- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.861
SAOLASIN SELİN CİM YAA HALLETTİK BAKALIM SORUNU bu arada büyük harf olmuş dün geceden uykusuzum sersem gibiyim öğleyin gene 4,5 km yürüdüm yemeğimde kaçamaksız diyetisyen listesine uygun bakalım yarın öğlen ne olacak 1,30 da randevum varkaslisn demekki canm ne guzel ,:)
Canm esinle barsmaniza cok sevindmm dun bak bsuna karalar bagladnn bidaha olma oyle olurmu :/
gercekten yognmus bu yognlukta guzelde kilo gider oh mis :)
Hallet gel canm haber bekliyorz senden :)
ben aksam yapiyorm 6 gibi yemegi yems oluyorm 8 gibide spora basliyorm :)
muz yersem hem vuct odemli olucak cumaya 2 gunm kalms olucak etkilemesin tartimi bide ??
ben dogrusnu uapiyormusum o zaman
sigaramiii no no noo selin bunu hic sevmedii..
kuzuum agri benim derdiim degil yanls anlatmisiim brn tartida fazla cik.ak istemiyrmda o yuzden onerilern filan varsa soraym dedm :) serveye idi sanrm listeyi yap demistn ya kendmi sis hissedersem bende onu yapsam fayda si olurmu yoksa hic bozmyaymmi cok sey sorup basni agrityorm dimi :/(İnşallah canım.
Sabah aç karnına spor yapmak ve yemeklerden en az 30 dk sonra spor yapmak bence mantıklı. Eminecim sen bu kadar iyisin nasıl 95 kilo oldun ya.
Canım 7 gün sonra regl olmucak mısın? Sen bilirsin canım o zaman agrı kesici alırsın
uykusuzluk kotu cnm ya benmde hemen basima vurur bu aksm ins guzel bir uykuyla kendne gelirsn canm :) sporunuda ihml etmemssn uykusuzm diym super yok ben hic gormedmSAOLASIN SELİN CİM YAA HALLETTİK BAKALIM SORUNU bu arada büyük harf olmuş dün geceden uykusuzum sersem gibiyim öğleyin gene 4,5 km yürüdüm yemeğimde kaçamaksız diyetisyen listesine uygun bakalım yarın öğlen ne olacak 1,30 da randevum var
sen görmemiş ol sigara kısmını canım
Çok güzel kaptancım senin moralinin güzel olması bizi de sevindiriyo...SAOLASIN SELİN CİM YAA HALLETTİK BAKALIM SORUNU bu arada büyük harf olmuş dün geceden uykusuzum sersem gibiyim öğleyin gene 4,5 km yürüdüm yemeğimde kaçamaksız diyetisyen listesine uygun bakalım yarın öğlen ne olacak 1,30 da randevum var
sen görmemiş ol sigara kısmını canım
Canım verdiğim detoksu yap ödem falan kalmıcak inşallah.cumadan sonra başla istersen.kuzuum agri benim derdiim degil yanls anlatmisiim brn tartida fazla cik.ak istemiyrmda o yuzden onerilern filan varsa soraym dedm :) serveye idi sanrm listeyi yap demistn ya kendmi sis hissedersem bende onu yapsam fayda si olurmu yoksa hic bozmyaymmi cok sey sorup basni agrityorm dimi :/(
uykusuzluk kotu cnm ya benmde hemen basima vurur bu aksm ins guzel bir uykuyla kendne gelirsn canm :) sporunuda ihml etmemssn uykusuzm diym super yok ben hic gormedm
Bizim takım iyi canım ya herkesin maşallahı var bu hafta yine birinci olucaz inşallah ben inanıyorum.Yazilanlari okudum pek bir Memnun oldum
Sayfamiz cosmus yine
Eminecim sen 3100 cal alacaksin zayiflayacaksin velev ki tamam
Peki normalde ne Kadar cal. Aliyordun merak ettim sadece.
Hem kac kalori alacaginiz sizin bileceginiz Birsey ben cuma gunu tartiya bakarim
Bir arti cikin hepinizi melteme veririm bilin
Iyi yapiyorsunuz CanimArkadaşlar bugün 10 km koştum geldim ama çocugu alırken kayınvalidem de geldi şimdi evde oturuyoruz.ona buradan bahsediyorum sizin dedikodunuzu yapıyoruz nihahaha
InsallahÇok güzel kaptancım senin moralinin güzel olması bizi de sevindiriyo...
Canım verdiğim detoksu yap ödem falan kalmıcak inşallah.cumadan sonra başla istersen.
Bizim takım iyi canım ya herkesin maşallahı var bu hafta yine birinci olucaz inşallah ben inanıyorum.
Kactın derken kilon kactımısır püskülü ve kiraz sapı kaynat iç tatlım günde 2-3 defa bayaa fark ettiriyor
yok kız sigara molasına gitmiştim geldim şimdi
Zaten ona yakın beslenıyorum bennBu arada karatay yolında ılerlemeyı planlıyorum
hep oluyorum MEltem ahhİnşallah canım.
Sabah aç karnına spor yapmak ve yemeklerden en az 30 dk sonra spor yapmak bence mantıklı. Eminecim sen bu kadar iyisin nasıl 95 kilo oldun ya.
Canım 7 gün sonra regl olmucak mısın? Sen bilirsin canım o zaman agrı kesici alırsın
Bende oyun gurubu düşünüyorum ama kaç yaşında başlasam bilemiyorum sence?Iyi yapiyorsunuz Canim
Bende elifi bugun yollamadim oyun grubuna evde mutfakta takiliyoz.
Benim arkadasi gelecek bugun bizde o zaman dedikodu yapariz artik
Ooohh ne güzel tatlımHava guzel bizde dolasmaya ciktik kizimla biraz
Canım korku değil o heyecan ve heyecan iyidir doya doya yaşa hatta göz yaşı dök...Allahım korkuyorummmmmmmmm
yooo 3100 ne?Yazilanlari okudum pek bir Memnun oldum
Sayfamiz cosmus yine
Eminecim sen 3100 cal alacaksin zayiflayacaksin velev ki tamam
Peki normalde ne Kadar cal. Aliyordun merak ettim sadece.
Hem kac kalori alacaginiz sizin bileceginiz Birsey ben cuma gunu tartiya bakarim
Bir arti cikin hepinizi melteme veririm bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?