Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeriz o gün 5 tane o halde :)

Yeriz Lucim.
Haşlar haşlar yeriz :)

aaa biz bugün fırında kabak mücver gibi bir şey de yapabilirdik aslında ...ama yumurtasız olmaz di mi o

Olmaz şekerim yumurtasız ya.
Çok da severim mücveri.
Bu sebze gününe alternatif bulsak iyiydi ama ben seni görünce bir anda gaza geldim :)

Yeriz Lucim.
Haşlar haşlar yeriz :)

Olmaz şekerim yumurtasız ya.
Çok da severim mücveri.
Bu sebze gününe alternatif bulsak iyiydi ama ben seni görünce bir anda gaza geldim :)
yavruz ben karnıbahardan memnunum gidip gelip atıyorum ağzıma acıktıkça leblebi gibi ama seninki sıkıntı... tok da tuttu bugün beni... ben geçen sefer sebze gününde dilara koçakın vicdan çorbasını yapmıştım da ölyordum açlıktan :)

Ispanağımı da yapıp yiyemedim Lucim. Temizliğe dalınca kaldı o. Resmen kahve ileyim.

ama olmamış o canım benim. meto çalışmaz kilo veremezsin ki...ödem yaparsın, benden söylemesi

Birazdan yiyeceğim Lucim.
Çok telaşlı bir gün geçirdim.
Bilgisayar mutfakta, bir taraftan temizlik, bir taraftan yemek, bir taraftan işler derken yetişemedim.

Birazdan yiyeceğim Lucim.
Çok telaşlı bir gün geçirdim.
Bilgisayar mutfakta, bir taraftan temizlik, bir taraftan yemek, bir taraftan işler derken yetişemedim.
kolay gelsin kuzum ama sonra yemiyorum kilo veremiyorum diyorsun....

ne fenaymış lucicim allahtan kurtarmışın paçayı, milletin işi gücü de bunlara kafa çalıştırmak baksana ya

canım süpersin, cumaya çok güzel sonuç olacak eminim

O nedenle dedim ben de Lucim :)
Bakalım nasıl etkileyecek sonuçlar.
Bu arada, yarın da evlilik yıl dönümümüz. Eşim çok pis söylenecek zaman için

ikinizin de yıldönümünüz kutlu olsun ,nice nice yıllara inşallah, kaç sene oldu ???

alkol yazışmalarınız çok iyimiş, bende aç karnına alkol alamam, böyle olunca bende uzaklaşıyorum. Luci alemsin valla, akşamcı luci

Teşekkür ederim şekerim.
2. yılımız bizim daha
Lucim tam akşamcı cidden, ben mezeciyim

hem alemim, hem alemciiii :)))) teşekkürler tatlım güzel dileklerin için... ben de açken aklım fikrim içkide.. şu tekelden 5 bira mı alsam ne, aaa o raftaki jack daniels mi ne gibi konuşmalarım pek çoktur kendi kendime gün içinde

7 bitti şekerim, 8 e girdik biz...

Lucim biz Kıbrıstaydık ya.
Orada alkol fiyatları neredeyse 1/3'ü kadardı buranın.
Şimdi çok sinir bozucu oldu.
Hep bu fiyata alınsa sinir bozmaz da böyle olunca ..

yaaa hmcim hiç sorma kıbrıstan gelenlere aldırırdık bizde.. buralarda pek pahallı canım..hep söylerim sadece benim içkiye verdiğim parayla şu an son model çok pahallı bi araba alınırdı :) eşiminkine hesap yetmez

ahh o jack yok mu o jackk güneşcim.... ben pek taze gelin sayılmam be kuzum 10 a ne kalmış şurada

Bugünkü menüm:

sabah : 1 pancake diyabet çilek reçeli

ara: 3 fındık 1 nektarin

öğle: yarım porsiyon kremalı mantarlık tavuk (dışardaydım pek güzel geldi 3 adet patates kızartması da yedim valla )

ara : yemiycem öğle fazla oldu çünkü

akşam: ara öğünüm olan galete kıtırlarını baharatlı peynir dip sos yemeyi düşünüyorum, akşam kuafördeyim, vakit güzel geçer

canımcım bizler her dem tazeyiz unutma !!!

kolay gelsin kuzum ama sonra yemiyorum kilo veremiyorum diyorsun....

bende 3 senelik evliyim kızlar, 24 eylül de 3'ü doldurduk taze geliniz luciiiii

Nazar değmesin şekerim :)

hm cim sen iyice taze gelinmişsin :)

10 senin altındakiler daha taze

Tazeyiz tabi güneşcim :)
Dün konuştuk daha, 2 yıl nasıl geçmiş hiç anlamadım.
Sanki daha 1 ay öncesi gibi geliyor.
Zaman çabuk geçiyor.

Çok sinir bozucu gerçekten.
Orada, dışarıda içtiklerimiz bile buranın normal fiyatından çok iyi :)
Sen az ile de yetinmezsin

Sen hep tazesin Lucimm :)

Afiyet olsun şekerim.
Ben 4 gün daha okumamalıyım menüleri.
Her şeyi canım çekiyor :)

canımcım bizler her dem tazeyiz unutma !!!

Yorumlarımız aynı mı ne

içkinin de öyle bir kötülüğü var..2 bira ile başlarsın önce, yıllar sonra 70 lik jack ile o kafaya ulaşabilirsin...
aman efem, ne iltifatlarrr...teşekkürler güüzeller, o sizin tazeliğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…