- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.601
Evet değiştirdim canım biraz listeyi veremiyodum ki.sürekli yiyodum o listeye göre bende evet katılaştırdım ve değişmez kurallarım oldu... Ben benim fikirlerimi yansıtıyorum arkadaşlara...saolsun uyguluyorlar ama sonunda sevinecekler elbette...ben hep senin listen saniyordum cunku diyetisyen listeleri bu denli kati degildi
yazacaklarima umarim kizmassin.
bence annende arkadaslarinda senin azimli olmadiginin farkinda ve bu nedenle diyetine saygi göstermiyorlar.
bence sen sikildin bu isten hatta nasil olsa hamile kalacagim kilo alacagim diye bir dusuncen bile var sen soylemesende.benim boyuma gore kilom cok degil ilk haftalarda aynisi oldu arkadaskar vs.ama baktilarki yemiyorum sustular.hatta evlerine cagrildigimda kendilerince minik diyet seyleri yapiyorlar.en yakin arkadasim geldi cuma gunu ve elinde benim cok sevdigim bir tatli vardi ama yemedim.cunku onu yemem ona olan sevgimi gostermez.hayatina reset at ve bebek gibi bir fikrin varken bu isi biraz daha ciddiye al.hatta cevrenede siz beni seviyorsaniz destekleyin kosteklemeyin diye bir dis goster.
Akşam sadece salata yagsız tuzsuz.yatmadan limonlu su.okMelos sole yapalım nasılsa gun içinde haberlesıyoruz suana kdr yedıgımı yazıyım aksamı onerır msnSabah
2cevız,1cb sut,1zeytın,kk peynır,domates
Ara yesil elma,
Oğlen tarhana c,etli barbunya yemeği
Ara ayran
Aksam
diyette barbunya yenmez ki hemde etliMelos sole yapalım nasılsa gun içinde haberlesıyoruz suana kdr yedıgımı yazıyım aksamı onerır msnSabah
Ara yesil elma,
Ara ayran
Aksam
belki bazen yazdiklarima yada yazdiklarimiza kizabilirsin ama inan senin icin.cunku sen ve dagyolu bende daha ayrisinizOk berus melos aksama 45 dk yuruyorum aksamı melos desın yapcam
Bebek olunca gıtmıyecem berus
Emzırırken de burdayımmm kiii
Canım çok iyi gayretlisin azmin tavan yaptı wawkizlar sporu yapamiyorum hala esim cok kiziyor daha dur diye.bende olabildigince evde hareket etmeye calisiyorum.kizlarin ipi vardi onu cikardim arada bir gidip atliyorum
Tamam canım selam söyle hehekizlar ikizleri almaya gitmem lazim
sonra gorusuruz
Tamam melosAkşam sadece salata yagsız tuzsuz.yatmadan limonlu su.ok
Ben bilmem sen bilcennndiyette barbunya yenmez ki hemde etli
aksama salata yogurt
gerci sen bilirsin
berilcim çok akıllıca bir tavsiye,insa açken varolan yemekleri yiyiyorymeklerini bir gun önceden hazirla en azindan gelince strese girmessin canim.
sunu dusun gunde 15 dakika kendine ayirsan mutfakta sebzeni haslasan vs.....bu is seni daha az yoracak ve ertesi gun ne diyecem derdi germeyecek seni.
bak yilbasi geldi
hoppppppppp demeden bahar gelecek
sonrada yaz inan zaman nankörce hizlica gidiyor.gel zaman varken gunler kisayken totisi biraz zorla
e güzel bir menüMelos sole yapalım nasılsa gun içinde haberlesıyoruz suana kdr yedıgımı yazıyım aksamı onerır msnSabah
Ara yesil elma,
Ara ayran
Aksam
bu cümlelerin benim de kulağıma küpe olsunBravo serveycim kendini bilmen ama biz gerçekleri söylemiştik.öyle biri ol ki herkes sana nasıl böyle fit oldun diye sorup dursun ve herkes sana göre ayarlasın arkadaş toplantısında yemekleri...
vicdan azabı iyidir :)Suan dert yok haftasonu kacırdım ya onun krıtığı var callan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?