- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.101
chocolate canım geçmiş olsun sakın kafanı takma canım ben inanıyorum smear falan temiz çıkacak canım boğazlar içide sıcak birşeyler iç devamlı canım yumuşak tut boğazını opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim tatlim bende bugun basladim diyete superdi ilk gun bakalim sonrasi nasil gececek seninde guzelmis devamini dilerim canimarkadaşlar selam nasıl gidiyor diyetiniz ben başlayamadım sizler çok kilo vermişsiniz ama bende iyi gidiyorum cuma günü takıma büyük bir katkım olacak gibi geliyor bana
chocolategirl seni gördüm arkadaşım hastaymışsın geçmiş olsun
asya sen nasılsın canım umarım iyisindir
mehalim sanada geçmiş olsun
arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum ben bu günlerde fazla giremiycem vakit bulduğum aralarda uğrarım
demek o dugun yaklasti hee kallisim amaan elbise heryerden bulunurselamlarrr... çikolatım geçmişler olsun canım, her taraftan sardı seni rahatsız ecici durumlar, inşallah hepsini birden atıp kurtulacaksın...
mersacım iyi gittiğine sevindim canım yeme düzeninin, kızımızın diyeti nasıl oldu ondanda haberler ver bak merak ettim çok zamandır yazmadın...
bende ortanca kızımla dışarı çıkıp geldim, bir elbise görmüştüm ona göre ve çok hoşuma gitmişti bir ay sonrada babamızın iş arkadaşı evleniyor gel alalım dedim ama elbiseyi ilk gün vitrinden ayırtıp almışlar meğerse üzülüp döndük, sıcak diyede başka yerleri gezmek istemedik döndük evimize...
ahh bijom ahh benimde en buyuk yaram bu komsusuzluk koydeyken bizde oyleydik alismistik herseyi hep beraber yapmaya1 tane mi varmış sadece elbiseden kallisim allah allah kaydirigubbakcemile3 çikolatanın dediği gibi neler var bulursunuz bence daha güzelini
bu sefer de imece usulü apartmandakiler indiler site içine, bir komşumuzun 20 kilo bezelyesini ayıkladık kış için dolaba koyucakmış. çok kişi olunca yarım saatte bitti valla ohh kaydirigubbakcemile3 buraya bayılıyorum o yüzden, kütahyada komşularımı tanımıyorum ya kapımı çalmadılar :1closedeyes:
bizde seni ozledik civ civim hatta ben hafta sonu traktore katildi da yoruldu gelmedi ise bugun dedim kendi kendimekızlar merhaba
çok özledim sizi, bugün çok yoğunum ancak girebildim.
geçmişe bakmaya çalışıcam biraz, umarım herşey yolundadır, aman kızlar sakın boşlamayın bu hafta 1. olalım
evet aebencim bu haftada mehalimcigimle ikimiz basladikmehal nasıl oldun bacı .....Şeniz
bugün sen diyetemi başlıyacaktın ne ....sositososito
burasida hep yagmur ablacigim ama salidan sonra duzelcekmis tahminlere gore merak etme hatta degismesse tahminler haziran 25 e kadar yagmur yokmus avrupa genelindeselam güzeller.. bakin valla özlendiniz..opuyorumnanaktan
yagmur yagmur yagmur. yagmurdan baska sey yok bugün . yarim saat önce acti neyseki simdi günesli.
cikoolatam gecmis olsun canim.. mehalim sanada birtanem..Şeniz
ben biraz yemek yiyip gelirim. belki birazda disarda otururum icim karardi bugün
oyle oluyo demi cukulatam ya kim yok o araniyo vallareyhan ablam biz de seni özledik
valla herkesi ayrı ayrı gözlerim arıyor girince...
çok yeme ablam dikkat opuyorumnanaktan
selamlarrr... çikolatım geçmişler olsun canım, her taraftan sardı seni rahatsız ecici durumlar, inşallah hepsini birden atıp kurtulacaksın...
mersacım iyi gittiğine sevindim canım yeme düzeninin, kızımızın diyeti nasıl oldu ondanda haberler ver bak merak ettim çok zamandır yazmadın...
bende ortanca kızımla dışarı çıkıp geldim, bir elbise görmüştüm ona göre ve çok hoşuma gitmişti bir ay sonrada babamızın iş arkadaşı evleniyor gel alalım dedim ama elbiseyi ilk gün vitrinden ayırtıp almışlar meğerse üzülüp döndük, sıcak diyede başka yerleri gezmek istemedik döndük evimize...
aa kimseler gelmemiş asyamdan başka...
alyazmalım ilk günün nasıldı diyette?
valla ben bir günü daha tamamladım,eksiksiz ve fazlasız...çok şükür.
boğazım hala ağrıyor,ben bu kadar hasta olmazdım.herşey bu moral bozukluğundan.
hastalıklar çok fırsatçı,insanı zayıf anında yakalıyor.o yüzden hiçbir şeye moralinizi bozmamaya çalışın,üzmeyin kendinizi canlarım.inanın hayatta hiçbirşey için değmiyor,olan sadece bizlere oluyor..
neyse fazla edebiyat parçaladım..öpüyorum hepinizi iyigeceler
not:yarın doktora gideceğim,giremeyebilirim.akşam da bijom haber verirse buluşacağız inşallah..
ben geldim takımcım..
söleyin bakayım dün olmadığımı farkettiniz mi
hepinizi öpüyorum,
geçmişi okumayı denicem hemen
günaydın sevgili takımcım
herkes iyidir, moraller yerindedir umarım,
canım şükür iyiyiz de
dün gelmedin ya farkettik yokluğunu
trekking sonrası yorgunluk sandımdışakkıdı[/QUOT
canım sağolasın.
yorgunluk falan yok, zaten cumartesi günü gitmiştim, pazar da tembellik yaparak geçti günüm.
Dün işler çok yoğundu dışarı da çıktım o yüzden giremedim ama aklım burda tabi.
bu hafta da iyi gidelim de bu sefer 1.liği kapalım diyorum.
coco cum bu arada hedefini 55 yapmışsın, hadi bakalım hayırlı olsun canım
canım sağolasın.
yorgunluk falan yok, zaten cumartesi günü gitmiştim, pazar da tembellik yaparak geçti günüm.
Dün işler çok yoğundu dışarı da çıktım o yüzden giremedim ama aklım burda tabi.
bu hafta da iyi gidelim de bu sefer 1.liği kapalım diyorum.
coco cum bu arada hedefini 55 yapmışsın, hadi bakalım hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?