Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar selam içimden hiç bişey yazmak gelmiyor kusura bakmayın siz bi sürü yazmışsınız okuyayım dedim ama inanın okuyamadım bile 2-3 gün beni mazur görün fırsatım olursa kendimi iyi hissedersem uğrarım

Fıstıklar yarın 16.30 a randevu aldım ilk adımı attım yani artık daha cıddı yaklasmalıyım
Haberdar et canım
bu cümlelerin benim de kulağıma küpe olsun
Çok incesin canım azimlisin sen yaparsın

Kaptan bazen insanlar düşünerek yani yalnız kalarak ilişkilerini kurtarabilirler...benim ilişkide felsefem alttan almak hiç olmadı ya ikna ettim ya ikna edildim ve bu şekilde iki tarafta mutlu oldu içe atma olmadı.kavga hep olur ama saygısızca olursa o karşıdakinin karakterini gösterir ve ona yapacak bir şey yok. Lütfen üzülme ve bekle. ya ikna et ya edil tavsiyem.

KIzlar ya ben dınlenmek ıstemıyorum nasılsa ızınlıyım der sapıtırım daha ne kdr ılerledım ki yok yok acıl toparlanıyorum.
canm en dogru karati verdin guzel bi sekilde devam canm supersin sadece cok yoruluyorsn ondan seni yoruyor ayrica kendne yemk hazrlamak ne varsa yesem diyorsun ama guzellesmemiz incecik olmamis icin caba gostermemiz lazm canm :)

evet bencede tatlm ins gercek olur :)

Tamm canm ben mesaj atym kazene

Yaa canm napym ama ben hepimiz icin dedi meltem sandm hatta bugn o menuyu yaptm ondanda su anda feci acim vallhi
Yarn ilk menumu yaparm zaten cok bir farklari yok :)

tamm canm bendee onu daha cok sevdim bu diyet baya bi acktryor dedgn gbi ama yinede yazacagm bi kenara mutlaka lazm olur :) teskkur ederm acikladgin icin tatlim :)

canm zatrn bircok seyi asmissin ne kadr guzel bi nebze berilimn dedigi gibi aksamdanda yemekleri progranlasan cokta guzel olur senn icin dahada rahat olur cnm :)tabi sen bilirsin :)

evet ya sorma zaman hemen gecip gidiyor daha fazla mevsimleri sisko olarak gecirmek istemiyorm :)

Selincim serveyin yükünü alıcaktın canım benim çok iyisin ki servey geri döndü.ikinizde süpersiniz ve gerçek bi takım ruhu gördüm.maşallah size...

Berus carsamba spiral cıkıcak ve bebek ıstıyorum 70 altına dusmeden olmaz.rahatca hamilelik gecırıyım
Evet canm bu kaarari verdin o zaman geri donus yok bebis gelene kadr guzelce beslenmeye devam edelim :)
kizlar sporu yapamiyorum hala esim cok kiziyor daha dur diye.bende olabildigince evde hareket etmeye calisiyorum.kizlarin ipi vardi onu cikardim arada bir gidip atliyorum
ip atlamakta cok guzel terletiyor canm guzel bence :)

e sorun burdaymis dessene haftasonlari dikkat ettgin zaman bu is bitti zaten haftasonu yemek isini sistemibi degistir bence sekerm daha cok burda olki diyetten sasma bunu yapmalisiinn...

Tabı kı bsna kızın dıye anlatıyorum ztn. Ikı yıla yskındır bu kilodayım haftasonlarını haftaıcı dengeleyerek yazık bana dımı salsam hep derım ki hakkettım
canmhafta sonlari bitmeli yoksa motiveni kaybedersn toparlaman daha zor oluur yl yakinken bitir dicem ama 1.5 yil olmus zaten bu hafta hepimizin takibindesiiin...

KızLar sıze kendımle ilgili bır sır vereyım,bana bışeyı yaptırmanın en ıyı yolu,bana o seyı yapamıyacagımı solemenızdır.aslan burcuna basaramıyacagını soleme,oldur yani...
cok ilginc yada ben cok ilgincim bende tam tersiyimdir.ama duymam iyi oldu

berilcim çok akıllıca bir tavsiye,insa açken varolan yemekleri yiyiyor
bundan sonra ben de senin gibi yapacağım
kesinlikle dene.mesela dunden kalan birkac karnibahari ve brokoliyi dolaba attim bugun ogle yemeginde yanima aldim kizlari beklerken yeim.aksamda oyle bu diyette oldugum sure icin hep gecerli bir yontem benim icin.mesela acil durum icin yanimda 2 kayisi 2 ceviz biraz badem olan bir posetim hep var.evden cikarken mutlaka yanima bir elma armut alirim yemesemde bicirlar der mantigiyla

Fıstıklar yarın 16.30 a randevu aldım ilk adımı attım yani artık daha cıddı yaklasmalıyım
hadi bakalim basliyoruz diyorsun

kizlar yarin yemekli misafirim var simdi musadenizle elifim gelmeden ne is yaparsam kar bana

çok beğendim ben bunu,kesin yapacağım,çantamda acil erzağım olacak

KızLar sıze kendımle ilgili bır sır vereyım,bana bışeyı yaptırmanın en ıyı yolu,bana o seyı yapamıyacagımı solemenızdır.aslan burcuna basaramıyacagını soleme,oldur yani...
hmmm bunu ogrendigimiiz iyi olduu

Uzuldum simdi ya ins araniz duzelir hemencikskma kendni cok
Selincim serveyin yükünü alıcaktın canım benim çok iyisin ki servey geri döndü.ikinizde süpersiniz ve gerçek bi takım ruhu gördüm.maşallah size...
Teskkur ederiz meltemm ins hepte boyle gidecegiz :) sayenizde oldu bunlar size masallah bence :)
yontemini cok sevdim canm basarili ani ackmalara zamansiz kacamaklara son olmus

kizlar yarin yemekli misafirim var simdi musadenizle elifim gelmeden ne is yaparsam kar bana
Kolay gelsin canım
Ne güzel ilerliyor canım

Hayriye hiç gelmedi bugün,gunesh yok ve elif yok
Hayırdır inşallah
eminede yook ..

Canm aksma ms tavugm domates ve peynr yesem bir parca olurmu niyeyse canm peynr istyor ama aksam olmazsa yemem yne bi sorym dedm evde corbam var ama yemicem icnde mercmek ve eriste varr hic hic olmz ama cokta acktm ondan bi sorym dedm

peynir isteğini sabaha sakla hem nefsi terbiye yapmış olursun,bu sonraki adımlarda işini çok kolaylaştırır

selam arkadaşlar

ben geldim, birazdan gidicem, bu hafta anormal derecede yoğun olucam buraya nasıl vakit ayırırım bilemiyorum valla
isterseniz beni 2 hafta izinli yazın çünkü günlük 5 mesajı bile yazabilirmiyim bilemiyorum

yarın sabahtan direkt üreticiye gidicem, oradan kumaşçı, oradan firma, sonra yine üretici kumaşçı vs. vs. öyle öyle devam ediyor

Bugün rafinera siparişimi verdim şükür

çarşamba günü başlıyorum günlük 1100 kalorili beslenmeye artık iyice düzene girerim

geçen hafta benim menüler saçma sapan oldu tabi, ama çok ta yol yürüdüm, bu hafta bakalım nasıl sonuç olacak

bizim takım harika tam gaz devam ediyor maşallah

berilim kaptanım beni 2 hafta izinli yaz istersen dediğim gibi burada çok olamam maalesef

öpüyorum hepinizi

Pardon emine ya elif nerden çıktı. Canım tavuk nasıl haşlama mı fırın mı? Peynir istiyosa tavuk yeme canım.peynir ve salata yiyebilirsin ama tavuk yok ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…