- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.061
Ağzın kulaklarına varmışş.
Ya canım sıkıldı yaa ne kadar salağım malum bugün maaş günü internet bankacılığı kullanıyorum kredi kartlarını yatırırken bir kartıma ödeme yaparken banka kısmını yanlış işyaretlemişim kart numarası galan doğru ancak garanti yerine albaraka türke ( ne alakaysa) ödeme yapmişim yaa offf şimdi bankaya gidecem umarım düzeltme yapılabilir offfff
kır kır kallisim şu anda fırlayan geçici dişlerden var hahaha :roflol::roflol:ohohoooo bijo ammada yaptın şimdi dolma poğaça vs vs... sabah sabah.. git git öteki dişindende olmalmaz:
:roflol::roflol: kıss kırılır mırılır benden bilme sırnaşık şey
dişim için bu çarşamba günü saat 4 e verdiler randevu kallisim. herşey düzgün giderse o gün bitecek işim.
evet ayarlanacak da, ben de bugün kızlarla bir konşalım diyodum ne yapalım ne edelim diye malum nerdeyse eskişehir-kütahya kadar hatta daha fazla uzağız birbirimize -tatlicadiarzu-
gecmis olsun aman dikkat canim ne guzel diyetciler haala bozmamis super:lepi:günaydın kızlar,
çikolatanız hastalanmış... boğazımda portakal büyüklüğünde bir bademcik... mafoldumben
haftasonu çok yoğundum ,hem çalış,bir gece de misafir ağırlayınca giremedim nete...
ama,iyi haber : diyeti bozmadım.
bu diyeti seviyorum çünkü yoğunlukta vakit ayırıp hazırlaman gereken bir besin yok.
sizler ne alemdesiniz,merak ediyorum.inşallah haftasonu bozan yoktur..
bijom ben diyorum ki yarın buluşalım,akşama doğru... ne dersiniz?
gerçi sportiem de nerelerde,ona uygunmu ki acaba
ay allah kavustursun bidenemçok geçmiş olsun canım ya Şeniz
bugün bi sürü işim var.. birazdan spora gidicem. eğer okul ve kurs işlerimi ayarlayabilirsem gece 12 de otobuse binip evime gidicem.. annemin yemeklerini özledim. ayın 24ü gibi de dönücem tekrar. heycanlıyım. en son mart ayında gördüm ailemi.
dün koşu bandında koşarken memişler ağır mı geldi noldu anlamadım. löp diye styenimin askısı koptutööbe ya=D laelaelaelaelae
ay allah kavustursun bidenem
anaa ne guzel annende ne cok ozlemistir seni opuyorumnanaktan
hayirli yolculular canim
ben aslinda bisiy yapmiyodum sinir olup olup oturuyodumsaol canımm=))
ya bişiy sorucam. kilo vermeniz durdugunda siz napıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?