- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.941
Nasıl mı nasıl mı hayriyecim şaka yapıyosun galiba bu haftanın birincisi sensin ve takımımızı çok yükselttin.ama salmaaakkk yook haftaya da aynen devam.birinci olan kişilerin sorumlulukları artar sen baştan birinci oldugun için artık ikinci olamazsın sürekli çalışman lazım.Nasil peki meltemcim
Yandim o zmn :)))Nasıl mı nasıl mı hayriyecim şaka yapıyosun galiba bu haftanın birincisi sensin ve takımımızı çok yükselttin.ama salmaaakkk yook haftaya da aynen devam.birinci olan kişilerin sorumlulukları artar sen baştan birinci oldugun için artık ikinci olamazsın sürekli çalışman lazım.
Canım sen pilav yeme inersin aşağıYandim o zmn :)))
ohaaa harikasın hayriyeHAYRİYE
Başlangıç =83.5 kg
Bu hafta (14 kasım)=79.1 kg
Fark=4.4
%= 5.3
Böyle demeyin şişiyorum bak :) bi dahaki hafta bi kadar verememki bu hafta ilk haftam su ve odemde vardir icinde :)ohaaa harikasın hayriye
ne yaptın böyleeee
bak diyeti bozma sakın,yoksa verdiğinden fazlasını alırsın
gerçekten tebrik ederim
grubumuzun gurur kaynağısın
sen de meltemcim,harikasın,motivasyon prensesimizsinArkadaşlar hepiniz kendi kilonuza göre birinci oldunuz bravo ya walla
şişşt bırakmak yok,pilav yok,aynen devam,ödül filan da yokBöyle demeyin şişiyorum bak :) bi dahaki hafta bi kadar verememki bu hafta ilk haftam su ve odemde vardir icinde :)
Canım tamam bugün dinlen sen düşünme kiloları ama acıkırsan elma ve badem ye bunları bulamıyorsan sebze haşla bol baharatlı yogurtla ye ok.sen 12 ye kadar dinlen sonuçlara bakarsın sonra...Böyle demeyin şişiyorum bak :) bi dahaki hafta bi kadar verememki bu hafta ilk haftam su ve odemde vardir icinde :)
Yok canım siz vermeseydiniz olmaz ki sizin eseriniz öpüyorumsen de meltemcim,harikasın,motivasyon prensesimizsin
canım dün biraz dinlendim sadece bu gün işyerinde 4 gün olmayınca bir yoğunluk var bir tafatan aklım sizlerde haftaya telafi edeceğim sözHiç sert etme haftaya telafı edersın,ıyıce dınlenmeye bakkk
bende sizleri özledim canım kısmetse burdayım artıkToplight ozledik seni işlerin yogun kolay gelsin
Durumlar çok iyi ya digerlerini merak ediyorum elektirik ler gitti gelmiyor bende tlf dan gireyim dedim
Hayriye Harikasın götürdün 1.ligi tebrikler
meltem canım eline sağlık şimdi listeyi hazırlıyorumHAYRİYE
Başlangıç =83.5 kg
Fark=4.4
%= 5.3
SERVEY
Geçen hafta =75.8 kg
Bu hafta=74.4 kg
Fark=1.4
%=1.85
DAĞYOLU
Başlangıç=66.7 kg
Bu hafta=65.6 kg
Fark= 1.1
%=1.65
CALLAN
Başlangıç=65 kg
Bu hafta = 63.8 kg
Fark = 1.2 kg
%= 1.85
TOPLİGHT
Başlangıç=73.4 kg
Bu hafta=73.1 kg
Fark =0.3 kg
%=0.41
Geriye kalan: gunnesh,dila21,sanemsu0606,fancy pency(belki)
slm kızlar ben 6.takımın fıstıgı nasılsınız bakalım tanısmaya geldımHAYRİYE
Başlangıç =83.5 kg
Fark=4.4
%= 5.3
SERVEY
Geçen hafta =75.8 kg
Bu hafta=74.4 kg
Fark=1.4
%=1.85
DAĞYOLU
Başlangıç=66.7 kg
Bu hafta=65.6 kg
Fark= 1.1
%=1.65
CALLAN
Başlangıç=65 kg
Bu hafta = 63.8 kg
Fark = 1.2 kg
%= 1.85
TOPLİGHT
Başlangıç=73.4 kg
Bu hafta=73.1 kg
Fark =0.3 kg
%=0.41
Geriye kalan: gunnesh,dila21,sanemsu0606,fancy pency(belki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?