Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canm bence guzel olmuss ama kizlar ne der bilemem tbi canm meyveyi sabah oglen arasi yemelisin diye biliyorm gordugm bu kdar tatlim :)

Ben de çok sevdim meltemcimmm bir slm vereyim istedimm

iyiyim selinim şükür kuzumm sizler de iyisinizdir umarım
İyi yaptın canım arada gel selam ver.
Evet benmkiler mandalina yemiyor cok bu tarfi deniyerek yedirebilirm belkii uarn bi yapym bakymm :)

artk tamammen burali oldum yanii
Benim çocuk ekşi manyagı tatlı yemiyor.yogurt,limon ve mandalinayı çok seviyor. Geçen gün balık yaptım ve üzerine bol limon sıktım ayıla bayıla yedi.ama sade balık yemiyor.

Çok hoş hayriyecim.bi an nee etli nohut mu dedim ardından açıklamanı görünce ohhh çektim.aferin kız bravo sana.ilerde çok fit bi kadın olacaksın eminim.
cok iyiyym sekerm ya artk kilo verebliyorm snki dunyayi vermisim gbi yazdm ama yinede biliyorsn kac haftadr debeleniyordm ama smdi inan tarti beni mutlu etmeye basladi o yuzden cok mutluym ve meltemme cok tesekkr ederm o yuzden :)
Canım neden böyle söylüyorsun senin sevgin azmin iyiliğin olmasa kimse sana hiçbir şey yaptıramaz... İraden iyi...

Canım bak kaçırdım selin sayesinde yeniden okudum.meyveyi sabaha çek canım ve akşam ne yedin?

benm buyuk oglumda tatliyi pek sevvmez ama o kdar eksiyide yemez mallesef ama ne guzel c vit aliyor mis gibi : ) bnce cok guzel canm allaha skur yemek konusunda yavrularmdan skinti yasamadm :)

beriil aciklamada yap menu yaz icinde bilmedigm seyler var merak ettm :))

sabak
bir dilim wasa
1 dilim peynir
50 gr maydanoz
4 zeytin
50gr altin cilek

aksam
bir minik tabak haslanmis ispanak yogurt
1 bardak salgam suyu
2 dilim wasa

3 lt su
eger acliga dayanamazsam bir elma yiyecem

Son düzenleme:
sabak
bir dilim wasa
1 dilim peynir
50 gr maydanoz
4 zeytin
50gr altin cilek

aksam
bir minik tabak haslanmis ispanak yogurt
1 bardak salgam suyu

3 lt su
eger acliga dayanamazsam bir elma yiyecem
canm cokta az yahu bu kdr az yrmen dogrumuu bilemedmm

Aaa sana darilir miyim hiç :)hiç birinize darilmam canimsiniz :) seviyorum sizi :) söyleyeceksiniz ki ders alayim :)
bir an kizdin sanmistim sevindim darilmadigina

ayy ne güzeller
bunlar tupper filan mıı,ben hiç görmedim böyle beslenme kaplarıı,bayıldımmm
evet canim tupper
cig fistikla hurma ikisi cok degilmi
zeytinde 10 tane cok gibi bana
ama spor ve aksamki salatayla erimis gitmistir
Menumu yazayim
Sabah kayisi ve su
Kahvalti 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 mandalin
Oglen tarhana corbasi karisik ot salatasi
Ara yogurt
Aksam balik salata birazda meze mayonezsiz olanlardan
4 litre su 1 saat pilates
biraz meze de
nekadar meze cok genellenmis canim
ama guzel olmus suda guzel
Cok guzelmis bende alayim bunlardan tupperda var galiba boyle
bunlar cok eski canim tupalar surekli degisiyor bu model kaldimi bilmiyorum ama ebay e bak birde
aksama salatada olurdu ama süper bir menu
canim yogurtla mandalinanin birlesimi mide agrisi yapabilir dikkat et

çaktırmadan bakınayım dedimmm iyi akşamlar 5, mıntıka
iyi aksamlar bebegim
canim menunu bizler gibi alt alta yazsan daha anlasilir olmazmi
bir ara nohut yedin sandim iki fircalayacaktim ayyyyy oh be yememisin
menun guzel
Artik tek yaptigim yaramazlik kosu bandinin ustunde debelenmek tatlim opuyorm
debelenecek baska yer bulamadinmi kiz banti korkutmayasin
canm cokta az yahu bu kdr az yrmen dogrumuu bilemedmm
zamanim yok canim esim aksam belginle konusmus.kardesim olur.bu hafta bilet alacaz demis.70 alti gitmem lazim
aclikta hissetmiyorum siz bana iyi geldiniz

begenmene sevndm canum menumu :)

Daha fazla kalori yakmayi amacladgimdan ne yapcagmi sasrdm berilim.ya zaten bos kaldigmda direk dans ediyorm iyice eldiler bana

Ne guzeel amaa ailenn yanina gidiceksiin suler bisiy tekmi gidiceksn canm o yuzden daha hirsli devam edoyorsun anladm onu ama ynede direncini dusurme tatlm dikkt et cok:)

Bu arada sizde bana cok iyi geldinizz mucuukks :) bn yuruyse basliyorm bitsin hemeen burdayim :)

canim ben bir hafta önce gidecem yilbasi haftasindada hasan ikizlere okuldan 3 gun izin alip gelecekler toplam 15 gun.ama ben kardesim icin heyecanliyim.
direncim duserse kendimi kotu hissedersem takviye alirim zaten

canim ben bir hafta önce gidecem yilbasi haftasindada hasan ikizlere okuldan 3 gun izin alip gelecekler toplam 15 gun.ama ben kardesim icin heyecanliyim.
direncim duserse kendimi kotu hissedersem takviye alirim zaten
heyecanlo olmazmi insan ah ah...cok guzel canm kardesin seni gorunce sok olucak kim bu fistik diye ben unuttm kirmizi ojelernede bayildiim bakimli senii :)

Sabah
2cevız,1cb sut,1zeytın,kk peynır,domates
Ara yesil elma,yesil cay
Oğlen tarhana c,etli barbunya yemeği
Aksam
Salata
2tkahvesi
3lt su,45 dk yuruyus,

ya kusuruma bakmayın 15 sayfa gibi bir şey yazmışsınız oku oku bitmiyor şuan ne okudum onu tam bilmirem karıştı benim kafa zaten yorgun yazdıklarınızın hiçbirini alıntı yapamadım kusuruma bakmayın çok özür menumi yazım kaçıyorum

sabah 1 muz 6 ceviz tavada [zeytinyağla yapılmış kaşarlı domatesli zeytinli adı olmayan bir şey]4kayısı maydanoz
akşam pırasa haşlanmış et yoğurt salata
2.5lt su yeşil çay kahve spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…