- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.841
Serveycim geçen cuma 74.4 kg idin. Şuan 75 ler diyorsun... İnşallah 74.4 ü tekrar görüp diğer arkadaşların puanını almazsın.işte hafta sonu kaçamağı bu kadar çok uğraştırıyor canım. Ben regl oldugumda bile 1 kg veriyodum.lütfen kızma bana seni ve takımı düşünüyorum.
selam kızlar ben geldim dün tüm geceyi çocuklar yüzünden uykusuz geçirdim eşimle problemi halletik ama sabahleyin kalkamadım sorun oldu işe öğleye doğru gelebildim
servey ne görüyorum ben bi,im yarış devam ediyor dimi ne bu kg artışı olmuş bu hafta ben seni yeneceğim haberin olsun sonra yok ben görmedim yok ben duymadım deme
Kactın toplighttt sennnselam kızlar ben geldim dün tüm geceyi çocuklar yüzünden uykusuz geçirdim eşimle problemi halletik ama sabahleyin kalkamadım sorun oldu işe öğleye doğru gelebildim
servey ne görüyorum ben bi,im yarış devam ediyor dimi ne bu kg artışı olmuş bu hafta ben seni yeneceğim haberin olsun sonra yok ben görmedim yok ben duymadım deme
nerde yasıyorsun?Haftaya da 3 gun fuarda olcam
İstanbuka gıtcem konferanslara katılcamm
Arkadas toplantısı abovvvv program yoğunn
Agri kesici olsan
Cok sukur o derdim Yok benimde agrili olurdu
Gecmis olsun gulum
Evet bende sıcacık yatagımda olmak istiyorum ama napalım zayıf olmak için mesai harcamak lazım...
Bu haftayi riske atmtm persembe yapmym o zaman ama dans filan ederm ynr hateket yaparm haftayada persembe yne yuryusume devam ederm tatlm olurmu :)
Canm ben sabahlari yapamiyirm genelde aksm cunku cocuklar var bir farki varmiki sabah yada aksam olmasinin ??
evet canm kendme yeni bir sayfa actm
Evet canım depolar ihtiyacı var çünkü.şunu düşün canım sen saatlerce spor yapan biri misin hayır. O yüzden az yiceksin ve 45 dk 1 saat yürüceksin ki hem zayıfla hem de spora alış.ben bugün yine 10 km koştum geldim.ama bu seviyeye zor geldim.şimdi eskiye göre daha fazla yiyorum ve kilomu korumaya çalışıyorum.Peki cok az yıyınce ve spor yapınca vücut kıtlık moduna gırıp depolamaz mı
Evet canım anlıyorum olsun inşallah 74.4 kg üzeri gelmezsin.gelirsen de canın saolsun bu hafta böyle geçer diğer hafta azmini görürüz...Meltem reglyım yoksa kilo alcak gıbı kacamak olmadı inann
Canım akşam ızgara veya fırın et ye yanında da salata.akşam yatmadan da limonlu su iç.et yemezsen yüzün çöker enerjin düşer...Aksam ne tavsıye edersın meloss
Spor yaptıgın için ağrı olabilir canım biraz ama ben o dönemlerde yarım muz ve balık yiyerek iyi hissediyodum.canm benmde 7 gnum var etkilermi beni gerci smdden belime agrisi vurdu ama ne yapmliym
Fazla canım yakıorsan o zaman cuma günleri görürüz.Ea
aaaa neden ne oldu?
ne var kı... patates lazanya ınce dılım patates arasında zyag ıle tavuk sote var..
cıpura 4 tane zaten 1.5porsıyon yapıyor.
ezogelın... ehh evde cocuk var tereyagsız yapamam. hem emzırıyorum.
ben begendım menulerımı ya.. olmadı mı
İnşallah canım.Yarim saatlik yürüyüş ü mü yaptim aksama da 45dakika yuruycem inşallah :)
Tamam canım özel durumlar olabilir.bizim için sağlıklı bir şekilde her hafta kilo verebilmen.ayhhh ben bazen 2kg kendım yerım.
yalnız hıc ekmek yemem.. ama ben seyyyy demıstım... menulerımı okurken seker ve un tuketmedıgımı bılın dıye.
tabı bu ne alaka bı savunma oldu:)) farkındayım.
ama benım cıpuralar mınnak... totalde 500gr yoktular
Shealth "200gr 190kcal"
Okaaaa ya baktım tekrara baktım...ben nıye goremıyorum anormallıgı..
2100kcal alıyorum gunluk.
net 700kcal yakıyorum. (sporla)
3150 tanıta "yakarsın sen" dıyor.
Maşallah canım çok tatlıTeyzeleri bu benim prensesim sare
ben de üyeyim oraya bayadır :)Kızlar facede sağlıklı yasıyoruz dıye geup var karataycılarr inceleyın istersenizz
YANLIS- yemekten yarım saat sonra kalbının aleyhınde calısırsın.
genelde öyle yapıyorum ama siddetli olduğu zamanlar ..
şuan çok şükür durabileceğim sekilde ağrım var çok sağol tatlım
kesinlikle tatlım mesai sart ben de kendimi böle böle gaza getiriyorum ama nedense uykum ağır basıyor neyse ben bi yolunu bulucammm
tatlım ben akşamları yorgun oluyorum yemekdi evi toparla falan asıyorum gerçi sabahta asıyorum ama ...
az önce bbi arkadaşla konustum oda diyorki aç karnına spor yapardan yediğin seyler yağa dönüşür tok karnına yarım saat sonra yaparsan hem kalori yakarsın hemde kasa dönüşür dedi
bu konularda pek bilgim yok açıkkçası eğer öyleyse sabah kalkmak için cebelleşmeme gerek yok
gerçi sabah sadece spor için değdil alışkanlık yapmak istiyorum bi yarım saat daha erken kalksam ölürmüyüm ayol aaa
Wwue sporda sper gidiyorsun seni goruyorm cok fena gaza geliyorm yahu sporunu kiskanyotm hayriyem :)Yarim saatlik yürüyüş ü mü yaptim aksama da 45dakika yuruycem inşallah :)
Allahhhm bu nasil bisy masallah subhanallah yerum yerum bizim yerimize op onuu :)Teyzeleri bu benim prensesim sare
kesnlkle katiliyorm canm herkes bana supersn muhtesemsin dese bnde oo iyiym o zaman derm salarm ama bana - cumleler gelnce cok fena oluyorm hadi kizm selin birak su siskolugu diyormaa hatırladım
sanemin senin benim bebis yaşıt
günlük 1900kcala indirirsen çok daha hızlı kilo verirsin, 4 balık bence de çok,biraz mideyi küçültelim
beril ne düşünürse söyler,oldğu gibi,içi dışı bir hatun,senin gerçek dostun ki sana doğruları söylüyor
ben 67 kilodayken, yeni anne olduğmu düşünerek,kilomun iyi olduğu zannına kapılmıştım,kız kardesim bana çok kilolusun dedi,erkek kardesim de aynı ve eşim bacakların tombul dedi,çok gücüme gitti,moralim bozuldu ama kendime geldim
yanında seni pohpohlayanlar gerçek dostların değiller ya da sana yeterince yakın değiller
biz 5. mıntıka olarak asla birbirimizi şişirmiyoruz, menüleri sert eleştiriyoruz, neyse onu söylüyoruz
biz gerçek dostuz çünkü
mısır püskülü ve kiraz sapı kaynat iç tatlım günde 2-3 defa bayaa fark ettiriyor
Yen bıtanem edınle barısmanın serefıne...
Kilom artmadı bence yoğun regliyım.dunden berı sıstım hıssedıyorummm ondan
yok kız sigara molasına gitmiştim geldim şimdiKactın toplighttt sennn
kaslisn demekki canm ne guzel ,:)ben 67kg olunca kemıklerım hafıf hafıf "say bızı" demeye baslar mesela.
boyum 161cm oldugu halde.
Canm esinle barsmaniza cok sevindmm dun bak bsuna karalar bagladnn bidaha olma oyle olurmu :/selam kızlar ben geldim dün tüm geceyi çocuklar yüzünden uykusuz geçirdim eşimle problemi halletik ama sabahleyin kalkamadım sorun oldu işe öğleye doğru gelebildim
gercekten yognmus bu yognlukta guzelde kilo gider oh mis :)Haftaya da 3 gun fuarda olcam
İstanbuka gıtcem konferanslara katılcamm
Arkadas toplantısı abovvvv program yoğunn
Hallet gel canm haber bekliyorz senden :)Dr işini de halletsemm kızlar
ben aksam yapiyorm 6 gibi yemegi yems oluyorm 8 gibide spora basliyorm :)
genelde öyle yapıyorum ama siddetli olduğu zamanlar ..
şuan çok şükür durabileceğim sekilde ağrım var çok sağol tatlım
kesinlikle tatlım mesai sart ben de kendimi böle böle gaza getiriyorum ama nedense uykum ağır basıyor neyse ben bi yolunu bulucammm
tatlım ben akşamları yorgun oluyorum yemekdi evi toparla falan asıyorum gerçi sabahta asıyorum ama ...
az önce bbi arkadaşla konustum oda diyorki aç karnına spor yapardan yediğin seyler yağa dönüşür tok karnına yarım saat sonra yaparsan hem kalori yakarsın hemde kasa dönüşür dedi
bu konularda pek bilgim yok açıkkçası eğer öyleyse sabah kalkmak için cebelleşmeme gerek yok
gerçi sabah sadece spor için değdil alışkanlık yapmak istiyorum bi yarım saat daha erken kalksam ölürmüyüm ayol aaa
muz yersem hem vuct odemli olucak cumaya 2 gunm kalms olucak etkilemesin tartimi bide ??Evet canım depolar ihtiyacı var çünkü.şunu düşün canım sen saatlerce spor yapan biri misin hayır. O yüzden az yiceksin ve 45 dk 1 saat yürüceksin ki hem zayıfla hem de spora alış.ben bugün yine 10 km koştum geldim.ama bu seviyeye zor geldim.şimdi eskiye göre daha fazla yiyorum ve kilomu korumaya çalışıyorum.
Evet canım anlıyorum olsun inşallah 74.4 kg üzeri gelmezsin.gelirsen de canın saolsun bu hafta böyle geçer diğer hafta azmini görürüz...
Canım akşam ızgara veya fırın et ye yanında da salata.akşam yatmadan da limonlu su iç.et yemezsen yüzün çöker enerjin düşer...
Spor yaptıgın için ağrı olabilir canım biraz ama ben o dönemlerde yarım muz ve balık yiyerek iyi hissediyodum.
Fazla canım yakıorsan o zaman cuma günleri görürüz.
İnşallah canım.
Tamam canım özel durumlar olabilir.bizim için sağlıklı bir şekilde her hafta kilo verebilmen.
Ok
Maşallah canım çok tatlı
ben dogrusnu uapiyormusum o zamanYANLIS- yemekten yarım saat sonra kalbının aleyhınde calısırsın.
ac karnına da metabolızma hızlanır..yag yakarsın.. daha rahat spor yaparsın (ılk 10dakıka tembellık vurur ama hemen sonra cok rahat spor yaparsın)
ammma ac karnına da spor yapmanın cokkk anı sıkıntıları olur.
en guzelı yemekten 1.5saat sonrasıdır.
...ben ac yapmayı severım.
sigaramiii no no noo selin bunu hic sevmedii..mısır püskülü ve kiraz sapı kaynat iç tatlım günde 2-3 defa bayaa fark ettiriyor
yok kız sigara molasına gitmiştim geldim şimdi
YANLIS- yemekten yarım saat sonra kalbının aleyhınde calısırsın.
ac karnına da metabolızma hızlanır..yag yakarsın.. daha rahat spor yaparsın (ılk 10dakıka tembellık vurur ama hemen sonra cok rahat spor yaparsın)
evet oyle ama sadece metabolızma ıle ızole bı durum degıl ıste.dediğim gibi tatlım benim pek bilgim yok ama araştırıcam
bunu söyleyen arkadaşım erkek ve 2 senedir spor yapıyor profosyonel anlamdada çalışmaları var
buna rağmen verdiği bilgileri araştırıcam bende daha önce sürekli olarak aç karnına sabahları yapardım akşama kaldıysa sporum yine aç karnına yapar spordan sonra salata yada meyve yerdim çünkü aç karnına spor yapmanın metobolizmayı hızlandırdığını duymuştum
İnşallah canım.Dr işini de halletsemm kızlar
Sabah aç karnına spor yapmak ve yemeklerden en az 30 dk sonra spor yapmak bence mantıklı. Eminecim sen bu kadar iyisin nasıl 95 kilo oldun ya.YANLIS- yemekten yarım saat sonra kalbının aleyhınde calısırsın.
Canım 7 gün sonra regl olmucak mısın? Sen bilirsin canım o zaman agrı kesici alırsınkaslisn demekki canm ne guzel ,:)
Canm esinle barsmaniza cok sevindmm dun bak bsuna karalar bagladnn bidaha olma oyle olurmu :/
gercekten yognmus bu yognlukta guzelde kilo gider oh mis :)
Hallet gel canm haber bekliyorz senden :)
ben aksam yapiyorm 6 gibi yemegi yems oluyorm 8 gibide spora basliyorm :)
muz yersem hem vuct odemli olucak cumaya 2 gunm kalms olucak etkilemesin tartimi bide ??
ben dogrusnu uapiyormusum o zaman
sigaramiii no no noo selin bunu hic sevmedii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?