Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınn kızlarr
uykusuz bir güne merhaba dedim
dün kızımla pek oyun oynamadık,makale çevirisi derken,acısı geceye cıktı.Bizim hanım gece oynamak için uyandı
ben de hiç pas vermedim gece,uyku düzeni bozulmasın diye sürekli salladım,o da istediğini elde edemediği için uyumadı,sonra sızdı,sabah da erken de kalktı,şimdi oyuna doyuracağım kızımı..
bugün yapılacak çok şey var..hayırlısı

Aaaaaa yine mi olmadi?
Meltem...siz Karatay yapiyorsunuz sanirim.
Yani kinoa ile fistikezmem cok degil ki.
Dun sabah fistik ezmesi yedigim icin tavugu tek parca yedim.
Ben bi geriye dogru menulerini inceleyecegim...cok kati yapiyorsunuz sanirim.
Yalniz cuma gunleri hepinizden cok verecegim...yaaaaa
Gunayyyydinnnnn musmutlu gununuz olsunnn

verirsen seni gerçekten taktir edeceğimm ve benim doğrularımı sasırtmıs olacaksın

günaydınlarrrr
planlıydı.
emzırdım 24 ay.
son ay ıstedık.. hemen de oldu.
fıre vermedık... cocuk ıstıyoruz. ama yas 31... cok da vakıt yok.
dur emine yaa yaş 31 çok vakit yok diyorsun ben 2. yi doğurduğumda 40 yaşımdaydım
meltem cim akman yuva var arkadaşım göndermişti ondan memnundu bi oraya bak istersen bi de çiğdem de curcuna sanırım netten bi araştır onlarında sadece oyun grupları var kreş değil

Toplight kaptan bizim burda arı önokulu varmış ona bakıcam ama 2 yaş başlangıç
yukarıya yazdım tatlım
kızlar profile nereden 5. takım yazdırabiliriz
ben takıımımla gurur duyuyorum ve profilimde 5. takım yazısını görmek istiyorum

canım ben müsait olsam kazen e mail atıp tüm takımı yazdıracağım da o zaman buraya yazayım meltem de istiyor başka kimler istiyorsa 5. takım kuşağını bana mail atsın ben topluca göndereyim

kızlar benim listeye kahve de ekleyin,şimdi içtim, uyanık kalmak için...
benim kızım uyumuyor şuan,sabahları da çok erken kalkıyoruz,gözümden uyku damlıyor
Bende diorm bu kiz gece burayi kapiyor sabah aciyor masslaah bebis yardimciymis ama

Herkeze gunaydın kızlar
Hayırdır kımse gelmemıs aksam
Biz biraz burdaydik amaa sizde olmayncca devami gelmedi :))

Biraz buyudulermi gercekten guzel.canm :)

Guzel gidiyordm da karnm balon oldu tartida beni hic mutlu etmedi napicam.bilmiyorm benregl oldgmda hic tartlmazdm biliyorn cunku kendmi ama ynede moralm bozuldu :/

ben hastalanmams olsaydm cok daha fazlasni hedefliyordm ooof napicaaam.been (((

benn istiyorumm
sana mail mi atayim şimdi,anlamadım

Biciriga bak senn anneyi nasilda birakamiyor kuzum ya benmkiside ben yuz vermeyince gelir yanagma yatar anne sev beni diye orda ben olur biterim zaten
öncesi ve sonrası olmazsa olmazEki Görüntüle 1307855
zayıflamak ,spora başlamak için hiçbir zaman geç değil
gercekten gec degil super olms selulitler flanda gitmis super :)

gençken güzel bir vucut için çalışanları da eklemezsek olmaz
Eki Görüntüle 1307856
adriana limanın güzellik için çok irade gösterdiği bir gerçek
adriana cok cit kirldm zayif degl ama tam guzel bence fizigi alimli flan super ...

kızlar profile nereden 5. takım yazdırabiliriz
ben takıımımla gurur duyuyorum ve profilimde 5. takım yazısını görmek istiyorum
canm kazene yaz diycektmti toplight cm halledicekmis zten :)

Evet canım gözlerimiz seni aradı ama düşündüm bu kız çeviride dedim hiç sormadım.evet çocukla oynamazsan yormazsan uyumazlar benim bıcırıkta öyle.şimdi yeni yeni yürümeye başladı her şeyi karıştırıyor.özellikle çamaşır makinası ilgi alanı...

öncesi ve sonrası olmazsa olmazEki Görüntüle 1307855
zayıflamak ,spora başlamak için hiçbir zaman geç değil
Hehehe canım bu bence sadece saçına fön çektirmiş gibi geldi
Hayır canım karatay yapmıyorum ve bana fazla geliyor karatayın diyeti.ama saygı duyuyorum. canan hanımın söylediği her şeye katılıyorum.zaten onun dediklerini yapmazsak ölürüz.canım cuma günü senin kilonu bende merak ediyorum ki 5 kg falan vermen lazım geçen hafta hayriye 85 ten 4 kilo vermişti...şaka şaka 1 kg daha versen kabul.senin bünye ile bizim bünye aynı değil galiba.ben bana fazla geleni söylücem ama sen sana ne uygunsa onu ye sen bilirsin...
Olsun canım hayırlısı sen bu hafta çok çaba gösterdin maşallah sana

Meltem yaa kızıyorum kendımee haftadonu kacırmasam her hafta rahat en az 1kilo vercem hemen bıtıvercek bu iş dimi hakverdım şimdi sana korumayacam snrrrr

Meltem yaa kızıyorum kendımee haftadonu kacırmasam her hafta rahat en az 1kilo vercem hemen bıtıvercek bu iş dimi hakverdım şimdi sana korumayacam snrrrr
Olsun canım bu hafta sen başka şeyler için karar aşamasındaydın ve dün o işi hallettin şimdi tam gaz kilo diyet spor bunlara yogunlaş derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…