Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haydaaaa aman ya nası yaptın bu hatayı. tabiki düzelirde başkasının adınamı gitti şimdi ödeme.. amaninn öyleyse millet farkedip almadan gitte hallet canım ya belli olmaz neyin ne olacağı bizim memlkette..

aman mehalim naptın sen :)

internetten banka işlemleri yaparken ben de cok sık hata yaparım.
biraz uğraştırıyorlar ama hallediliyor merak etme.
ama acele etmen de fayda var..

ohohoooo bijo ammada yaptın şimdi dolma poğaça vs vs... sabah sabah.. git git öteki dişindende olmalmaz:
:roflol::roflol: kıss kırılır mırılır benden bilme sırnaşık şey
kır kır kallisim şu anda fırlayan geçici dişlerden var hahaha :roflol::roflol:

günaydın kızlar,
çikolatanız hastalanmış... boğazımda portakal büyüklüğünde bir bademcik... mafoldumben
haftasonu çok yoğundum ,hem çalış,bir gece de misafir ağırlayınca giremedim nete...
ama,iyi haber : diyeti bozmadım.
bu diyeti seviyorum çünkü yoğunlukta vakit ayırıp hazırlaman gereken bir besin yok.
sizler ne alemdesiniz,merak ediyorum.inşallah haftasonu bozan yoktur..

bijom ben diyorum ki yarın buluşalım,akşama doğru... ne dersiniz?
gerçi sportiem de nerelerde,ona uygunmu ki acaba

gecmis olsun aman dikkat canim ne guzel diyetciler haala bozmamis super:lepi:

bijom ben diyorum ki yarın buluşalım,akşama doğru... ne dersiniz?
gerçi sportiem de nerelerde,ona uygunmu ki acaba

çok geçmiş olsun canım ya Şeniz

bugün bi sürü işim var.. birazdan spora gidicem. eğer okul ve kurs işlerimi ayarlayabilirsem gece 12 de otobuse binip evime gidicem.. annemin yemeklerini özledim. ayın 24ü gibi de dönücem tekrar. heycanlıyım. en son mart ayında gördüm ailemi.
dün koşu bandında koşarken memişler ağır mı geldi noldu anlamadım. löp diye styenimin askısı koptu tööbe ya=D laelaelaelaelae

kiz aslinda birsuuru isim var cikamiyom takimdan hee
bide bisiy soracam ben soda icmesem olmazmi ben sudan baska sadece gunde iki koca fincan kahve icerim ve hep su ne kola ne asitli icecekler ne soda nede meyve sulari hic birini icemem sevmem sodayi icmeyiversem bisiy olmaz heralde demii kizlar

ay allah kavustursun bidenem
anaa ne guzel annende ne cok ozlemistir seni opuyorumnanaktan
hayirli yolculular canim

çikolatım geçmiş olsun bebişim..a.s.

asyacım içme bir şey olmaz onun yerine bol bol su iç.. midenin daha kolay hazmetmesini sağlamak için yazmışlar hemde mineraller filan var ama zorla içeeksen içme..

selam kızlarmehalim çok geçmiş olsun hemen koş bankayalülülülülülü
çikolatam çok geçmiş olsun herşeye rağmen diyete devam :lepi:
bu arada sen hafta sonu şu diyet listesi veren arkadaşına gitmeyecek miydin ben yanlış da hatırlıyor olabilirim
tiyoları bekliyoruz :)

selam kızlar nasılsınız:asigim::asigim:

sürekli okuyorum topiğinizi zemuszemuszemuszemuszemuszemus

chocolategirl canım sen diyeti veren arkadaşa gidecektin yeni tiyoları bekliyorum da o yüzden :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

merak ettim yani sositosositosositosositosositososito

arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...
bu arada mantar rahatsızlığım ilaçlara rağmen geçmedi kızlar,ona da kafam çok bozuk.!
smear testi sonuçlarım da yarın çıkacak...kötü birşey mi var acaba??? niye geçmedi bu mantar var mı bir bilen...?

ben cikem gari biraz ben diyetteyim diye cocuklarda diyet yapmasin onlara bisiyler pisirem havada nasil yagmurlu nasil serin insanin hic bisiy yapasi gelmiyo
hadin hepninize kocaman opuyom

ben geldim yine.
çikolatam geçmiş olsun benimde boğazım ağrıyor vallaha.
bhk ilk defa internet bankacılığında hata yaptım ama eft işlemlerinde sanırım gün içinde iptal ediliyomuş. birde zaten yolladığım hesapta isim benim kart numarası benim banka başka bankaya yollamış o bankadada hesabım yok zaten oda geri dönüyor para
cocoum okuldayım hemen koşamadım baknya malesef çıkışı bkeliyorum artık 1 de gideceğim .

başka ne diyecektim benimde diyetin ilk günü şuanda canım bişiistemiyor boğazım karım derken bişi yemek gelmiyor içimden zaten hem de ben genelde ikindi çok acıkıyorum po kısmı atlatırsam sorun olmayacak kilo 62.3 demiştim bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…