Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KIzlar ya ben dınlenmek ıstemıyorum nasılsa ızınlıyım der sapıtırım daha ne kdr ılerledım ki yok yok acıl toparlanıyorum.
cuma gunu artida gelme ne istersen yap gulum
ama bu azimde biraz dikkat etsen bir kac yuz gr. versen
daha pazartesi bugun ya
hadi bir tedoks felan yap kimilda biraz

meltem sen diyetisyen esligindemi zayifladin
ben sen olusturuyorsun sanmistim listelerini

Meloş bıraz kendımden bahsedıyım.çok yoğun calısıyoruz.sabah evden cıkarken kahvaltımı yapıyorum genelde uygun seyler tuketıyorum,ara için meyva getırıyorum yanımda.oğlen fabrıkada cıkan yemegı yıyorum,ikindi de ayran içiyorum aksam eve gıdınce hızlıca bişeyler hazırlıyorum oğlusa ve esıme.Soyle yapabılırım aksam hafıf seyler.işte sebze haslama gıbı,yoğurt salata.ben haftasonları sapıtıyorum.tatlı krızımı de karatay bıtırdı.zeytınyag tuketıyorum ekmrk pilav makarna cola meyvasuyu yok ztn.

Hergun oglen pilav meyva tatlı var ama almıyorum .meyva artık sabsh yıyorum.gece yemek yok.kahve ıkı tane bazen nescafe.bole ısteee

ymeklerini bir gun önceden hazirla en azindan gelince strese girmessin canim.
sunu dusun gunde 15 dakika kendine ayirsan mutfakta sebzeni haslasan vs.....bu is seni daha az yoracak ve ertesi gun ne diyecem derdi germeyecek seni.
bak yilbasi geldi
hoppppppppp demeden bahar gelecek
sonrada yaz inan zaman nankörce hizlica gidiyor.gel zaman varken gunler kisayken totisi biraz zorla

Ayrıca işle ilgili haftaya 3gun fuarda olcam mesela o zaman zor oluyor tabı ıkram edılene hayır demek zor oluyor.ayda bır arkadas toplantıları var istedıgın kdr redet ısrar edılıyor dıyetteyım demıyorum ki ustume gelinmesın ama aynı...

KIzlar ya ben dınlenmek ıstemıyorum nasılsa ızınlıyım der sapıtırım daha ne kdr ılerledım ki yok yok acıl toparlanıyorum.
Serveycim geri dönmene sevindim ha gayret vira bismillah...
Canım seni çok seviyorum ben zaten.annem izmir evet ama makedon göçmeni.babam kayserili.

Hergun oglen pilav meyva tatlı var ama almıyorum .meyva artık sabsh yıyorum.gece yemek yok.kahve ıkı tane bazen nescafe.bole ısteee
canim inanki ben de yanimda birseyler tasiyorum hep.bugun disari gideceksem minik bir yemek kabim hep arabada.sende aksamdan hazirla gel beni dinle.

neden demiyorsun de kurtul. arkadassa destekler zaten.bu kacinci diyet diyenleride onemseme ble.hatta bana yolla bir yoluyum
sinir olurum boyle tiplere

Berus carsamba spiral cıkıcak ve bebek ıstıyorum 70 altına dusmeden olmaz.rahatca hamilelik gecırıyım

Serveycim geri dönmene sevindim ha gayret vira bismillah...

Canım seni çok seviyorum ben zaten.annem izmir evet ama makedon göçmeni.babam kayserili.
bende son bes yildir urlaliyim.minik bir evimiz var kocamanda bahcemiz sanki berilin sakli bahcesi.ama bu yil gidemedik.benim yuzumden.ay havandan belli sen baba tarafina ekmemissin izmir kokuyorsun ya boyle havali edali narin

kizlar sporu yapamiyorum hala esim cok kiziyor daha dur diye.bende olabildigince evde hareket etmeye calisiyorum.kizlarin ipi vardi onu cikardim arada bir gidip atliyorum

meltem sen diyetisyen esligindemi zayifladin
ben sen olusturuyorsun sanmistim listelerini
Canım 75 ten sonra diyetisyene gittim sonra onun verdiği diyeti kıstım ve biraz spor derken. Mezun sırrımda yazmıştım okumadın mı?

Canım seni çok iyi anlıyorum ama bizim seni anlamamız sana ne kadar yardım edebilir. bu takımdaysan kilo vermeni isteriz çünkü takımda herkes kilo verirken senin vermemen haksızlık olur.direnme kimseye ve hiçbir şeye. haftasonu kaçırıyorsan kilo veremezsin ve bu seni yıpratır.sen mühendissin geri adım atmak sana yakışır mı.toparlan ve diyetin için çaba göster.bu kadar

Berus hazırlıyorum yemek aksamdan oğlana esime.aslında sıkıntı haftaıcı degıl.haftaıcı yemek yedıgım için öğlen aksam kolay okur.mesela oglen tarhana ve barbunya yemegı vardı yedım pilav meyva tatlı yemefım aksam da hafıf seyler mesela yoğurt,peynırli salata,sebze yaparım ama haftasonu esım annem arkadaslar mahvefıyor 3gun sapıtınca 4gun toparlıyom notr lüyor vermemiş oluyorum bu sefeer sınırlerım yıpranıyor.

Aynen hayatım yaa mesela gecen haftasonu sorunluydu hıc kacamak olmadı haftaiçi ztn dısıplinliyım 1,5kiloya yakın verdım.dusunsene

Tabı kı bsna kızın dıye anlatıyorum ztn. Ikı yıla yskındır bu kilodayım haftasonlarını haftaıcı dengeleyerek yazık bana dımı salsam hep derım ki hakkettım

ben hep senin listen saniyordum cunku diyetisyen listeleri bu denli kati degildi

yazacaklarima umarim kizmassin.
bence annende arkadaslarinda senin azimli olmadiginin farkinda ve bu nedenle diyetine saygi göstermiyorlar.
bence sen sikildin bu isten hatta nasil olsa hamile kalacagim kilo alacagim diye bir dusuncen bile var sen soylemesende.benim boyuma gore kilom cok degil ilk haftalarda aynisi oldu arkadaskar vs.ama baktilarki yemiyorum sustular.hatta evlerine cagrildigimda kendilerince minik diyet seyleri yapiyorlar.en yakin arkadasim geldi cuma gunu ve elinde benim cok sevdigim bir tatli vardi ama yemedim.cunku onu yemem ona olan sevgimi gostermez.hayatina reset at ve bebek gibi bir fikrin varken bu isi biraz daha ciddiye al.hatta cevrenede siz beni seviyorsaniz destekleyin kosteklemeyin diye bir dis goster.

bende son bes yildir urlaliyim.minik bir evimiz var kocamanda bahcemiz sanki berilin sakli bahcesi.ama bu yil gidemedik.benim yuzumden.ay havandan belli sen baba tarafina ekmemissin izmir kokuyorsun ya boyle havali edali narin
A ne güzel urla severim.teşekkür ederim teveccühün.bilakis ben baba tarafına çekmişim canım ya.

Melos sole yapalım nasılsa gun içinde haberlesıyoruz suana kdr yedıgımı yazıyım aksamı onerır msn​
Sabah
2cevız,1cb sut,1zeytın,kk peynır,domates
Ara yesil elma,
Oğlen tarhana c,etli barbunya yemeği
Ara ayran
Aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…