- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.901
benide anlat benideIyi yapiyorsunuz Canim
Bende elifi bugun yollamadim oyun grubuna evde mutfakta takiliyoz.
Benim arkadasi gelecek bugun bizde o zaman dedikodu yapariz artik
ohh super bugn pilates yokmu :)Hava guzel bizde dolasmaya ciktik kizimla biraz
korkmaaaa :) gecti bittii hoop. :)Allahım korkuyorummmmmmmmm
Canm uzuldm ya emnm hepsi ayri bir zordur o zaman eger bir daha dusnuyorsan bir an evvel citir anne olup Yola devm etme zamani bu hirslanmak icin super bir neden mesela :)hep oluyorum MEltem ahh
cok yerım ben...cok da spor yaparım.. boyle normal zamanımda dengelı dengelı gıdıyorum.
ne zaman hamıle kalıyorum. 7haftalıkken baslayan bulantılar.
-mutfagın kapısının acıldıgını teeeee evın en kose odasında otururken alacak kadar-
yeme duzenımın alt ust olması.
baslarda kılo kaybetme sonra alma..
vs.... ve en guclu sılahımı -sporu- elımden alınca doktor.
netıce:)
spor..derken yurumek dahı.
benım 8 gebelıgım 2 sag evladım var *Rabbım omur versın-
yanı doktorum bu sebeple spora ızın vermıyor.
Benm oglum da 2 ay sonra 3yasina girirceeek :)canım ben oğlanı çankaya belediyesinin kreşine başlattım kendisi çok okula gitmek istediği için 1 ay oldu öğlene kadar kalıyor öğlen yemeğini yiyor sonra bakıcı onu alıp evde uyutuyor
emine benim oğlum da 3 yaş 4 aylık nerdeyse aynı imiş
ne yalan soyliyim banada oyle gibi geldi .Ben herseyi biliyorum burdada oylesine takiliyom gibi bir havan var
Yada bana oyle geldi
Ay cok sekerrrrvalla daha önce konuştunuz sanırım ama ben dil için ingilizce çizgi filmler seyrettiriyorum hatta gecen babası yabancılarla iş yemeğine gidecekti bizimki başladı bende oğlum baban yabancılarla yemeğe gidecek senin ne işin var işyemöeğinde hem sen anlamazsın onların ne konuştuğunu dedim bizimkisinin verdiği cevap anne neden öyle diyorsun ben van,to hatta tree yi de biliyorum benim ingilizcem var ben anlaşırım onlarla
amin eminecim bu arada allah hepimizin evlatlarını bağışlasın
Seni esime anlattiydim.yazin git dedi.burdan iki dostum var zaten surekli gorustugumbenide anlat benide
ohh super bugn pilates yokmu :)
korkmaaaa :) gecti bittii hoop. :)
Canm uzuldm ya emnm hepsi ayri bir zordur o zaman eger bir daha dusnuyorsan bir an evvel citir anne olup Yola devm etme zamani bu hirslanmak icin super bir neden mesela :)
Benm oglum da 2 ay sonra 3yasina girirceeek :)
ne yalan soyliyim banada oyle gibi geldi .
Aralari azmis Canim yabenım bı kızım var 3yas2aylık
bır de oglum var 5.5aylık
kızımın dogumuna 105le gırdım... ogluma hamıle kaldıgımda 63kg ıdım.benide anlat benide
ohh super bugn pilates yokmu :)
korkmaaaa :) gecti bittii hoop. :)
Canm uzuldm ya emnm hepsi ayri bir zordur o zaman eger bir daha dusnuyorsan bir an evvel citir anne olup Yola devm etme zamani bu hirslanmak icin super bir neden mesela :)
Benm oglum da 2 ay sonra 3yasina girirceeek :)
ne yalan soyliyim banada oyle gibi geldi .
ay yerim onuu ben ya cevba bak gelde simdi goturme :)valla daha önce konuştunuz sanırım ama ben dil için ingilizce çizgi filmler seyrettiriyorum hatta gecen babası yabancılarla iş yemeğine gidecekti bizimki başladı bende oğlum baban yabancılarla yemeğe gidecek senin ne işin var işyemöeğinde hem sen anlamazsın onların ne konuştuğunu dedim bizimkisinin verdiği cevap anne neden öyle diyorsun ben van,to hatta tree yi de biliyorum benim ingilizcem var ben anlaşırım onlarla
amin eminecim bu arada allah hepimizin evlatlarını bağışlasın
allah bagislasn :)benım bı kızım var 3yas2aylık
bır de oglum var 5.5aylık
ne guzel super kilo vermissn ama anladgm kadaryla onemli olan bu kiloyu korumakmis bu sefer hepimiz citir olup geriye almayacagiz :)burdan kopmayarak omur boyu dikkat ederek :)kızımın dogumuna 105le gırdım... ogluma hamıle kaldıgımda 63kg ıdım.
yanı al ver alver ..yoyo.. oldum
elif miBenimki Sadece 13,30-17.00 arasi bir kursa gidiyor.dil icin oda
o zaman tam gaz kilo vermek zamaniiiiiiiiii takibimdesin o zaman hatrlatriim bunlarii :)planlıydı.
emzırdım 24 ay.
son ay ıstedık.. hemen de oldu.
fıre vermedık... cocuk ıstıyoruz. ama yas 31... cok da vakıt yok.
bak ben bunu bilmiyordum,harikaa kilo vermişsin maşallahhhBende 118 kiloydum
Aynenelif mi
ne zaman basladı dil eğitimine
ya ben de kızım ilk etapta güzel türkçe konussun, sonra iyi bir ingilizce eğitimi alsın istiyorum inşallah
Tam deve gibiydimbak ben bunu bilmiyordum,harikaa kilo vermişsin maşallahhh
Sana gerek Yok sekerimo zaman tam gaz kilo vermek zamaniiiiiiiiii takibimdesin o zaman hatrlatriim bunlarii :)
Anlamadim sekerimBerıl muthısssss.
selinmh, guzel ama dı mı?
ESTGFR... o benım:))Tam deve gibiydim
Yok Yok camisssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?