Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok üzüldüm diğer hamileliklerin için.tamam özel bir sebebin var onu biz bilemeyiz.sen buraya düzenli takıl kimseyi kırmadan profesyonel görüşlerini bekliyoruz.takımımıza antrenör gelmiş mutlu oluruz ve hepimiz senden yararlanmak isteriz... her cuma günü bildirimini yapıp ve düzenli kilo verip ilerleriz ne güzel olur...

Bende oyun gurubu düşünüyorum ama kaç yaşında başlasam bilemiyorum sence?

Ooohh ne güzel tatlım

Canım korku değil o heyecan ve heyecan iyidir doya doya yaşa hatta göz yaşı dök...
Canim benim kizim 18. ayinda basladi.esim karar vermis cunku o sira ben yoktum biliyorsun

Allah uzun sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin evlatlarına
her şeyin başı sağlık
sonuç sağlık olsun gerisi gelir inşallah

BU arada ben isimi bitirdim, bir kendi yiyeceklerim kaldi.
kimbilir neler dokturdun yinee ama sormuyorm tabikidee :) supersn canm

çeviri arasıı,kafam şişti,hem bebiş hem çeviri
evet kızlar bu hatun 73 kg vermişş
73 kgın yanında bizim vermemiz gereken kg devede pire
o yaptıysa biz neden yapamayalım değil mi
resmen kizin icinden bir insan cikip gitmis gibi gercekten anladmki yapaamam diye bisiy yok nasil guzel skilasmiss muhteseem ne sporlar yapti acaba cok merak ettm ozellkle gobegi korkuncmuus ama dumduz olmus gercekten bravo ...

Aksama size yiyebileceginiz en masum, en lezzetli kizartma resmi ekliyecegim.
Tamam canm nerakla bekliyormm :)
tamamdr canm :)

Arkadaşlar bugün 10 km koştum geldim ama çocugu alırken kayınvalidem de geldi şimdi evde oturuyoruz.ona buradan bahsediyorum sizin dedikodunuzu yapıyoruz nihahaha
ne diyosn ne diyosn bendende bahseettnmi eminm soyle dedn ay anne bi kiz var durmadan bsiy soruyo of yani

kırmak... yo yooo no noo
oyle bı havam mı var yoksa...
bu sanallık ahhh onun kurbanı say benı

Anladim

merhaba canım zayıflama topiklerini gezerken yazını gördüm, vucumuza göre kaç kalori almamız gerektiğini nerden hesaplıyorsun onu yazarmısın bende bu sıra kalori diyeti yapsammı diye düşünüyorum çünkü. tavsiye edermisin peki sen yapıyorsun galiba nasıl gidiyor?

Bende oyun gurubu düşünüyorum ama kaç yaşında başlasam bilemiyorum sence?

Ooohh ne güzel tatlım

Canım korku değil o heyecan ve heyecan iyidir doya doya yaşa hatta göz yaşı dök...
canım ben oğlanı çankaya belediyesinin kreşine başlattım kendisi çok okula gitmek istediği için 1 ay oldu öğlene kadar kalıyor öğlen yemeğini yiyor sonra bakıcı onu alıp evde uyutuyor

kac yasında..
benım kızım da 3yas 2aylık.
emine benim oğlum da 3 yaş 4 aylık nerdeyse aynı imiş

tartı ıle.
oyle hesapla olmaz.
cok kısısel.

Benimki Sadece 13,30-17.00 arasi bir kursa gidiyor.dil icin oda

Allah bagıslasın.

Benimki Sadece 13,30-17.00 arasi bir kursa gidiyor.dil icin oda
valla daha önce konuştunuz sanırım ama ben dil için ingilizce çizgi filmler seyrettiriyorum hatta gecen babası yabancılarla iş yemeğine gidecekti bizimki başladı bende oğlum baban yabancılarla yemeğe gidecek senin ne işin var işyemöeğinde hem sen anlamazsın onların ne konuştuğunu dedim bizimkisinin verdiği cevap anne neden öyle diyorsun ben van,to hatta tree yi de biliyorum benim ingilizcem var ben anlaşırım onlarla

amin eminecim bu arada allah hepimizin evlatlarını bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…