- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.621
Heheeyy enerjik sexi kadınlar ben geldim. Özledim sizi ya.hafta sonu bi sessizlik vardı ki gerçi bende pek girememiştim.
Sabah sabah oğlum düştü ya bi ağladı minik gözlerinden boncuk boncuk damlalar süzülürken bende onu seyrettim nasıl ağlıyor diye ve kendime geldiğimde yavruumm dedim bağrıma bastım eski türk filmlerindeki o analar gibi sonra bi baktım bizimki kikikik gülüyor hemen yüzünü yıkadım minikimin ve onunla oynadım bu saate kadar ardından uyuttum, fısır fısır uyuyor şimdi.ohh rahatladım.
Eee siz ne yaptını?
Geçen hafta bende regliydim ve canım ekler istedi. Krize girdim ama sustum eşime söylemedim gece gece zaten söylesem hemen fırlıcak alıcak pusuda bekliyor şu diyetimi bozsamda yesem bişiler diye... Ama ben ne yaptım acımı içime attım 1 tane kuru üzüm mü ne yedim. O muhteşem eklerin yerine tutmadığı gibi düştüğüm durumdan canım sıkıldı küstüm yemedim bir şey yattım zıbardımvalla meltemcim nutellayı öyle bir götürmüşüm ki anlatamam gözüm karardı resmen, regl ilk günleri beni çok kötü yapıyor, sonra geçiyor allahtan
Geçen hafta bende regliydim ve canım ekler istedi. Krize girdim ama sustum eşime söylemedim gece gece zaten söylesem hemen fırlıcak alıcak pusuda bekliyor şu diyetimi bozsamda yesem bişiler diye... Ama ben ne yaptım acımı içime attım 1 tane kuru üzüm mü ne yedim. O muhteşem eklerin yerine tutmadığı gibi düştüğüm durumdan canım sıkıldı küstüm yemedim bir şey yattım zıbardım
Wayy maşallah sana devam öyleyse...Selam kızlar, iyi gidiyor diyet. Form sayesinde 3,5 kg verdim. Burda zaman geçirmek iyi oluyor.
27 beden çok iddialı, tebrik ederim.
Evet öylesin zaten yavrumenerjik seksi dedin hemen üstüme alındım
canım oğluna çok geçmiş olsun, öperim onu ben, lokum onlar
Hih hiiii beni geçemezsin bu hafta ben birinci olucam zaten geçen hafta sadece bizim takımdan birine yerimi verebilirdim...sonunda da level atladın artık sen 50'li kilolardasın ben hala 60'larda
Gunneshcim birincilik sırrını çok iyi ifade etmişsin. çok içten olmuş.tebrikler
Tebrik ederim gunnesh, geçen haftanın 1.si olmuşsun.sonunda da level atladın artık sen 50'li kilolardasın ben hala 60'larda
Heheeyy enerjik sexi kadınlar ben geldim. Özledim sizi ya.hafta sonu bi sessizlik vardı ki gerçi bende pek girememiştim.
Sabah sabah oğlum düştü ya bi ağladı minik gözlerinden boncuk boncuk damlalar süzülürken bende onu seyrettim nasıl ağlıyor diye ve kendime geldiğimde yavruumm dedim bağrıma bastım eski türk filmlerindeki o analar gibi sonra bi baktım bizimki kikikik gülüyor hemen yüzünü yıkadım minikimin ve onunla oynadım bu saate kadar ardından uyuttum, fısır fısır uyuyor şimdi.ohh rahatladım.
Eee siz ne yaptını?
Geçen hafta bende regliydim ve canım ekler istedi. Krize girdim ama sustum eşime söylemedim gece gece zaten söylesem hemen fırlıcak alıcak pusuda bekliyor şu diyetimi bozsamda yesem bişiler diye... Ama ben ne yaptım acımı içime attım 1 tane kuru üzüm mü ne yedim. O muhteşem eklerin yerine tutmadığı gibi düştüğüm durumdan canım sıkıldı küstüm yemedim bir şey yattım zıbardım
Hih hiiii beni geçemezsin bu hafta ben birinci olucam zaten geçen hafta sadece bizim takımdan birine yerimi verebilirdim...
Canım sende bu hafta 5 i görüceksin merak etme.asııll ha gayret kooooşşşş
Teşekkür ederim canım irade iyidir bak geldi geçtii her acı gibi bu da geçicek :)geçmiş oldun canım
yavv ben çoktan götürmüştümm
İyi irade vallahi tebrikler.
Benim eşimde öyle birşey ağzımdan cıkıyorsa yapmaması için engel yoksa önünde bil.
O nedenle ağzımdan çıkmadan önce düşünürüm
Tavuklu salata hıımm evet bugün bende tavuk düşünüyorum...Puff kızlar bugünkü yemekler kötü şirkette
biraz barbunya pilake ve brokoli yiyebildim
1 dilimde kepekli ekmek.
ay sabah canım sekerpare istemişti yemektede sekerpare varmış
Göz ucuyla bakıp geçtim bazen bende kendimdeki bu iradeye inanmıyorum
akşamada tavuklu salata düşünüyorum bakalım
Aynen canım bende ilk 3 te olurum ve takım yine 1.zaten ona şüphe yokta...ayy çok heyecanlandırdın beni canım huhuu
yalnız diğer takımlara acıyorum bizi tenis maçı seyreder gibi seyredecekler beden yine ilk 3 te olurum bireyselde :)
Benim eşim normalde istediğimi almaz.hamileyken künefe istemiştim hatayda yiceksin dedi,balık istedim artvin dedi,kaşar dedim karstan getirtmemiz lazım dedi.... makarna desem italya demesinden korktum ve kalktım yaptım yedim çocuğumu aşermeden doğurdum...geçmiş oldun canım
yavv ben çoktan götürmüştümm
İyi irade vallahi tebrikler.
Benim eşimde öyle birşey ağzımdan cıkıyorsa yapmaması için engel yoksa önünde bil.
O nedenle ağzımdan çıkmadan önce düşünürüm
çok teşekkür ederim fatmacımTebrik ederim gunnesh, geçen haftanın 1.si olmuşsun.
yaaa suppersinn..ne harika bir hissetmissindir...lucicim sana kolay gelsin 5 te 5 te.
Bende tek tip beslenemiyorum, şimdilik tutturduğum yoldan memnunum valla, en çok da hafta sonu yaptığım alışveriştn :)
mavi den kot aldım reklamı dönen gold serisinden veeee 27 beden
dünde kotondan bi pantolon aldım elastanlı odaaa 27 beden
aman allahım nasıl mutluyum biraz simit taşıyor ama o da gidecek. Sonundan 27 beden mi 27 beden oldu mu oldu işte o kaa
selam fatmaaSelam kızlar,
Ben 13.takımdan Fatma. Kardeş takım olduğumuz için tanışmaya geldim :)
oyyy kiyamam ben kuzucugaaa..ben olsam lohusayim ya onla beraber aglardim.. hamileyken oglum kafasini masaya carpti ikimiz agladik..cocuk sustu ben 1 saat daha agladim..esim yazik cocugu birakti beni tesrlli ediyorduHeheeyy enerjik sexi kadınlar ben geldim. Özledim sizi ya.hafta sonu bi sessizlik vardı ki gerçi bende pek girememiştim.
Eee siz ne yaptını?
allahimmmm iradeye bakkkk..yaa 1 tane kuru uzum nedir yaa 1 tane 1taneeGeçen hafta bende regliydim ve canım ekler istedi. Krize girdim ama sustum eşime söylemedim gece gece zaten söylesem hemen fırlıcak alıcak pusuda bekliyor şu diyetimi bozsamda yesem bişiler diye... Ama ben ne yaptım acımı içime attım 1 tane kuru üzüm mü ne yedim. O muhteşem eklerin yerine tutmadığı gibi düştüğüm durumdan canım sıkıldı küstüm yemedim bir şey yattım zıbardım
iradenize hayranim valla...gerci ben de kafsya koyunca oldur allah agzima almamPuff kızlar bugünkü yemekler kötü şirkette
biraz barbunya pilake ve brokoli yiyebildim
1 dilimde kepekli ekmek.
ay sabah canım sekerpare istemişti yemektede sekerpare varmış
Göz ucuyla bakıp geçtim bazen bende kendimdeki bu iradeye inanmıyorum
akşamada tavuklu salata düşünüyorum bakalım
hadi insallah canimmayy çok heyecanlandırdın beni canım huhuu
yalnız diğer takımlara acıyorum bizi tenis maçı seyreder gibi seyredecekler beden yine ilk 3 te olurum bireyselde :)
tam köstek bunlar vallahi.. ben bugün diyete başladığımı ve yemek yemeyeceğimi söylediğim halde az önce mesaj yazmış akşam ne yiyelim diye yaaaaaesler cpgu zaman kostek oluyor di mi..
benimki hem yaza kadar 55 ol diyor..hem de Kaymaklı ekmek kadayifi aliyor..daha erkenmis diyet icin 3 ayda verirmisim zaten kilolari..
haftasonu da karamelli waffle gobi bisey almış pakette..bayilacaksin diyor..yok diyetteyim dedim yemedim..
bu arada 1 saat yurudum az onceee..insallah en azindan haftada 3 gün ysparim yürüyüş. .
istedigin kadar yiyemuyormusun..bir-iki tane daha yi pattistenlucinin mutfak kapandı
öğle: 12.00
3 adet ufak haşlanmış patates
akşam: 16.30
2 adet haşlanmış patates
su: 3 litre
spor: 12 km tempolu yürüyüş + 1 saat aletli jim.
akşam kısmet olursa 1,5 saat 8 km yürüyüş olacak
ühüüüü çok açım ben yaaaa
sınırsız ama midemi bulandırdı tatlım canım istemiyoristedigin kadar yiyemuyormusun..bir-iki tane daha yi pattisten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?