Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Serveycim şuan kaç kilosun?
Bugün ve yarın sıkı bir diyet yaparsan cuma sabahı eksilerde olursun ve motiven yükselir diye düşünüyorum.

Meltem hamileliğin ilk aylarında da sagloklı beslenerek vermeye devam edebılırım dımı?67 kalan iyi olur ayrıca hamileyken almamaya gayret ederım son 3ay alınıyor zaten

Arkadaslarıma haksızlık etmıyım emek verıyorlar bu ıkı gun daha ozenli olup dengelıyeceğim

5 mıııııı
yok canım ben hepsını bu hafta vereyım gıdeyım...
yok oyle..benden erken kurtulma calısmalarını anlıyorum...ama yoooo:)

canm aman dikkat et fisini filan cekip birak benmde en korkugum seyler hele 2 tane olunca 1 sn yanlarndan ayrilmiyorm evde

Hayatmda ben boylesine diyet spor yapmadm dusun ama bu hafta cok hevesliydm neyse karalar baglamiym belki yenerm kendmi ilk gunm diye belki sisimdir bakalm :) tesekkr ederm canm hep boyle olucam soz veryorm :)

Gunaydınnnnn guzel bır gunden hepinizi sevıyorummmm
Gunaydiiin mutlu sabahlaar :)

Berus aksam ben burdaydım. Artık kimin online okdugunu goremıyoruz yaaa
sorma canm ya o cok kotu oldu hic bisy belli degl geri gelse keske :/

menüm
sabah kayısı ve su
kahvaltı 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 bardak süt
ara yarım muz ve 1 tam ceviz
öğlen tavuklusalata ve yoğurt
ara 5 adet çubuk kraker
4 litre su 1 bardak yeşilçay
akşam mı da eklemişsin çok güzel bir menu spor da keşke olsaydı

yazacağim can birazdan düşüncelerimi

3 öğüne çıkmışsın,bundan akşam menün daha hafif olmuş,bu güzel
evet aslında 2,5 öğün oluyor karatyda

evet meltemcim araştırmalarımı yazacağim

keşke 100 grda olsa benim açımdan ne güzel

Meltem hamileliğin ilk aylarında da sagloklı beslenerek vermeye devam edebılırım dımı?67 kalan iyi olur ayrıca hamileyken almamaya gayret ederım son 3ay alınıyor zaten
Canım ben 30. Hafta ile 40. Hafta arası kilo almıştım.ilk aylar doktor kontrolü eşliğinde kilo verebilirsin diye biliyorum.
Suan işteyım tartılıp moral bozmıyum cuma tartılırım şişimin indiğini dusunuyorum gogsum agrımıyorr
Tamam canım çok güzel
Aksama karnıbahar yaptım onu yıcem.içine cok az kıyma koydum tat versın dıye
Tamam canım çok güzel.karnıbahar haşlama dimi.

Arkadaslarıma haksızlık etmıyım emek verıyorlar bu ıkı gun daha ozenli olup dengelıyeceğim
Harikasın canım çok iyi bir fikir
5 mıııııı
yok canım ben hepsını bu hafta vereyım gıdeyım...
yok oyle..benden erken kurtulma calısmalarını anlıyorum...ama yoooo:)
Canım bende jet hızıyla mezun oldum ama hala burdayım başınıza çöreklendim...
herkese anlayıs...bana yok.
ADALET
ustelık ben hıccc kacamak yapmam..
Menülerini biraz daha sıkarsan kilo verirsin canım.bak burda herkes kuş gibi yiyor.neyse bu cuma görücez. kızma bana.
Çalışırken gitmek istiyor makinanın yanına.kucagımdan aldıgımda bas bas bagırıyor...

Tamam canım bekliyorum.gitmiştir senden bu hafta ya

Gunaydin arkadaslar :)
Günaydın canım

günaydın herkese
size biraz karatay tecrübemi paylaşmak istiyorum genelde bu beslenmeye bir merak var ve yapanlarda gittikçe artıyor

karatyda kalori hesabı yok ama çok kalorili besleniyor bir sabah kahvaltısı rahat 5 saat tok tutabiliyor çünkü kan şekerini dengeliyici beslenme yapıyorsun en güzel tarafı bu açlık olmaması

seni diyet pskolojisinden uzak tutuyor rahatsın benim diyetisyen eşliğinde en çok sıkıntı çektiğim açlığı karatay yok etti karbonhidrat ihtiyacın olmuyor şeker çikolata isteğin olmuyor bir yediğini bi daha istemiyorsun bunlar mücize gibi şeyler

bence karataycılar daha çok bu problemi yaşayan insanlar normal diyette devamlı olamayınca açlığı yenemediğinden buna sarıliyorlar ve çok ciddi savunuyorlar kilo veriliyor ama sporsuz asla olamaz yoksa o gün çok rahat alırsın ben örneğim

aslında diyet dediğn birazda açlık gerektirir bu daha çok yaşam tarzı ve uzun vadede kilo veriliyor tabi hızlı verenlerde vardır burda kan gurubunun etkili olduğunu düşünüyorum çünkü bazı kan gruplarına her türlü protein rahatlıkla yiyebiliyorlar ben ise a rh pozitifim tavuk balık haricinde et yemek bana yaramıyor

bu beslenmeyi bırakmak bir dostumdan ayrılmak gibi olacak şimdi düşünürken bile üzülüyorum koşu bandım bir gelse iki öğün spor yapsam istediğim neticeyi alamazsam artık o zaman karar vereceğim

ayy meltemm sen kadın sadece fön çektirmiş diye söyleyince,baktım bana da öyle gelmeye basladı,ay çok güldüm
eskiden alt taraf cok kötüymüş,ciddi kilo kaybı yok ama sıkılaşmış hatun

ayy canımm kıyamam,anne beni sev mi diyor,yerimm ben onuu

Meltem yaa kızıyorum kendımee haftadonu kacırmasam her hafta rahat en az 1kilo vercem hemen bıtıvercek bu iş dimi hakverdım şimdi sana korumayacam snrrrr
canım dünü düşünmek bugünkü enerjini azaltır
kızlar şunu kendime sık sık söylerim; dün için çok geç,yarın için çok erken,elimizde olan sadece bugun,bugune odaklanalım,bugünü en iyii şekilde değerlendirelim,bu bizim ilkemiz olsun.yatağa yattğımızda soralım kendimize bugun elimden gelenin en iyisini yaptım mı,cevap evetse huzurlu uyuyalım
'an'ın kıymeti bileceğimize söz verelim,zamanı dolu dolu en verimli şekilde değerlendirmemiz çokk önemli

67 başlangıç kilo kabul edersek,11 kilo alman sağlıklı oluur,78 ile doğuma girersin, 73 ile eve gelirsin,4. aya kadar yavaş yavaş yine 67ye,sonra sıkı bir diyet 59 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…