- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.001
Hadi ya waw dur bende bakayımKızlarr dun cafedeydım hep bızden bahsedılıyor herkes hırslanmış haberınız olsunnnnn
Suan işteyım tartılıp moral bozmıyum cuma tartılırım şişimin indiğini dusunuyorum gogsum agrımıyorrServeycim şuan kaç kilosun?
Bugün ve yarın sıkı bir diyet yaparsan cuma sabahı eksilerde olursun ve motiven yükselir diye düşünüyorum.
5 mııııııEvet canım gözlerimiz seni aradı ama düşündüm bu kız çeviride dedim hiç sormadım.evet çocukla oynamazsan yormazsan uyumazlar benim bıcırıkta öyle.şimdi yeni yeni yürümeye başladı her şeyi karıştırıyor.özellikle çamaşır makinası ilgi alanı...
Hehehe canım bu bence sadece saçına fön çektirmiş gibi geldi
Hayır canım karatay yapmıyorum ve bana fazla geliyor karatayın diyeti.ama saygı duyuyorum. canan hanımın söylediği her şeye katılıyorum.zaten onun dediklerini yapmazsak ölürüz.canım cuma günü senin kilonu bende merak ediyorum ki 5 kg falan vermen lazım geçen hafta hayriye 85 ten 4 kilo vermişti...şaka şaka 1 kg daha versen kabul.senin bünye ile bizim bünye aynı değil galiba.ben bana fazla geleni söylücem ama sen sana ne uygunsa onu ye sen bilirsin...
Olsun canım hayırlısı sen bu hafta çok çaba gösterdin maşallah sana
herkese anlayıs...bana yok.Olsun canım bu hafta sen başka şeyler için karar aşamasındaydın ve dün o işi hallettin şimdi tam gaz kilo diyet spor bunlara yogunlaş derim
canm aman dikkat et fisini filan cekip birak benmde en korkugum seyler hele 2 tane olunca 1 sn yanlarndan ayrilmiyorm evdeEvet canım gözlerimiz seni aradı ama düşündüm bu kız çeviride dedim hiç sormadım.evet çocukla oynamazsan yormazsan uyumazlar benim bıcırıkta öyle.şimdi yeni yeni yürümeye başladı her şeyi karıştırıyor.özellikle çamaşır makinası ilgi alanı...
Hayır canım karatay yapmıyorum ve bana fazla geliyor karatayın diyeti.ama saygı duyuyorum. canan hanımın söylediği her şeye katılıyorum.zaten onun dediklerini yapmazsak ölürüz.canım cuma günü senin kilonu bende merak ediyorum ki 5 kg falan vermen lazım geçen hafta hayriye 85 ten 4 kilo vermişti...şaka şaka 1 kg daha versen kabul.senin bünye ile bizim bünye aynı değil galiba.ben bana fazla geleni söylücem ama sen sana ne uygunsa onu ye sen bilirsin...
Gunaydiiin mutlu sabahlaar :)Gunaydınnnnn guzel bır gunden hepinizi sevıyorummmm
sorma canm ya o cok kotu oldu hic bisy belli degl geri gelse keske :/Berus aksam ben burdaydım. Artık kimin online okdugunu goremıyoruz yaaa
akşam mı da eklemişsin çok güzel bir menu spor da keşke olsaydımenüm
sabah kayısı ve su
kahvaltı 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 bardak süt
ara yarım muz ve 1 tam ceviz
öğlen tavuklusalata ve yoğurt
ara 5 adet çubuk kraker
4 litre su 1 bardak yeşilçay
yazacağim can birazdan düşüncelerimiDağyolu şimdi ekmek yerıne mesela cevız yenmeli tmm ama 1cb ceviz yersen erıtmen gerek ama 2-3 cevızle aynı mantıgı gudebılırsın.2 çğün değil de 3oğun olmalı ama o kdr buyyk olmamalı.koruma donemi için daha uygun.mantıgını anlamalı.zeytınyagı fıkrı muthişş yag tuketmekten korkmamalı ama makul olcude mesela salatada konmalı ama tavuk baget mesela kendı yağında pişer,ekmek gercekten acıktırıyor,yumurta tereyag tuketılmeli.bence tabı
evet aslında 2,5 öğün oluyor karatyda3 öğüne çıkmışsın,bundan akşam menün daha hafif olmuş,bu güzel
evet meltemcim araştırmalarımı yazacağimEvet canım peş peşe çocuk iyi fikir.sen yapmışsın kurtulmuşsun oh
Hıımmhım leziz.akşam ki menündeki sebze yemeği tarifini yazar mısın canım.
Eet canım spor lazım sen bol bol incele şu karataycıları bende merak ediyorum
Çok güzel canım afiyet olsun
Aynen canım düşük kalorili beslenmeden gitmiyor kilolar
Canım akşam bana aniden misafir geldi çat kapı
Offf mükemmelsin canım harika gidiyosun
Fıstık ezmesi ve akşam pilav olmamıs canım
Hayılısı olsun canım agrısız geçer umarım
Harika canım mükemmel gidiyosun
Kaşar,muz olmamış canım.
Canım işte dün çat kapı misafir geldi ne yapacagımı şaşırdım
Akşam yok ve çok az yemişsin canım
Günaydın canım naber
keşke 100 grda olsa benim açımdan ne güzelGünaydın arkadaşlar dün akşam yine bol bol muhabbet etmişsiniz. Buranın cıvıl cıvıl olmasını ve geçmişi okumayı çok seviyorum. Maşallah size bugün çarşamba ve önümüzde sadece perşembe kaldı.biliyosunuz arkamızda çok güçlü bir takım var ve bu hafta çekişmeli geçecek.inşallah onlara birinciliği kaptırmayız... dünki menülere baktıgımda herkesin bugün en az 100 gr vermesi lazım çünkü hiç kaçıran olmamış...
Canım ben 30. Hafta ile 40. Hafta arası kilo almıştım.ilk aylar doktor kontrolü eşliğinde kilo verebilirsin diye biliyorum.Meltem hamileliğin ilk aylarında da sagloklı beslenerek vermeye devam edebılırım dımı?67 kalan iyi olur ayrıca hamileyken almamaya gayret ederım son 3ay alınıyor zaten
Tamam canım çok güzelSuan işteyım tartılıp moral bozmıyum cuma tartılırım şişimin indiğini dusunuyorum gogsum agrımıyorr
Tamam canım çok güzel.karnıbahar haşlama dimi.Aksama karnıbahar yaptım onu yıcem.içine cok az kıyma koydum tat versın dıye
Harikasın canım çok iyi bir fikirArkadaslarıma haksızlık etmıyım emek verıyorlar bu ıkı gun daha ozenli olup dengelıyeceğim
Canım bende jet hızıyla mezun oldum ama hala burdayım başınıza çöreklendim...5 mıııııı
yok canım ben hepsını bu hafta vereyım gıdeyım...
yok oyle..benden erken kurtulma calısmalarını anlıyorum...ama yoooo:)
Menülerini biraz daha sıkarsan kilo verirsin canım.bak burda herkes kuş gibi yiyor.neyse bu cuma görücez. kızma bana.herkese anlayıs...bana yok.
ADALET
ustelık ben hıccc kacamak yapmam..
Çalışırken gitmek istiyor makinanın yanına.kucagımdan aldıgımda bas bas bagırıyor...canm aman dikkat et fisini filan cekip birak benmde en korkugum seyler hele 2 tane olunca 1 sn yanlarndan ayrilmiyorm evde
Hayatmda ben boylesine diyet spor yapmadm dusun ama bu hafta cok hevesliydm neyse karalar baglamiym belki yenerm kendmi ilk gunm diye belki sisimdir bakalm :) tesekkr ederm canm hep boyle olucam soz veryorm :)
Gunaydiiin mutlu sabahlaar :)
sorma canm ya o cok kotu oldu hic bisy belli degl geri gelse keske :/
Tamam canım bekliyorum.gitmiştir senden bu hafta yaakşam mı da eklemişsin çok güzel bir menu spor da keşke olsaydı
yazacağim can birazdan düşüncelerimi
evet aslında 2,5 öğün oluyor karatyda
evet meltemcim araştırmalarımı yazacağim
keşke 100 grda olsa benim açımdan ne güzel
Günaydın canımGunaydin arkadaslar :)
yok canım seni biliyorum servey de istedi meltem ve ben başka kimler var ben az sonra önce dişçiye sonra diyetisyene gideceğim akşama kadar giremeyebilirim haberiniz olsunbenn istiyorumm
sana mail mi atayim şimdi,anlamadım
ayy meltemm sen kadın sadece fön çektirmiş diye söyleyince,baktım bana da öyle gelmeye basladı,ay çok güldümEvet canım gözlerimiz seni aradı ama düşündüm bu kız çeviride dedim hiç sormadım.evet çocukla oynamazsan yormazsan uyumazlar benim bıcırıkta öyle.şimdi yeni yeni yürümeye başladı her şeyi karıştırıyor.özellikle çamaşır makinası ilgi alanı...
ayy canımm kıyamam,anne beni sev mi diyor,yerimm ben onuuBiciriga bak senn anneyi nasilda birakamiyor kuzum ya benmkiside ben yuz vermeyince gelir yanagma yatar anne sev beni diye orda ben olur biterim zaten
gercekten gec degil super olms selulitler flanda gitmis super :)
adriana cok cit kirldm zayif degl ama tam guzel bence fizigi alimli flan super ...
canm kazene yaz diycektmti toplight cm halledicekmis zten :)
canım dünü düşünmek bugünkü enerjini azaltırMeltem yaa kızıyorum kendımee haftadonu kacırmasam her hafta rahat en az 1kilo vercem hemen bıtıvercek bu iş dimi hakverdım şimdi sana korumayacam snrrrr
67 başlangıç kilo kabul edersek,11 kilo alman sağlıklı oluur,78 ile doğuma girersin, 73 ile eve gelirsin,4. aya kadar yavaş yavaş yine 67ye,sonra sıkı bir diyet 59 :)Meltem hamileliğin ilk aylarında da sagloklı beslenerek vermeye devam edebılırım dımı?67 kalan iyi olur ayrıca hamileyken almamaya gayret ederım son 3ay alınıyor zaten
Supersın callan 67 ye kdr hamile kalmamam sartı ile67 başlangıç kilo kabul edersek,11 kilo alman sağlıklı oluur,78 ile doğuma girersin, 73 ile eve gelirsin,4. aya kadar yavaş yavaş yine 67ye,sonra sıkı bir diyet 59 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?