- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.821
ben de cumaları,bayram bekler gibi bekliyorumKizlaar gunaydiiin ancak okudum kusura bakmayn bisy kacirmak istemedim son degerlendirebilecegimiz 3 gunumuz var kizlar haddii gayret edelim cuma mutlu olallmm :)
Hic sorma canm bana onceden oyle degldi diyorm yne bana husran var ama smdi bu hafta bendeheyecanliym :)ben de cumaları,bayram bekler gibi bekliyorum
aaaa neden ne oldu?sakami gercekten yedinmi
patates lazanya
tereyagli ezo gelin
4 cipura
ben birsey diyemeyecegim canim afiyet olsun
cok sagol.. olacagım.emine menulerin harika keşke daha çok aramızda olabilseydin
ayhhh ben bazen 2kg kendım yerım.gorecez tartiya yansimasini canim
canim en kucuk cipura 350-400 gr.
4 tanesi nerdeyse 1,5 kilo
gozunu seveyim
hayıııır kesınlıkle Karatay olsun Aktay olsun..hıc oyle seyler yapmam.emine karataymi yapiyorda
cuma bildirimin neydi
aaaa ya baktım tekrara baktım...ben nıye goremıyorum anormallıgı..Canım hamile kaldıktan sonra sağlıklı beslenirsen bebeğini düşünerek yine fazlalıkları verirsin bence. Biliyosun ki son aylar kilo alınıyor...dikkat edersin gerektiği kadar kilo alırsın.
Nerdesin eminecim
Dün verdiğim diyet ödemin, suyunu attırırdı ve seni toplardı ama yapmadın canım.detoks diyetiydi ama detoks deyip korkutmak istememiştim.
Maşallah canım iyiki spor yapmışın yoksa yediklerini yakamazdın.
Biraz spor yapıp sıkılaşmak güzel olur canım.
Karatay zayıflatıyor mu yoksa sağlıklı bir hayat sunup koruyor mu canım.bence sıkı bir diyet yapıp yağlardan kurtulmalı sonra karatay yapılmalı...
sen yeni anneydin değil mi,kaç aylıktı bebişaaaa ya baktım tekrara baktım...ben nıye goremıyorum anormallıgı..
2100kcal alıyorum gunluk.
net 700kcal yakıyorum. (sporla)
3150 tanıta "yakarsın sen" dıyor.
bıkacaksınız daaaa..Eminede bana cevap vermiyor zaten
5.5aylık.sen yeni anneydin değil mi,kaç aylıktı bebiş
sen yeni anneydin değil mi,kaç aylıktı bebiş
oyyyy yerimmm benn sareyiTeyzeleri bu benim prensesim sare
kızlar sanem beni yanlışlıkla gözardı etmiş galiba,düzeltmesi için yardımedebilirmisinizCanim ben senin yazdiklarini goremiyorum bu kullanicinin icerigini gormezden geliyorsunuz diyor nasil duzelir bu
Buldummm senin resminin ustune tikladim oldu ben nasil yapmisim onu oyle anlamadimkızlar sanem beni yanlışlıkla gözardı etmiş galiba,düzeltmesi için yardımedebilirmisiniz
aa hatırladım5.5aylık.
cok guzel.aa hatırladım
sanemin senin benim bebis yaşıt
günlük 1900kcala indirirsen çok daha hızlı kilo verirsin, 4 balık bence de çok,biraz mideyi küçültelim
beril ne düşünürse söyler,oldğu gibi,içi dışı bir hatun,senin gerçek dostun ki sana doğruları söylüyor
ben 67 kilodayken, yeni anne olduğmu düşünerek,kilomun iyi olduğu zannına kapılmıştım,kız kardesim bana çok kilolusun dedi,erkek kardesim de aynı ve eşim bacakların tombul dedi,çok gücüme gitti,moralim bozuldu ama kendime geldim
yanında seni pohpohlayanlar gerçek dostların değiller ya da sana yeterince yakın değiller
biz 5. mıntıka olarak asla birbirimizi şişirmiyoruz, menüleri sert eleştiriyoruz, neyse onu söylüyoruz
biz gerçek dostuz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?