçı seyreder gibi seyredecekler beden yine ilk 3 te olurum bireyselde :)

Teşekkür ederim canım irade iyidir bak geldi geçtii her acı gibi bu da geçicek :)

Tavuklu salata hıımm evet bugün bende tavuk düşünüyorum...

yalnız diğer takımlara acıyorum bizi tenis maçı seyreder gibi seyredecekler beden yine ilk 3 te olurum bireyselde :)
Aynen canım bende ilk 3 te olurum ve takım yine 1.zaten ona şüphe yokta...

Benim eşim normalde istediğimi almaz.hamileyken künefe istemiştim hatayda yiceksin dedi,balık istedim artvin dedi,kaşar dedim karstan getirtmemiz lazım dedi.... makarna desem italya demesinden korktum ve kalktım yaptım yedim çocuğumu aşermeden doğurdum...

yaaa suppersinn..ne harika bir hissetmissindir...
Selam kızlar,
Ben 13.takımdan Fatma. Kardeş takım olduğumuz için tanışmaya geldim :)
selam fatmaa
oyyy kiyamam ben kuzucugaaa..ben olsam lohusayim ya onla beraber aglardim.. hamileyken oglum kafasini masaya carpti ikimiz agladik..cocuk sustu ben 1 saat daha agladim..esim yazik cocugu birakti beni tesrlli ediyordu
allahimmmm iradeye bakkkk..yaa 1 tane kuru uzum nedir yaa 1 tane 1tanee
iradenize hayranim valla...gerci ben de kafsya koyunca oldur allah agzima almam

hadi insallah canimm

esler cpgu zaman kostek oluyor di mi..
benimki hem yaza kadar 55 ol diyor..hem de Kaymaklı ekmek kadayifi aliyor..daha erkenmis diyet icin 3 ayda verirmisim zaten kilolari..
haftasonu da karamelli waffle gobi bisey almış pakette..bayilacaksin diyor..yok diyetteyim dedim yemedim..

bu arada 1 saat yurudum az onceee..insallah en azindan haftada 3 gün ysparim yürüyüş. .

tam köstek bunlar vallahi.. ben bugün diyete başladığımı ve yemek yemeyeceğimi söylediğim halde az önce mesaj yazmış akşam ne yiyelim diye yaaaaa

lucinin mutfak kapandı

öğle: 12.00
3 adet ufak haşlanmış patates

akşam: 16.30
2 adet haşlanmış patates

su: 3 litre
spor: 12 km tempolu yürüyüş + 1 saat aletli jim.
akşam kısmet olursa 1,5 saat 8 km yürüyüş olacak

ühüüüü çok açım ben yaaaa

istedigin kadar yiyemuyormusun..bir-iki tane daha yi pattisten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…