- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.681
canm bence guzel olmuss ama kizlar ne der bilemem tbi canm meyveyi sabah oglen arasi yemelisin diye biliyorm gordugm bu kdar tatlim :)Bende menumu yazayim bari sabahlari benim klasik ama memnunumda 1dilim ekmek 1kkpeynir 6zeytin şekersiz çay 1demet limonlu maydonoz. Her uyandigimda kahvaltiya oturmadan 1litre suyumu icerim her gün aynıdır oglen 1kase etli nohut kaynanam getirdi iş yapiyorum diye tam o arada sizin yazistiklarinizi okuyodum nohutta yemememiz gerekiyormuş bende etlerinden yedim ara öğün ekşi elma akşam da klasik benim hep böyle gidicem aksamlari memnunumda zayiflasamda böyle yapicam salata ve 1kase corba 4litre su veeeeeeee 1saat yürüyüş cancanlar nasıl yorum bekliyorum :)
İyi yaptın canım arada gel selam ver.
Ben de çok sevdim meltemcimmmbir slm vereyim istedimm
iyiyim selinim şükür kuzumm sizler de iyisinizdir umarım
Benim çocuk ekşi manyagı tatlı yemiyor.yogurt,limon ve mandalinayı çok seviyor. Geçen gün balık yaptım ve üzerine bol limon sıktım ayıla bayıla yedi.ama sade balık yemiyor.Evet benmkiler mandalina yemiyor cok bu tarfi deniyerek yedirebilirm belkii uarn bi yapym bakymm :)
artk tamammen burali oldum yanii
Çok hoş hayriyecim.bi an nee etli nohut mu dedim ardından açıklamanı görünce ohhh çektim.aferin kız bravo sana.ilerde çok fit bi kadın olacaksın eminim.Bende menumu yazayim bari sabahlari benim klasik ama memnunumda 1dilim ekmek 1kkpeynir 6zeytin şekersiz çay 1demet limonlu maydonoz. Her uyandigimda kahvaltiya oturmadan 1litre suyumu icerim her gün aynıdır oglen 1kase etli nohut kaynanam getirdi iş yapiyorum diye tam o arada sizin yazistiklarinizi okuyodum nohutta yemememiz gerekiyormuş bende etlerinden yedim ara öğün ekşi elma akşam da klasik benim hep böyle gidicem aksamlari memnunumda zayiflasamda böyle yapicam salata ve 1kase corba 4litre su veeeeeeee 1saat yürüyüş cancanlar nasıl yorum bekliyorum :)
Canım neden böyle söylüyorsun senin sevgin azmin iyiliğin olmasa kimse sana hiçbir şey yaptıramaz... İraden iyi...cok iyiyym sekerm ya artk kilo verebliyorm snki dunyayi vermisim gbi yazdm ama yinede biliyorsn kac haftadr debeleniyordm ama smdi inan tarti beni mutlu etmeye basladi o yuzden cok mutluym ve meltemme cok tesekkr ederm o yuzden :)
Artik tek yaptigim yaramazlik kosu bandinin ustunde debelenmek tatlim opuyorm
Çoks evindim senin adına bitanemmyaramazlık yapmadığın sürece gitmemesi imkansız kuzum başarılar
Canım bak kaçırdım selin sayesinde yeniden okudum.meyveyi sabaha çek canım ve akşam ne yedin?Bende menumu yazayim bari sabahlari benim klasik ama memnunumda 1dilim ekmek 1kkpeynir 6zeytin şekersiz çay 1demet limonlu maydonoz. Her uyandigimda kahvaltiya oturmadan 1litre suyumu icerim her gün aynıdır oglen 1kase etli nohut kaynanam getirdi iş yapiyorum diye tam o arada sizin yazistiklarinizi okuyodum nohutta yemememiz gerekiyormuş bende etlerinden yedim ara öğün ekşi elma akşam da klasik benim hep böyle gidicem aksamlari memnunumda zayiflasamda böyle yapicam salata ve 1kase corba 4litre su veeeeeeee 1saat yürüyüş cancanlar nasıl yorum bekliyorum :)
benm buyuk oglumda tatliyi pek sevvmez ama o kdar eksiyide yemez mallesef ama ne guzel c vit aliyor mis gibi : ) bnce cok guzel canm allaha skur yemek konusunda yavrularmdan skinti yasamadm :)İyi yaptın canım arada gel selam ver.
Benim çocuk ekşi manyagı tatlı yemiyor.yogurt,limon ve mandalinayı çok seviyor. Geçen gün balık yaptım ve üzerine bol limon sıktım ayıla bayıla yedi.ama sade balık yemiyor.
Çok hoş hayriyecim.bi an nee etli nohut mu dedim ardından açıklamanı görünce ohhh çektim.aferin kız bravo sana.ilerde çok fit bi kadın olacaksın eminim.
Canım neden böyle söylüyorsun senin sevgin azmin iyiliğin olmasa kimse sana hiçbir şey yaptıramaz... İraden iyi...
beriil aciklamada yap menu yaz icinde bilmedigm seyler var merak ettm :))
yine karsilikli yazmisiz kuzum sabah kahvltidaki kasedeki ot nedir ? :)Menüm yukarda
3 lt su
Selincim wasa nın resmını eklendim
Etımek gıbı bırsey
sabakbenm buyuk oglumda tatliyi pek sevvmez ama o kdar eksiyide yemez mallesef ama ne guzel c vit aliyor mis gibi : ) bnce cok guzel canm allaha skur yemek konusunda yavrularmdan skinti yasamadm :)
beriil aciklamada yap menu yaz icinde bilmedigm seyler var merak ettm :))
canm cokta az yahu bu kdr az yrmen dogrumuu bilemedmmsabak
bir dilim wasa
1 dilim peynir
50 gr maydanoz
4 zeytin
50gr altin cilek
aksam
bir minik tabak haslanmis ispanak yogurt
1 bardak salgam suyu
3 lt su
eger acliga dayanamazsam bir elma yiyecem
bir an kizdin sanmistim sevindim darilmadiginaAaa sana darilir miyim hiç :)hiç birinize darilmam canimsiniz :) seviyorum sizi :) söyleyeceksiniz ki ders alayim :)
evet canim tupperayy ne güzeller
bunlar tupper filan mıı,ben hiç görmedim böyle beslenme kaplarıı,bayıldımmm
cig fistikla hurma ikisi cok degilmikızlar menümü yazayım
kalkınca kayısı
daha sonra kahve
sabah.1 yumurta,2kk peynir,10 zeytin,2 salatalk
ara.1 avuç çiğ fıstık,1 cennet hurması
öğlen.4 kaşık tavuk sote,2 kaşık yoğurt,soğuk çay
ara.ayran
akşam yemeği.eşim daha gelmedi,salata yiyeceğim
sonrasında da humana still tea
şimdiden 3lt su içtim daha da içerim
1saat callanetics yapıldı
sabah inşallah 100gr bile olsa vermiş olurum
biraz meze deMenumu yazayim
Sabah kayisi ve su
Kahvalti 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 mandalin
Oglen tarhana corbasi karisik ot salatasi
Ara yogurt
Aksam balik salata birazda meze mayonezsiz olanlardan
4 litre su 1 saat pilates
bunlar cok eski canim tupalar surekli degisiyor bu model kaldimi bilmiyorum ama ebay e bak birdeCok guzelmis bende alayim bunlardan tupperda var galiba boyle
aksama salatada olurdu ama süper bir menuHerkes yazdi bende yazaym menumu :)
Sabah ilik limonlu su
Domatesli sivri biberli nane ve maydanozlu omlet 1 dilim ekmek 1 lokma peynir
Ara 1 eksi elma
Oglen haslanmis karnibahar baharatli yogurt
Ara kirmizi biber ve salatalik
Aksam haslanms tavuk ustne bir domates..
45 dk yuruyus yapp gorselliyecegm 3 lt su
canim yogurtla mandalinanin birlesimi mide agrisi yapabilir dikkat etArkadaşlar ben bugün şöyle bir tarif yaptım oğluma sizinle paylaşmak istiyorum;
2 mandalina suyunu 1 tatlı kaşığı irmik ile pişirdim.bir kaba koydum biraz soğuduktan sonra üzerine ballı yogurt döktüm.bayılarak yedi.afiyet olsun.
iyi aksamlar bebegim
çaktırmadan bakınayım dedimmmiyi akşamlar 5, mıntıka
canim menunu bizler gibi alt alta yazsan daha anlasilir olmazmiBende menumu yazayim bari sabahlari benim klasik ama memnunumda 1dilim ekmek 1kkpeynir 6zeytin şekersiz çay 1demet limonlu maydonoz. Her uyandigimda kahvaltiya oturmadan 1litre suyumu icerim her gün aynıdır oglen 1kase etli nohut kaynanam getirdi iş yapiyorum diye tam o arada sizin yazistiklarinizi okuyodum nohutta yemememiz gerekiyormuş bende etlerinden yedim ara öğün ekşi elma akşam da klasik benim hep böyle gidicem aksamlari memnunumda zayiflasamda böyle yapicam salata ve 1kase corba 4litre su veeeeeeee 1saat yürüyüş cancanlar nasıl yorum bekliyorum :)
debelenecek baska yer bulamadinmi kiz banti korkutmayasinArtik tek yaptigim yaramazlik kosu bandinin ustunde debelenmek tatlim opuyorm
zamanim yok canim esim aksam belginle konusmus.kardesim olur.bu hafta bilet alacaz demis.70 alti gitmem lazimcanm cokta az yahu bu kdr az yrmen dogrumuu bilemedmm
Sagol bebem :)))Çok hoş hayriyecim.bi an nee etli nohut mu dedim ardından açıklamanı görünce ohhh çektim.aferin kız bravo sana.ilerde çok fit bi kadın olacaksın eminim.
Normalde öyle yaziyorum canm da aciklama yaptim diye bugun oyle oldu dikkate alirim cnm sagol :)canim menunu bizler gibi alt alta yazsan daha anlasilir olmazmi
bir ara nohut yedin sandim iki fircalayacaktim ayyyyy oh be yememisin
menun guzel
begenmene sevndm canum menumu :)bir an kizdin sanmistim sevindim darilmadigina
evet canim tupper
cig fistikla hurma ikisi cok degilmi
zeytinde 10 tane cok gibi bana
ama spor ve aksamki salatayla erimis gitmistir
biraz meze de
nekadar meze cok genellenmis canim
ama guzel olmus suda guzel
bunlar cok eski canim tupalar surekli degisiyor bu model kaldimi bilmiyorum ama ebay e bak birde
aksama salatada olurdu ama süper bir menu
canim yogurtla mandalinanin birlesimi mide agrisi yapabilir dikkat et
iyi aksamlar bebegim
canim menunu bizler gibi alt alta yazsan daha anlasilir olmazmi
bir ara nohut yedin sandim iki fircalayacaktim ayyyyy oh be yememisin
menun guzel
debelenecek baska yer bulamadinmi kiz banti korkutmayasin
zamanim yok canim esim aksam belginle konusmus.kardesim olur.bu hafta bilet alacaz demis.70 alti gitmem lazim
aclikta hissetmiyorum siz bana iyi geldiniz
canim ben bir hafta önce gidecem yilbasi haftasindada hasan ikizlere okuldan 3 gun izin alip gelecekler toplam 15 gun.ama ben kardesim icin heyecanliyim.begenmene sevndm canum menumu :)
Daha fazla kalori yakmayi amacladgimdan ne yapcagmi sasrdm berilim.ya zaten bos kaldigmda direk dans ediyormiyice eldiler bana
Ne guzeel amaa ailenn yanina gidiceksiin suler bisiy tekmi gidiceksn canm o yuzden daha hirsli devam edoyorsun anladm onu ama ynede direncini dusurme tatlm dikkt et cok:)
Bu arada sizde bana cok iyi geldinizz mucuukks :) bn yuruyse basliyorm bitsin hemeen burdayim :)
heyecanlo olmazmi insan ah ah...cok guzel canm kardesin seni gorunce sok olucak kim bu fistik diye ben unuttm kirmizi ojelernede bayildiim bakimli senii :)canim ben bir hafta önce gidecem yilbasi haftasindada hasan ikizlere okuldan 3 gun izin alip gelecekler toplam 15 gun.ama ben kardesim icin heyecanliyim.
direncim duserse kendimi kotu hissedersem takviye alirim zaten
Kızlarrr nasılllSabah
2cevız,1cb sut,1zeytın,kk peynır,domates
Ara yesil elma,yesil cay
Oğlen tarhana c,etli barbunya yemeği
Aksam
Salata
2tkahvesi
3lt su,45 dk yuruyus,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?