- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.621
Haberdar et canımFıstıklar yarın 16.30 a randevu aldım ilk adımı attım yani artık daha cıddı yaklasmalıyım
Çok incesin canım azimlisin sen yaparsınbu cümlelerin benim de kulağıma küpe olsun
Kaptan bazen insanlar düşünerek yani yalnız kalarak ilişkilerini kurtarabilirler...benim ilişkide felsefem alttan almak hiç olmadı ya ikna ettim ya ikna edildim ve bu şekilde iki tarafta mutlu oldu içe atma olmadı.kavga hep olur ama saygısızca olursa o karşıdakinin karakterini gösterir ve ona yapacak bir şey yok. Lütfen üzülme ve bekle. ya ikna et ya edil tavsiyem.kızlar selam içimden hiç bişey yazmak gelmiyor kusura bakmayın siz bi sürü yazmışsınız okuyayım dedim ama inanın okuyamadım bile 2-3 gün beni mazur görün fırsatım olursa kendimi iyi hissedersem uğrarım
canm en dogru karati verdin guzel bi sekilde devam canm supersin sadece cok yoruluyorsn ondan seni yoruyor ayrica kendne yemk hazrlamak ne varsa yesem diyorsun ama guzellesmemiz incecik olmamis icin caba gostermemiz lazm canm :)KIzlar ya ben dınlenmek ıstemıyorum nasılsa ızınlıyım der sapıtırım daha ne kdr ılerledım ki yok yok acıl toparlanıyorum.
evet bencede tatlm ins gercek olur :)suan bende ayni motivasyondayim
kaybedecek zamanim yok
canim sen yada annen nereli
izmir geldi aklima sarap duyunca
ayyyyyy izmirim bu sene gidemedim ya
seneye insallah
bekle beni izmir
seninde iki ayaklilar var
hem kucuk daha belki ilerde olur be gulum
10 hafta 10 kilo ne guzel geliyor kulaga ya
bu konuyu biraz daha didikleyip denemyi dusunuyorum.arinmaya ihtiyacim var gibi geliyor.ama net ve telefonu ne ederim bilemiyorum.
kazene özel mesaj yollaman gerekiyor sip sak yapiyor sagolsun
sev beni ya
yazik bana bak ac geziyom
miyavvvvvvvvvvv sev beni miyavvvvvvvvvv
gözum uzerinde zaten katilimin kadar kilonada dikkat et nerdeyse 3. haftadasin kilo konusunda son durum ne canim
geldigin kiloyuda bilmiyorum
ah selin bana ekrandan yanina isinlanma programi yaptiracan.
evet canim iki diyeti ayni anda yapacaz
gunluk 6 ana 6 ara ogun heeeeeee
kiz dellendirecenmi beni ikisinden birini yapacan ama bence sen cumaya kadar onu yap cumadan sonrada bunu
selin canimin ici
tamm canm bendee onu daha cok sevdim bu diyet baya bi acktryor dedgn gbi ama yinede yazacagm bi kenara mutlaka lazm olur :) teskkur ederm acikladgin icin tatlim :)Canım ben bu diyeti servey için bulmuştum hani hafta sonu kaçırmış ya bende demek istedim ki eğer bunu uygularsan toparlarsın sonra callcım da istedi diyeti, hoşuna gittiği için ve ben de diyorum ki kaçırdıgınız zaman bu diyeti yapın toparlarsınız.şimdi canım senin için gelirsek şunu söyleyim, 2 diyette de ortak çok şey var.işte sabah ılık su kahvaltı sade ve maydanozlu akşam et ve aralarda meyve gibi gibi... Sen ilk verdiğimi uygula canım onu oturt sonra konuşuruz...yani benim diyetim ilk diyetti çünkü onu diyetisyenim vermişti ama bu diyet daha sıkı... sen bilirsin canım...
canm zatrn bircok seyi asmissin ne kadr guzel bi nebze berilimn dedigi gibi aksamdanda yemekleri progranlasan cokta guzel olur senn icin dahada rahat olur cnm :)tabi sen bilirsin :)Meloş bıraz kendımden bahsedıyım.çok yoğun calısıyoruz.sabah evden cıkarken kahvaltımı yapıyorum genelde uygun seyler tuketıyorum,ara için meyva getırıyorum yanımda.oğlen fabrıkada cıkan yemegı yıyorum,ikindi de ayran içiyorum aksam eve gıdınce hızlıca bişeyler hazırlıyorum oğlusa ve esıme.Soyle yapabılırım aksam hafıf seyler.işte sebze haslama gıbı,yoğurt salata.ben haftasonları sapıtıyorum.tatlı krızımı de karatay bıtırdı.zeytınyag tuketıyorum ekmrk pilav makarna cola meyvasuyu yok ztn.
evet ya sorma zaman hemen gecip gidiyor daha fazla mevsimleri sisko olarak gecirmek istemiyorm :)ymeklerini bir gun önceden hazirla en azindan gelince strese girmessin canim.
sunu dusun gunde 15 dakika kendine ayirsan mutfakta sebzeni haslasan vs.....bu is seni daha az yoracak ve ertesi gun ne diyecem derdi germeyecek seni.
bak yilbasi geldi
hoppppppppp demeden bahar gelecek
sonrada yaz inan zaman nankörce hizlica gidiyor.gel zaman varken gunler kisayken totisi biraz zorla
Selincim serveyin yükünü alıcaktın canım benim çok iyisin ki servey geri döndü.ikinizde süpersiniz ve gerçek bi takım ruhu gördüm.maşallah size...canm en dogru karati verdin guzel bi sekilde devam canm supersin sadece cok yoruluyorsn ondan seni yoruyor ayrica kendne yemk hazrlamak ne varsa yesem diyorsun ama guzellesmemiz incecik olmamis icin caba gostermemiz lazm canm :)
evet bencede tatlm ins gercek olur :)
Tamm canm ben mesaj atym kazene
Yaa canm napym ama ben hepimiz icin dedi meltem sandm hatta bugn o menuyu yaptm ondanda su anda feci acim vallhi
Yarn ilk menumu yaparm zaten cok bir farklari yok :)
tamm canm bendee onu daha cok sevdim bu diyet baya bi acktryor dedgn gbi ama yinede yazacagm bi kenara mutlaka lazm olur :) teskkur ederm acikladgin icin tatlim :)
canm zatrn bircok seyi asmissin ne kadr guzel bi nebze berilimn dedigi gibi aksamdanda yemekleri progranlasan cokta guzel olur senn icin dahada rahat olur cnm :)tabi sen bilirsin :)
evet ya sorma zaman hemen gecip gidiyor daha fazla mevsimleri sisko olarak gecirmek istemiyorm :)
Evet canm bu kaarari verdin o zaman geri donus yok bebis gelene kadr guzelce beslenmeye devam edelim :)Berus carsamba spiral cıkıcak ve bebek ıstıyorum 70 altına dusmeden olmaz.rahatca hamilelik gecırıyım
ip atlamakta cok guzel terletiyor canm guzel bence :)kizlar sporu yapamiyorum hala esim cok kiziyor daha dur diye.bende olabildigince evde hareket etmeye calisiyorum.kizlarin ipi vardi onu cikardim arada bir gidip atliyorum
e sorun burdaymis dessene haftasonlari dikkat ettgin zaman bu is bitti zaten haftasonu yemek isini sistemibi degistir bence sekerm daha cok burda olki diyetten sasma bunu yapmalisiinn...Berus hazırlıyorum yemek aksamdan oğlana esime.aslında sıkıntı haftaıcı degıl.haftaıcı yemek yedıgım için öğlen aksam kolay okur.mesela oglen tarhana ve barbunya yemegı vardı yedım pilav meyva tatlı yemefım aksam da hafıf seyler mesela yoğurt,peynırli salata,sebze yaparım ama haftasonu esım annem arkadaslar mahvefıyor 3gun sapıtınca 4gun toparlıyom notr lüyor vermemiş oluyorum bu sefeer sınırlerım yıpranıyor.
canmhafta sonlari bitmeli yoksa motiveni kaybedersn toparlaman daha zor oluur yl yakinken bitir dicem ama 1.5 yil olmus zaten bu hafta hepimizin takibindesiiin...Tabı kı bsna kızın dıye anlatıyorum ztn. Ikı yıla yskındır bu kilodayım haftasonlarını haftaıcı dengeleyerek yazık bana dımı salsam hep derım ki hakkettım
cok ilginc yada ben cok ilgincim bende tam tersiyimdir.ama duymam iyi olduKızLar sıze kendımle ilgili bır sır vereyım,bana bışeyı yaptırmanın en ıyı yolu,bana o seyı yapamıyacagımı solemenızdır.aslan burcuna basaramıyacagını soleme,oldur yani...
kesinlikle dene.mesela dunden kalan birkac karnibahari ve brokoliyi dolaba attim bugun ogle yemeginde yanima aldim kizlari beklerken yeim.aksamda oyle bu diyette oldugum sure icin hep gecerli bir yontem benim icin.mesela acil durum icin yanimda 2 kayisi 2 ceviz biraz badem olan bir posetim hep var.evden cikarken mutlaka yanima bir elma armut alirim yemesemde bicirlar der mantigiylaberilcim çok akıllıca bir tavsiye,insa açken varolan yemekleri yiyiyor
bundan sonra ben de senin gibi yapacağım
hadi bakalim basliyoruz diyorsunFıstıklar yarın 16.30 a randevu aldım ilk adımı attım yani artık daha cıddı yaklasmalıyım
çok beğendim ben bunu,kesin yapacağım,çantamda acil erzağım olacakcok ilginc yada ben cok ilgincim bende tam tersiyimdir.ama duymam iyi oldu
kesinlikle dene.mesela dunden kalan birkac karnibahari ve brokoliyi dolaba attim bugun ogle yemeginde yanima aldim kizlari beklerken yeim.aksamda oyle bu diyette oldugum sure icin hep gecerli bir yontem benim icin.mesela acil durum icin yanimda 2 kayisi 2 ceviz biraz badem olan bir posetim hep var.evden cikarken mutlaka yanima bir elma armut alirim yemesemde bicirlar der mantigiyla
hadi bakalim basliyoruz diyorsun
hmmm bunu ogrendigimiiz iyi olduuKızLar sıze kendımle ilgili bır sır vereyım,bana bışeyı yaptırmanın en ıyı yolu,bana o seyı yapamıyacagımı solemenızdır.aslan burcuna basaramıyacagını soleme,oldur yani...
Uzuldum simdi ya ins araniz duzelir hemencikskma kendni cokkızlar selam içimden hiç bişey yazmak gelmiyor kusura bakmayın siz bi sürü yazmışsınımantigiyla dedim ama inanın okuyamadım bile 2-3 gün beni mazur görün fırsatım olursa kendimi iyi hissedersem uğrarım
Teskkur ederiz meltemm ins hepte boyle gidecegiz :) sayenizde oldu bunlar size masallah bence :)Selincim serveyin yükünü alıcaktın canım benim çok iyisin ki servey geri döndü.ikinizde süpersiniz ve gerçek bi takım ruhu gördüm.maşallah size...
yontemini cok sevdim canm basarili ani ackmalara zamansiz kacamaklara son olmuscok ilginc yada ben cok ilgincim bende tam tersiyimdir.ama duymam iyi oldu
kesinlikle dene.mesela dunden kalan birkac karnibahari ve brokoliyi dolaba attim bugun ogle yemeginde yanima aldim kizlari beklerken yeim.aksamda oyle bu diyette oldugum sure icin hep gecerli bir yontem benim icin.mesela acil durum icin yanimda 2 kayisi 2 ceviz biraz badem olan bir posetim hep var.evden cikarken mutlaka yanima bir elma armut alirim yemesemde bicirlar der mantigiyla
hadi bakalim basliyoruz diyorsun
tamm canum kolay gelsin sana yardimlik bisy varmi :)kizlar yarin yemekli misafirim var simdi musadenizle elifim gelmeden ne is yaparsam kar bana
Kolay gelsin canımkizlar yarin yemekli misafirim var simdi musadenizle elifim gelmeden ne is yaparsam kar bana
Ne güzel ilerliyor canımhmmm bunu ogrendigimiiz iyi olduu
Uzuldum simdi ya ins araniz duzelir hemencikskma kendni cok
Teskkur ederiz meltemm ins hepte boyle gidecegiz :) sayenizde oldu bunlar size masallah bence :)
yontemini cok sevdim canm basarili ani ackmalara zamansiz kacamaklara son olmus
eminede yook ..Hayriye hiç gelmedi bugün,gunesh yok ve elif yok
Hayırdır inşallah
tamamdri canm o is bende bak gor nasilda yemeyecegim :)peynir isteğini sabaha sakla hem nefsi terbiye yapmış olursun,bu sonraki adımlarda işini çok kolaylaştırır
Pardon emine ya elif nerden çıktı. Canım tavuk nasıl haşlama mı fırın mı? Peynir istiyosa tavuk yeme canım.peynir ve salata yiyebilirsin ama tavuk yok ok.eminede yook ..
Canm aksma ms tavugm domates ve peynr yesem bir parca olurmu niyeyse canm peynr istyor ama aksam olmazsa yemem yne bi sorym dedm evde corbam var ama yemicem icnde mercmek ve eriste varr hic hic olmz ama cokta acktm ondan bi sorym dedm
bizde kocaamann öpüyoruz gunnesh
hasretle yolunu bekliyoruz
kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?