- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.081
geçmiş olsun canım dikkat et kendine üzüldüm :çok üzgünüm:günaydın kızlar,
çikolatanız hastalanmış... boğazımda portakal büyüklüğünde bir bademcik... mafoldumben
bana uyar canım şimdilik sportim yok hakatten nerde acaba :uhm:
bijom ben diyorum ki yarın buluşalım,akşama doğru... ne dersiniz?
gerçi sportiem de nerelerde,ona uygunmu ki acaba
anaam kız gidince çok yeme bak yazık olur o kadar emeğine diyim ben sana. benim bu kiloların çoğu anneme gelip boğazımı tutamamamdan oldu -tatlicadiarzu-annemin yemeklerini özledim. ayın 24ü gibi de dönücem tekrar. heycanlıyım. en son mart ayında gördüm ailemi.
canım doktor sana fitil vermiş miydi? fitil çok iyi geliyor diye biliyorum ama :uhm:arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...
bu arada mantar rahatsızlığım ilaçlara rağmen geçmedi kızlar,ona da kafam çok bozuk.!
smear testi sonuçlarım da yarın çıkacak...kötü birşey mi var acaba??? niye geçmedi bu mantarvar mı bir bilen...?
çikolatam geçer canım ya bozma moralini. bak çamaşırşarına falan da dikkat et sentetik giymemeye çalış mümkün olduğıu kadar pamuklu çamaşır kullan. sentetiklerde nemli kalma ihtimali daha çok olduğu için sağlık için iyi değil. üzme canını
çikolatacım geçmiş olsun canım moralini bozma hayırlısıyla test sonuçların iyi çıkacak burda beraberce kutlayacağız
öpüyorum seni
mehalim iyi bari sevindim sıkıntı çıkmayacak desene banka hususunda
kafamçokkarıştıbugün yine ciddi manada sallanıyorum kızlar-tatlicadiarzu-
12:30 gelse de öğle yemeğimi bir yesemcokacimcoook
geçmiş olsun canım dikkat et kendine üzüldüm :çok üzgünüm:
bana uyar canım şimdilik sportim yok hakatten nerde acaba :uhm:
canım doktor sana fitil vermiş miydi? fitil çok iyi geliyor diye biliyorum ama :uhm:
selamlarrr... çikolatım geçmişler olsun canım, her taraftan sardı seni rahatsız ecici durumlar, inşallah hepsini birden atıp kurtulacaksın...
mersacım iyi gittiğine sevindim canım yeme düzeninin, kızımızın diyeti nasıl oldu ondanda haberler ver bak merak ettim çok zamandır yazmadın...
bende ortanca kızımla dışarı çıkıp geldim, bir elbise görmüştüm ona göre ve çok hoşuma gitmişti bir ay sonrada babamızın iş arkadaşı evleniyor gel alalım dedim ama elbiseyi ilk gün vitrinden ayırtıp almışlar meğerse üzülüp döndük, sıcak diyede başka yerleri gezmek istemedik döndük evimize...
inşallah cocostar cığım,inşallah dediğin gibi olur hindistancevizlim:)opuyorumnanaktan
canım az daha sabır,,zamanla geçecek bu açlık hissi bence... ben bile atlattım,hayret ediyorum...hiç acıkmıyorum yaa :lepi:
...
mehal nasıl oldun bacı .....ŞenizSelam güzeller ben geldim banka işini hallettim şükür karnımda iyi çok aç değilim yani. başka ne yazacaktım başkada bişi yok şuanda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?