Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aç kalarak aç aç: )))
oooo karataycımısın yoksa az yıyıp sık mı yedın.. sıkıldım su kılolardan yahooo sen ne guzel hızlı hızlı erımıssın canım bıtkısel cay falan ıctın mı bende ahıret soruları soruyorum heee saka bır yanada napalım anacım almak kolay da vermek zor boyle guzel kılo veren bırını gorunce yapısayım dıyorum.. dıger topıklerede gıdıyım bı sorayım

Canm karatay yapmadim yeşil cayda icemedim sevmiyorum zaten. Ilk haftam ya odemle su dA gitti tabi ondan cabuk gitti bence ama cok ac ac gezdim yani :)

neyse kızlar benim yine misafir geliyor,bu ara spor yalan oldu ama pazartesi ortalık durulacak gibi
ben de rutinime dönerim o vakit

Canm karatay yapmadim yeşil cayda icemedim sevmiyorum zaten. Ilk haftam ya odemle su dA gitti tabi ondan cabuk gitti bence ama cok ac ac gezdim yani :)
bayılanbayılana hayriyenin kilosu çoktu, biraz düşük kalorili ve sağlıklı beslenmeyle işi halletti
bizim şampiyonumuz

bayılanbayılana hayriyenin kilosu çoktu, biraz düşük kalorili ve sağlıklı beslenmeyle işi halletti
bizim şampiyonumuz
ıste benımde kılom cok maalesef ben pek bıtkı cayı falan ıcmem bır sorayım dedım fıkır alayım... metabolızma meselesı neyse kzılar bızde beklerız opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…