- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.721
yeriz o gün 5 tane o halde :)
aaa biz bugün fırında kabak mücver gibi bir şey de yapabilirdik aslında ...ama yumurtasız olmaz di mi o
yavruz ben karnıbahardan memnunum gidip gelip atıyorum ağzıma acıktıkça leblebi gibi ama seninki sıkıntı... tok da tuttu bugün beni... ben geçen sefer sebze gününde dilara koçakın vicdan çorbasını yapmıştım da ölyordum açlıktan :)Yeriz Lucim.
Haşlar haşlar yeriz :)
Olmaz şekerim yumurtasız ya.
Çok da severim mücveri.
Bu sebze gününe alternatif bulsak iyiydi ama ben seni görünce bir anda gaza geldim :)
yavruz ben karnıbahardan memnunum gidip gelip atıyorum ağzıma acıktıkça leblebi gibi ama seninki sıkıntı... tok da tuttu bugün beni... ben geçen sefer sebze gününde dilara koçakın vicdan çorbasını yapmıştım da ölyordum açlıktan :)
Ispanağımı da yapıp yiyemedim Lucim. Temizliğe dalınca kaldı o. Resmen kahve ileyim.
ama olmamış o canım benim. meto çalışmaz kilo veremezsin ki...ödem yaparsın, benden söylemesiIspanağımı da yapıp yiyemedim Lucim. Temizliğe dalınca kaldı o. Resmen kahve ileyim.
ama olmamış o canım benim. meto çalışmaz kilo veremezsin ki...ödem yaparsın, benden söylemesi
kolay gelsin kuzum ama sonra yemiyorum kilo veremiyorum diyorsun....Birazdan yiyeceğim Lucim.
Çok telaşlı bir gün geçirdim.
Bilgisayar mutfakta, bir taraftan temizlik, bir taraftan yemek, bir taraftan işler derken yetişemedim.
kolay gelsin kuzum ama sonra yemiyorum kilo veremiyorum diyorsun....
hmcim dolandırıcılar canım aman uzak dur... şerefsiz bunlar yaaa....
benimde dolandırılmaktan son anda kurtulduğum bi durum olmuştu...
paylaşayım da başnııza gelecek olursa aklınızda olsun :) :
bir dönem gelinliğim evde çok yer tutuyor diye satmaya kalkmıştım ... güney afrikadan mı ne bi alıcı çıktı, sahibinden'e koymuştum... aslında bu amerikalıymış da, iş için oğlu g.afrikaya gitmiş de, gelin oralıymış da, oğlu ve gelinine hediye alacakmış da, vs. vs ne hikayeler anlattı bana...başta inandım. yazışma çizişme anlaştık biz bunla. dedim ki parayı yatır göndereyim paketi. parayı yatırdı -hem de fazla fazla, gönderim ücretini de dahil ederek..-, bana dekontu gönderdi. ama akreditif işlem olacak yani para ülkeler arası hesapta . gelinlik adama ulaştığında parayı çekebileceğim... bii kıllandım ben nedense durumdan, bi araştırayım dedim ki,hesap yalan,dekont yalan, neler neler, rusyadan, bulgaristandan dünyanın her yerinden kadınları kandırıpp toplamış gelinlikleri şerefisz :) aklıma o geldi şimdi...
kızlar bugün 07.45 den beri spor ve yollardayım 28.329 adım atmışım eve gelene kadar, kaç km tepmişim siz düşünün artık...az önce tartıda 68,5 gördüm, 1 kg gitti bileeee.... bu kadar spor şişine rağmen... bu 5 te 5 işe yarayacak galiba yine.... yalnız acayip yoruldum. 4 saat yürüyüş + aletli jim. dağıttı beniiii....
O nedenle dedim ben de Lucim :)
Bakalım nasıl etkileyecek sonuçlar.
Bu arada, yarın da evlilik yıl dönümümüz. Eşim çok pis söylenecek zaman için
ikinizin de yıldönümünüz kutlu olsun ,nice nice yıllara inşallah, kaç sene oldu ???
alkol yazışmalarınız çok iyimiş, bende aç karnına alkol alamam, böyle olunca bende uzaklaşıyorum. Luci alemsin valla, akşamcı luci
ne fenaymış lucicim allahtan kurtarmışın paçayı, milletin işi gücü de bunlara kafa çalıştırmak baksana ya
canım süpersin, cumaya çok güzel sonuç olacak eminim
ikinizin de yıldönümünüz kutlu olsun ,nice nice yıllara inşallah, kaç sene oldu ???
alkol yazışmalarınız çok iyimiş, bende aç karnına alkol alamam, böyle olunca bende uzaklaşıyorum. Luci alemsin valla, akşamcı luci
hem alemim, hem alemciiii :)))) teşekkürler tatlım güzel dileklerin için... ben de açken aklım fikrim içkide.. şu tekelden 5 bira mı alsam ne, aaa o raftaki jack daniels mi ne gibi konuşmalarım pek çoktur kendi kendime gün içinde
7 bitti şekerim, 8 e girdik biz...
yaaa hmcim hiç sorma kıbrıstan gelenlere aldırırdık bizde.. buralarda pek pahallı canım..hep söylerim sadece benim içkiye verdiğim parayla şu an son model çok pahallı bi araba alınırdı :) eşiminkine hesap yetmez
ahh o jack yok mu o jackk güneşcim....ben pek taze gelin sayılmam be kuzum 10 a ne kalmış şurada
kolay gelsin kuzum ama sonra yemiyorum kilo veremiyorum diyorsun....
bende 3 senelik evliyim kızlar, 24 eylül de 3'ü doldurduk taze geliniz luciiiii
hm cim sen iyice taze gelinmişsin :)
10 senin altındakiler daha taze
yaaa hmcim hiç sorma kıbrıstan gelenlere aldırırdık bizde.. buralarda pek pahallı canım..hep söylerim sadece benim içkiye verdiğim parayla şu an son model çok pahallı bi araba alınırdı :) eşiminkine hesap yetmez
ahh o jack yok mu o jackk güneşcim....ben pek taze gelin sayılmam be kuzum 10 a ne kalmış şurada
Afiyet olsun şekerim.Bugünkü menüm:
sabah : 1 pancake diyabet çilek reçeli
ara: 3 fındık 1 nektarin
öğle: yarım porsiyon kremalı mantarlık tavuk (dışardaydım pek güzel geldi 3 adet patates kızartması da yedim valla)
ara : yemiycem öğle fazla oldu çünkü
akşam: ara öğünüm olan galete kıtırlarını baharatlı peynir dip sos yemeyi düşünüyorum, akşam kuafördeyim, vakit güzel geçer
canımcım bizler her dem tazeyiz unutma !!!
Nazar değmesin şekerim :)
Tazeyiz tabi güneşcim :)
Dün konuştuk daha, 2 yıl nasıl geçmiş hiç anlamadım.
Sanki daha 1 ay öncesi gibi geliyor.
Zaman çabuk geçiyor.
Çok sinir bozucu gerçekten.
Orada, dışarıda içtiklerimiz bile buranın normal fiyatından çok iyi :)
Sen az ile de yetinmezsin
Sen hep tazesin Lucimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?