- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.881
kac yasında..Iyi yapiyorsunuz Canim
Bende elifi bugun yollamadim oyun grubuna evde mutfakta takiliyoz.
Benim arkadasi gelecek bugun bizde o zaman dedikodu yapariz artik
Canım çok üzüldüm diğer hamileliklerin için.tamam özel bir sebebin var onu biz bilemeyiz.sen buraya düzenli takıl kimseyi kırmadan profesyonel görüşlerini bekliyoruz.takımımıza antrenör gelmiş mutlu oluruz ve hepimiz senden yararlanmak isteriz... her cuma günü bildirimini yapıp ve düzenli kilo verip ilerleriz ne güzel olur...hep oluyorum MEltem ahh
cok yerım ben...cok da spor yaparım.. boyle normal zamanımda dengelı dengelı gıdıyorum.
ne zaman hamıle kalıyorum. 7haftalıkken baslayan bulantılar.
-mutfagın kapısının acıldıgını teeeee evın en kose odasında otururken alacak kadar-
yeme duzenımın alt ust olması.
baslarda kılo kaybetme sonra alma..
vs.... ve en guclu sılahımı -sporu- elımden alınca doktor.
netıce:)
spor..derken yurumek dahı.
benım 8 gebelıgım 2 sag evladım var *Rabbım omur versın-
yanı doktorum bu sebeple spora ızın vermıyor.
Canim benim kizim 18. ayinda basladi.esim karar vermis cunku o sira ben yoktum biliyorsunBende oyun gurubu düşünüyorum ama kaç yaşında başlasam bilemiyorum sence?
Ooohh ne güzel tatlım
Canım korku değil o heyecan ve heyecan iyidir doya doya yaşa hatta göz yaşı dök...
Allah uzun sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin evlatlarınahep oluyorum MEltem ahh
cok yerım ben...cok da spor yaparım.. boyle normal zamanımda dengelı dengelı gıdıyorum.
ne zaman hamıle kalıyorum. 7haftalıkken baslayan bulantılar.
-mutfagın kapısının acıldıgını teeeee evın en kose odasında otururken alacak kadar-
yeme duzenımın alt ust olması.
baslarda kılo kaybetme sonra alma..
vs.... ve en guclu sılahımı -sporu- elımden alınca doktor.
netıce:)
spor..derken yurumek dahı.
benım 8 gebelıgım 2 sag evladım var *Rabbım omur versın-
yanı doktorum bu sebeple spora ızın vermıyor.
Öncelikle cok uzuldum benimde dusuklerim var ama 3 kizim suan canyoldasimkac yasında..
benım kızım da 3yas 2aylık.
kimbilir neler dokturdun yinee ama sormuyorm tabikidee :) supersn canmBU arada ben isimi bitirdim, bir kendi yiyeceklerim kaldi.
resmen kizin icinden bir insan cikip gitmis gibi gercekten anladmki yapaamam diye bisiy yok nasil guzel skilasmiss muhteseem ne sporlar yapti acaba cok merak ettm ozellkle gobegi korkuncmuus ama dumduz olmus gercekten bravo ...çeviri arasıı,kafam şişti,hem bebiş hem çeviri
evet kızlar bu hatun 73 kg vermişş
73 kgın yanında bizim vermemiz gereken kg devede pire
o yaptıysa biz neden yapamayalım değil mi
Tamam canm nerakla bekliyormm :)Aksama size yiyebileceginiz en masum, en lezzetli kizartma resmi ekliyecegim.
tamamdr canm :)Çok güzel kaptancım senin moralinin güzel olması bizi de sevindiriyo...
Canım verdiğim detoksu yap ödem falan kalmıcak inşallah.cumadan sonra başla istersen.
Bizim takım iyi canım ya herkesin maşallahı var bu hafta yine birinci olucaz inşallah ben inanıyorum.
ne diyosn ne diyosn bendende bahseettnmi eminm soyle dedn ay anne bi kiz var durmadan bsiy soruyo of yaniArkadaşlar bugün 10 km koştum geldim ama çocugu alırken kayınvalidem de geldi şimdi evde oturuyoruz.ona buradan bahsediyorum sizin dedikodunuzu yapıyoruz nihahaha
kırmak... yo yooo no nooCanım çok üzüldüm diğer hamileliklerin için.tamam özel bir sebebin var onu biz bilemeyiz.sen buraya düzenli takıl kimseyi kırmadan profesyonel görüşlerini bekliyoruz.takımımıza antrenör gelmiş mutlu oluruz ve hepimiz senden yararlanmak isteriz... her cuma günü bildirimini yapıp ve düzenli kilo verip ilerleriz ne güzel olur...
Anladimyooo 3100 ne?
yoo ben gunluk 2100kcal ıle dıyetteyım suan (yanı uc asagı bes yukarı)
bazal meto var ya.. genelde bayanlarda 2500 olur. benımkı 3100-3200...
yanı gunde 3200kcal alsam... kılo almam.
her tartıldıgımda bakarım... tanıta kullanıyorum.. o cok konusuyor:))
merhaba canım zayıflama topiklerini gezerken yazını gördüm, vucumuza göre kaç kalori almamız gerektiğini nerden hesaplıyorsun onu yazarmısın bende bu sıra kalori diyeti yapsammı diye düşünüyorum çünkü. tavsiye edermisin peki sen yapıyorsun galiba nasıl gidiyor?yooo 3100 ne?
yoo ben gunluk 2100kcal ıle dıyetteyım suan (yanı uc asagı bes yukarı)
bazal meto var ya.. genelde bayanlarda 2500 olur. benımkı 3100-3200...
yanı gunde 3200kcal alsam... kılo almam.
her tartıldıgımda bakarım... tanıta kullanıyorum.. o cok konusuyor:))
canım ben oğlanı çankaya belediyesinin kreşine başlattım kendisi çok okula gitmek istediği için 1 ay oldu öğlene kadar kalıyor öğlen yemeğini yiyor sonra bakıcı onu alıp evde uyutuyorBende oyun gurubu düşünüyorum ama kaç yaşında başlasam bilemiyorum sence?
Ooohh ne güzel tatlım
Canım korku değil o heyecan ve heyecan iyidir doya doya yaşa hatta göz yaşı dök...
emine benim oğlum da 3 yaş 4 aylık nerdeyse aynı imişkac yasında..
benım kızım da 3yas 2aylık.
Ben herseyi biliyorum burdada oylesine takiliyom gibi bir havan varkırmak... yo yooo no noo
oyle bı havam mı var yoksa...
bu sanallık ahhh onun kurbanı say benı
tartı ıle.merhaba canım zayıflama topiklerini gezerken yazını gördüm, vucumuza göre kaç kalori almamız gerektiğini nerden hesaplıyorsun onu yazarmısın bende bu sıra kalori diyeti yapsammı diye düşünüyorum çünkü. tavsiye edermisin peki sen yapıyorsun galiba nasıl gidiyor?
Benimki Sadece 13,30-17.00 arasi bir kursa gidiyor.dil icin odacanım ben oğlanı çankaya belediyesinin kreşine başlattım kendisi çok okula gitmek istediği için 1 ay oldu öğlene kadar kalıyor öğlen yemeğini yiyor sonra bakıcı onu alıp evde uyutuyor
emine benim oğlum da 3 yaş 4 aylık nerdeyse aynı imiş
Allah bagıslasın.canım ben oğlanı çankaya belediyesinin kreşine başlattım kendisi çok okula gitmek istediği için 1 ay oldu öğlene kadar kalıyor öğlen yemeğini yiyor sonra bakıcı onu alıp evde uyutuyor
emine benim oğlum da 3 yaş 4 aylık nerdeyse aynı imiş
Ins. KirilmadinBen herseyi biliyorum burdada oylesine takiliyom gibi bir havan var
Yada bana oyle geldi
hayır deme.Ben herseyi biliyorum burdada oylesine takiliyom gibi bir havan var
Yada bana oyle geldi
Dovus cekis gidiyoz bakalimAllah bagıslasın Berıl... 3 kız amannnnnn yaRabbımm
hem muthıs bıseydır.. hem nelerdır nelerrr
Bende 118 kiloydumhayır deme.
ay yok.
herseyı bılsek ne?
bak bılıyorum da ne oluyor 110kg ıle doguma gıttım.
valla daha önce konuştunuz sanırım ama ben dil için ingilizce çizgi filmler seyrettiriyorum hatta gecen babası yabancılarla iş yemeğine gidecekti bizimki başladı bende oğlum baban yabancılarla yemeğe gidecek senin ne işin var işyemöeğinde hem sen anlamazsın onların ne konuştuğunu dedim bizimkisinin verdiği cevap anne neden öyle diyorsun ben van,to hatta tree yi de biliyorum benim ingilizcem var ben anlaşırım onlarlaBenimki Sadece 13,30-17.00 arasi bir kursa gidiyor.dil icin oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?