- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.641
inşallahh,iki hafta çabuk geçşin muhabbetini özledik,iki hafta sonra 5li rakamlarla aramıza dön tamam mısağol canım, güzel bir hafta geçirmişiniz yine takım uçuşta maşallah, inşallah bu sistem değişmez süper olur
Kolay gelsin canım yoğun çalışkan insan.özledik seni ya.selam arkadaşlar
ben geldim, birazdan gidicem, bu hafta anormal derecede yoğun olucam buraya nasıl vakit ayırırım bilemiyorum valla
isterseniz beni 2 hafta izinli yazın çünkü günlük 5 mesajı bile yazabilirmiyim bilemiyorum
yarın sabahtan direkt üreticiye gidicem, oradan kumaşçı, oradan firma, sonra yine üretici kumaşçı vs. vs. öyle öyle devam ediyor
Bugün rafinera siparişimi verdim şükür
çarşamba günü başlıyorum günlük 1100 kalorili beslenmeye artık iyice düzene girerim
geçen hafta benim menüler saçma sapan oldu tabi, ama çok ta yol yürüdüm, bu hafta bakalım nasıl sonuç olacak
bizim takım harika tam gaz devam ediyor maşallah
berilim kaptanım beni 2 hafta izinli yaz istersen dediğim gibi burada çok olamam maalesef
öpüyorum hepinizi
Ne güzel canım çok güzelİyi aksamlar kizlar dokturmussunu yine bizde kizimla pilates yaptik geldik
Kolay gelsin canım yoğun çalışkan insan.özledik seni ya.
özleyin canım benim, dönüşüm muhteşem olucak, döndüğüm hafta mezun olurum kimbilir
Ne guzel canm ya supersniz nasil hissediyorsun :)İyi aksamlar kizlar dokturmussunu yine bizde kizimla pilates yaptik geldik
canm yedim ama ama peynir yemedm haslanmis tavugum ustne bir domates 1 kask z.g gezdirdm onu yedim ins yas bisy yapmamismzdrPardon emine ya elif nerden çıktı. Canım tavuk nasıl haşlama mı fırın mı? Peynir istiyosa tavuk yeme canım.peynir ve salata yiyebilirsin ama tavuk yok ok.
canim belki burayi okuyamassin diye özeline yazdim.cevplarsan sevinirimselam arkadaşlar
ben geldim, birazdan gidicem, bu hafta anormal derecede yoğun olucam buraya nasıl vakit ayırırım bilemiyorum valla
isterseniz beni 2 hafta izinli yazın çünkü günlük 5 mesajı bile yazabilirmiyim bilemiyorum
yarın sabahtan direkt üreticiye gidicem, oradan kumaşçı, oradan firma, sonra yine üretici kumaşçı vs. vs. öyle öyle devam ediyor
Bugün rafinera siparişimi verdim şükür
çarşamba günü başlıyorum günlük 1100 kalorili beslenmeye artık iyice düzene girerim
geçen hafta benim menüler saçma sapan oldu tabi, ama çok ta yol yürüdüm, bu hafta bakalım nasıl sonuç olacak
bizim takım harika tam gaz devam ediyor maşallah
berilim kaptanım beni 2 hafta izinli yaz istersen dediğim gibi burada çok olamam maalesef
öpüyorum hepinizi
Aaa sana darilir miyim hiç :)hiç birinize darilmam canimsiniz :) seviyorum sizi :) söyleyeceksiniz ki ders alayim :)hayriye sanirim dun bana darildi
cukulata konusundaki dusuncelerime
Yok canm ben hic sanmiyorm darildignii ki oylede olm us bak :)hayriye sanirim dun bana darildi
cukulata konusundaki dusuncelerime
cok sekermis kaplarnn hem.minik tasimasi kolay hemdetrmiz temiz tasi yannda super :)
canm nerdesinn yahu aradk seni cok merak ettk kolay gelsin canm yuryusude yap tam olsun :) menunu merak ediyoorm :)Slm can canlar:) ozledim sizi :)full temizlik yaptim bugun yarin eşim izinli vaktim olmayacak diye birazdan yürüyüş yapicam :) grip oldum bide ya ama iyiyim halsiz degilim elhamdülillah :)ben yokken full yazişmışsınız :) okuya bildigimi okuycam inşallah: )
Simdi basliyorum canim :) 7 30da kadar yapicam inşallah :)Yok canm ben hic sanmiyorm darildignii ki oylede olm us bak :)
cok sekermis kaplarnn hem.minik tasimasi kolay hemdetrmiz temiz tasi yannda super :)
canm nerdesinn yahu aradk seni cok merak ettk kolay gelsin canm yuryusude yap tam olsun :) menunu merak ediyoorm :)
ayy ne güzeller
Sagol cnm bnmhayriyecimm çokkk geçmiş olsun
Harika hissediyorummNe guzel canm ya supersniz nasil hissediyorsun :)
canm yedim ama ama peynir yemedm haslanmis tavugum ustne bir domates 1 kask z.g gezdirdm onu yedim ins yas bisy yapmamismzdrzaten karnm doyinca istegmde gecti :)
Cok guzelmis bende alayim bunlardan tupperda var galiba boyleBöyle bır beslenme kutucuklarım var yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?