- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.961
selam,ben callan nasıılsın :)slm kızlar ben 6.takımın fıstıgı nasılsınız bakalım tanısmaya geldım
bende goruldugu uzere bayılanbayılana... ıyıyım sızler nasılsınızselam,ben callan nasıılsın :)
Merhaba bende hayriye iyiyiz cnm sagolbende goruldugu uzere bayılanbayılana... ıyıyım sızler nasılsınız
bugun mutlu günümüz,hepimiz nefiss kilo verdikkbende goruldugu uzere bayılanbayılana... ıyıyım sızler nasılsınız
aaa hayrıyecım tebrıkler buarada 4,4 kılo nasıl verdın yaaa mucıze gıbı... sırrını ısterım heeeMerhaba bende hayriye iyiyiz cnm sagol
Aç kalarak aç aç: )))aaa hayrıyecım tebrıkler buarada 4,4 kılo nasıl verdın yaaa mucıze gıbı... sırrını ısterım heee
hakıkaten cok guzel kılolar verılmıs tebrık ederızbugun mutlu günümüz,hepimiz nefiss kilo verdikk
harikayız,birkaç arkadaşı bekliyoruz merakla :)
oooo karataycımısın yoksa az yıyıp sık mı yedın.. sıkıldım su kılolardan yahooo sen ne guzel hızlı hızlı erımıssınAç kalarak aç aç: )))
o zaman sizi de tebrik ederiz rakip takımımızhakıkaten cok guzel kılolar verılmıs tebrık ederız.. bızde fena degılız.. topık topık dolasayım dıyorum her hafta yenı arkadaslıklar guzel
cok saol canımo zaman sizi de tebrik ederiz rakip takımımız
Canm karatay yapmadim yeşil cayda icemedim sevmiyorum zaten. Ilk haftam ya odemle su dA gitti tabi ondan cabuk gitti bence ama cok ac ac gezdim yani :)oooo karataycımısın yoksa az yıyıp sık mı yedın.. sıkıldım su kılolardan yahooo sen ne guzel hızlı hızlı erımıssıncanım bıtkısel cay falan ıctın mı bende ahıret soruları soruyorum heee saka bır yanada napalım anacım almak kolay da vermek zor boyle guzel kılo veren bırını gorunce yapısayım dıyorum.. dıger topıklerede gıdıyım bı sorayım
bayılanbayılana hayriyenin kilosu çoktu, biraz düşük kalorili ve sağlıklı beslenmeyle işi hallettiCanm karatay yapmadim yeşil cayda icemedim sevmiyorum zaten. Ilk haftam ya odemle su dA gitti tabi ondan cabuk gitti bence ama cok ac ac gezdim yani :)
ahh ya nedır bu cektıgımız cıleler ıns en kısa zamanda hedeflerımıze ulasırız cnmCanm karatay yapmadim yeşil cayda icemedim sevmiyorum zaten. Ilk haftam ya odemle su dA gitti tabi ondan cabuk gitti bence ama cok ac ac gezdim yani :)
İnşallah canm sen kac kilosun hedefin kacahh ya nedır bu cektıgımız cıleler ıns en kısa zamanda hedeflerımıze ulasırız cnm
ıste benımde kılom cok maalesefbayılanbayılana hayriyenin kilosu çoktu, biraz düşük kalorili ve sağlıklı beslenmeyle işi halletti
bizim şampiyonumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?