Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese anlayıs...bana yok.
ADALET
ustelık ben hıccc kacamak yapmam..
emine günlük diiyetinden bahsedermisin,biz de ona göre değerlendirelim,neler yasak neler değil,kac kcal alıyorsun,kürek kaç kcal yakan bir spordur,sen günlük sporla kaç kcal yakıyorsun
mesela dağyolu karatay yapıyor,onu ona göre değerlendiriyoruz,diğerlerimiz meltemin hazırladığı menüye göre gidiyor,berilcim metabolik balans yapyor,onu da kendi diyetine göre izliyoruz,herkesin kendine has yeme listesi var
şimdi biz kendi kriterlerimize göre eleştiriyoruz,ondan adaletsiz gelebilir ama kendini anlatırsan biz de ona göre konusabiliriz.
server haftasonundan beri yediği iki üç şeyin vicdan azabnı çekiyor, ama gayet iyi gidiyor,yoksa çok abartmıış olsaydı tutup yorum bile yapmazdık..zayıflamaya niyeti olanları eleştiriyoruz ya da destekliyoruz

Supersın callan 67 ye kdr hamile kalmamam sartı ile
hemen hamile kalsan da ilk aylar 67ye kadar düşebilirsin,zaten birçoğu bulantısı nedeniyle kilo veriyor
ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra kendimi yemeğe verdim,psikolojik olarak( bu arada ambalajlı gıda tüketmedim,tüketmiyorum da halen,bu konuda hassasım) 5 ayda 9 kilo filan aldım,sonra eşim kilo almamla ilgili iğneleyici konustu, o zaman kendime geldim,karatay tipi beslendim,kitabının hepsini okumadım ama omega3,balık,ceviz,badem,bol peynir zzeytin yumurta,hatta çayda şekeri filan da bu dönemde bıraktım,çok açık içiyordum,kahve içmedim neredeyse,bir gebe için hem sağlıklı hem kontrollü kilo alımını karatay sağlıyor bence,5. aydan sonra günde 1 saate yakın yürüyüşe başladım,5. aydan sonra 4 kilo aldım,normal doğum yaptım(ağrısı bir gün çekilmeyecek gibi olsa da,sonrası çok güzeldi,doğumdan sonra hemen ayaklandım,rahimim hemen toparladı,sütüm hemen geldi,bu arada benim cocuğum bir hafta gibi bir süre hastanede yattı,normal doğum olmasaydı hastanelerde kosturamazdım)
ben bunları niye anlattım şimdi,tüm yaşam hikayemi anlatacakmşım nerdeyse,konunun başı sonu kaçtı
o ses türkiyedeki athena gökhan gibi oldum

kızlar cumaya iki kala öncesi ve sonrası fotoğrafı içime sinmedi,haydi daha gaza getirici bir şey paylaşalım
iki gün daha da dikkat edelim cuma bayramımız olsun

toplamda 32 kilo vermiş
final kilosu 56 (not meltem bu kızdan bile zayıf)
takılıyorum meltemcim kızma sakın
nasılll daha çooookkk motive olduk mu

neyse ben de makalenin az bir yeri kaldı ona bakacağım
ev işleri,ütü,çamaşıır,yemekk ve spora vakit kalır inşallah
bi ara uyumam lazım,sersem gibiyim
bugunun heranını değerlendirmek,dolu dolu geçirmek için can atıyorum

Canım çok güzel bir paylaşım oldu inan bende merak ile bekliyorum gidişatını...

ayy meltemm sen kadın sadece fön çektirmiş diye söyleyince,baktım bana da öyle gelmeye basladı,ay çok güldüm
eskiden alt taraf cok kötüymüş,ciddi kilo kaybı yok ama sıkılaşmış hatun
Biraz bronzlaşmış bide makyaj yapmış hehehe
Felsefen 10 numara 5 yıldız

Meltem karnıbahar haslama değil az kıyma ile yemeği
Yağlı diilse ok canım

67 başlangıç kilo kabul edersek,11 kilo alman sağlıklı oluur,78 ile doğuma girersin, 73 ile eve gelirsin,4. aya kadar yavaş yavaş yine 67ye,sonra sıkı bir diyet 59 :)
Evet canım callcıgıma katılıyorum...

Supersın callan 67 ye kdr hamile kalmamam sartı ile
Yine şartlanma canım sen bu ay hamile kalmaya çalış ok... Stres yaptıkça kabız olacaksın... Sabahlark ılık su içtiğini görmüyorum hiç...
Aynen canım katılıyorum
Zayıflayınca topuklu giymiş bide heheeh işte 56 kg olmuş ama bacaklar vs hala fit gözükmüyor bende fit olmaya çalışıyorum canım...
Kolay gelsin canım ben ev işi bitti.çocugun yemeği de hazır.çamaşır bitti ütüler yarın yapıcam.çocuk uyansın yemek yicek sonra spora let's go.

Meltem ben hergun uyandıgımda ilk işim oda sıcaklıgında su içmek 1-2bardak.yazmıyorum onu.tuvalet problemım yok sukur.

Guzelll..
Un seker tuketmiyorum...hicbiyerde hicbisekilde..hicbirsebeple..-NET-
Oyle bi diyete bagli degilim.
Besinleri tek tek ele aliyorum.
Heee asitliler..hazir meyvesulari...tatlarini bile bilmem. Kola Fanta falan bahsetmeye degmez. Sanirim en son lisede miydim..oyle bisey.
Pirinc pilavi sevmem. Yemem.
Kinoa ve bulgur bol tuketirim.
Muz incir... eger o gub sprint yaptiysam mutlaka tuketirim. Muz 1tane veya incir (kuru) iki tane.
Tarcinnnn her gun 5mg.
Kimyon...her yemegimde.
Yani baska cok sey vardir da..aklima gelmedi.
Spor ... kurek her gun cekiyorum.
Yayinlarda kurek yarim saat 300kcal diyor. Tabi ben ne kadar yakiyorum bilemem..degisken.
Evde spinbike var... spining yaparim ama cok sik degil.
Eliptik severim.. tv izlerken cikarim tepesine. Sessiz ya. Isime yariyor.
Kosubandimi gonderdim. Seviyorum ama maalesef sagliksiz.
Boyle iste. Ayin sonunda isbasiyim. Hergun yuzecegim.

Ikinci gebeligim basladiginda...ne hayallerim vardi.
Bu defa midem bulanmayacak.. beynimde bitirecegim. Psikolojik vs.. diye diyeee kandirmaya calistim ama... ikincisi ilkini arartti.
O sebep..sanslisin..insaellah en fazla 12kg alirsin.. sonra hemen gidiyor zaten

Delikanli uyuyor..:)
Evisleri duruyor.. makineler calisiyor ben uzanmisim koltugaaaa... elimde dergi telf ...

Callan sana katılıyorum karatay konusunda.ben surekli okuyorum sevımli(!) teyzeyi maksleler hep cuk oturuyor.dedıklerı dogru ama nasıl uyguladıgın önemli.soyle ki kadın cok canın katlı ısterse kayısı ıcıne kaymak bıle koyup yıyebılırsın dıyor ama bu su demek degıl bence hergun kaymaklı kayısı ye.zeytınyag serbest dıyor doğru yağ ve yeterı proteını alamazsan acıkırdın ozellikle ekmek yıyınce snr aburcubur.sporda olmayınca ee alırsın tabı.aslında karatay, saracoğlu,dıye bışey yok genel olarak dogrular var ztn.ben mezun olunca yazacaktım ama olsun bırdaha yazarım.

Bence herkes kendıne neyın kilo aldırdıgını bilir.herkeste gızli işin sırrı.dıyetısyenın mantıgı o.gıdersın once beslenmenı sorar,ona gore yaptıgın yanlışların yerıne doğrularını koyar.yoksa mucıze yok.tek liste yok.metabolizma farklı bunye farklı.

Mesela ben tatlı duskunuydum.ama o kdr zararlı olmasına ragmen tuketırdım.benı mahveden o.onu kesınce yag da tuketsem verıyorum.zaten muthıs yemek duskunu degılım.mesela esım tam ekmek canavarı,banarak yada ekmek arası bışeyler tuketmeye bayılıyor.denıyoruz 1ay sadece ekmegı azaltıyor hıc bışeysız 2-3 kilo verıyor.bence kilo verme tamamıyle bu şekilde.herkesın kendı gızı var onu bılıyordur kendıne ıtırat etsınn

Kızlarr dun cafedeydım hep bızden bahsedılıyor herkes hırslanmış haberınız olsunnnnn
dur bende okuyaymm merak ettm :)

Suan işteyım tartılıp moral bozmıyum cuma tartılırım şişimin indiğini dusunuyorum gogsum agrımıyorr
senn sislik indi benmkiler gelldii :) fena bi haldeyyiiim.

Canm kan gruplaryla ilgiliyaziyi okumustum bulup paylasym braya :) bulmam biraz uzun surebilir
ayy canımm kıyamam,anne beni sev mi diyor,yerimm ben onuu
Hic sorma gece uykuya gecerken yanmdaoturrken yanagmi sever hep bebeklikten beri aliskanligmiz nerde olursak olaln o el hep yanakta su andada seviyor mesela :))

cok haklisin canm dubde kaldigimiz zamanda dun gibi yasiyorz zaten vr katlanarak gidiyor ...

Kızlar cok işim varr arada uğrarım
kolay gelsin canm :)

Bende cok guzel anlattn okumasi cok zevkliydi ben oglusum boynuna 2 kere kordon dolandigi icin sezaryn oldum zatrn normal dogmdan cok ama cok korkuyordm cok uzulmedn ilknde 10 ikincisnde 12 kilo alrak tamamladm ana emzrme donemde sapittim sanrm :/
vvuv melteme olan kismancligm gidereek artiyooooorgerci benm icin hayal ama :)) o kdar kiloyu vermek yurek ve irade ister her sefernde acaba gercekmi diyorm inann ama super meltemn dedgi gibibacak calismasi lazm ama

sen bu enerjiyle kesinlkle oyle geciriceksin canm inaniyirm :)
benmde sadeve yemek isim kaldi digerlerini dun hallettm birde sporum var tabii :)

Delikanli uyuyor..:)
Evisleri duruyor.. makineler calisiyor ben uzanmisim koltugaaaa... elimde dergi telf ...
Ben hepsini bi arada yapmaya cslisiyorm canm yoksa sonra heryer karisiyir yetirstemiyorum bendende sana bi yesilcay gelsin :)
Ayy sanki beni ve bizi anlattn gercekten okurken kendmi buldum icinde canm

Kızlar arkadastayım kahvaltıya gelmıstım okuyorum ama yazamıyorum
Tatıflerı yabıki yazarım
Sıze bır süprızım var bakım cuma 74 tü bu sabahEki Görüntüle 1307984
berilim supersiiin hadi gayret 60 lara cok az kaldii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…