Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence kesn vermis olursun tatlm bende de her sabah bir stres acaba gittimi azck daha diyr :))

Herkes yazdi bende yazaym menumu :)

Sabah ilik limonlu su
Domatesli sivri biberli nane ve maydanozlu omlet 1 dilim ekmek 1 lokma peynir
Ara 1 eksi elma
Oglen haslanmis karnibahar baharatli yogurt
Ara kirmizi biber ve salatalik
Aksam haslanms tavuk ustne bir domates..
45 dk yuruyus yapp gorselliyecegm 3 lt su

Böyle bır beslenme kutucuklarım var yanımda
Mükemmel canım benimde saklama kaplarım var ikea dan almıştım.
Nerdesin canım sen ya merak etmiştim.gece kuşu dedim sana cidden hava kararınca çıktın meydana...
Canım akşam salatadan sonra hiçbir şey yemezsen sabah 100-200 gr arası vermiş görürsün.

Menumu yazayim
Sabah kayisi ve su
Kahvalti 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 mandalin
Oglen tarhana corbasi karisik ot salatasi
Ara yogurt
Aksam balik salata birazda meze mayonezsiz olanlardan
4 litre su 1 saat pilates
Harik canım mükemmel
Waw canım hemen uygulamışsın diyeti sabah sende 100-200 gr arası verirsin

Nerdesin canım sen ya merak etmiştim.gece kuşu dedim sana cidden hava kararınca çıktın meydana...
Oylemiyim beybi ya :)ciktim valla :)ilk defa 1saat yürüdüm hayatimda bi dip bucak işin ustune canm :)kendimi mutlu hissediyorum :)

Bakalim canm durumdan haberdar edecgm seni yatn sabah :) ins daha fazlasi olur surpriz olur :)
Oylemiyim beybi ya :)ciktim valla :)ilk defa 1saat yürüdüm hayatimda bi dip bucak işin ustune canm :)kendimi mutlu hissediyorum :)
bende yuryus yaptgmdan beri spordan sonra daha dinc ve enerjik oldugumu fatkettm o an yoruluyorm ama sonra daha guzel bir enerji geliyot sanki super hissedyorm

Çok yorulmuşsundur canım ama taktir ettim seni inan ben yapmışım gibi iyi hissediyorum kendimi.
Tamam bekliyorum aceba kaç gr gitti...evet hem spor mutluluk yapar.çikolata yemek yerine spor yap

Superrrrr çok besleyici :)

çaktırmadan bakınayım dedimmm iyi akşamlar 5, mıntıka
aa hosgeldin banucun cok skersinn :) nasilsin nasil gidyor hayat :)

Çok yorulmuşsundur canım ama taktir ettim seni inan ben yapmışım gibi iyi hissediyorum kendimi.

Tamam bekliyorum aceba kaç gr gitti...evet hem spor mutluluk yapar.çikolata yemek yerine spor yap
evet bencede yada canmz cok tatli istedginde bunu dindirmek
icin yorulna kadr spor yapalm
Cikolayaya savas acalim

Meltemcm banttaki yazi degisti

Hehehehehe ilahii sweet ya.sanki açlık oyunlarındaki gibi mıntıka falan.ama kedi fikri süper.

aa hosgeldin banucun cok skersinn :) nasilsin nasil gidyor hayat :)

evet bencede yada canmz cok tatli istedginde bunu dindirmek
icin yorulna kadr spor yapalm
Cikolayaya savas acalim

Meltemcm banttaki yazi degisti

Ben de çok sevdim meltemcimmm bir slm vereyim istedimm

iyiyim selinim şükür kuzumm sizler de iyisinizdir umarım

Bende menumu yazayim bari sabahlari benim klasik ama memnunumda 1dilim ekmek 1kkpeynir 6zeytin şekersiz çay 1demet limonlu maydonoz. Her uyandigimda kahvaltiya oturmadan 1litre suyumu icerim her gün aynıdır oglen 1kase etli nohut kaynanam getirdi iş yapiyorum diye tam o arada sizin yazistiklarinizi okuyodum nohutta yemememiz gerekiyormuş bende etlerinden yedim ara öğün ekşi elma akşam da klasik benim hep böyle gidicem aksamlari memnunumda zayiflasamda böyle yapicam salata ve 1kase corba 4litre su veeeeeeee 1saat yürüyüş cancanlar nasıl yorum bekliyorum :)

Ben de çok sevdim meltemcimmm bir slm vereyim istedimm

iyiyim selinim şükür kuzumm sizler de
iyisinizdir umarım
cok iyiyym sekerm ya artk kilo verebliyorm snki dunyayi vermisim gbi yazdm ama yinede biliyorsn kac haftadr debeleniyordm ama smdi inan tarti beni mutlu etmeye basladi o yuzden cok mutluym ve meltemme cok tesekkr ederm o yuzden :)

cok iyiyym sekerm ya artk kilo verebliyorm snki dunyayi vermisim gbi yazdm ama yinede biliyorsn kac haftadr debeleniyordm ama smdi inan tarti beni mutlu etmeye basladi o yuzden cok mutluym ve meltemme cok tesekkr ederm o yuzden :)

Çoks evindim senin adına bitanemm yaramazlık yapmadığın sürece gitmemesi imkansız kuzum başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…