Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bu aksam durgun kalmis burasi sanki benmde esim geldi erkenden ondan giremedm sporumu yapmamstm dedm kusura bakma ben sporumu yapicam sen tv ni izle smdi oglusmla ikisne misir patlatyorm onlari oyle birkp yuruyusmu yapicam :) sporu birakmak yok :)

Menum
Sabah ilik limonlu su
2 ince dilm ekmekten peynnirli tost 5 zeytin 1 haslnmis yumrta liminlu maydanoz
Ara yapmayi unuttum
Haslnmis pirasa baharatli yogurt

Aksam haslama et 2 kasik corba bolca slata
2 bardak misr puskulu ve yesilcay 3 .5 lt su 45 dk yuruyus :) yorumlari bekliyorum :)

bugunku menum
sabah: 2kasık lor, 3zeytın, 1salatalık, 1tatlıkasıgı fıstık ezmesı, 1haslama yumurta.
ogle: 1kase tarhana-tereyaglı (kendı yapımım; unsuzdur..ama bol baklıyat nohut mercımek.vs.. meyvelıdır.) fırında baharatlı tavuk. tek gogus.
...tarcınlı 1/2kase yogurt
aksam: 3kasık kınoa pılavı, yagsız salata....sıkma lımon soda.
3lt su
64dk kurek

Slm kizlar bugünku menum 1dilim ekmek 1kkpeynir 3zeytin bol salatlik domates. oglen tavada 2baget yogurt.
Ara öğün ekşi elma
Akşam yemeği 1kase tarhana corbasi salata
30dakika yürüyüş 2litre su 45dakika da daha yürüyüş yapicam kizlar :)

Dagyolu Katılıyorum sana kilo problemi yoksa sağlıklı yasam adına super ama kilo berılecekse porsıyonlar dusurulebilir ama mantık süper.yağ tuketmenın yag depolamaya neden olmadıgı (hayvanların ot tuketmelerıne ragmen yağlı olmaları orneği),asıl tehlikenın seker ve unda oldugu cok dogru.iki ogun konusunda emin değilim metabolizma yavaslar mı?Doğru bulduğumu uyguluyorum

Selincim atlattım nihayet,dr işini de atlatınca rahatladım kızlar,umdugum kadar kotu değildi şükürler olsun.ilk adımı da atmış oldum sıze mujde vereceğim doguracağım gunler gelsın hep burada olcam sozzzzz

Bence guzel hayrıye süper gıdıyorsun.tebrıklerrrr

Bence guzel sadece hem tost hem yumurta gerci sabah nasılsa harcamışındır iyi gidiyorsun devamm Selincim

herkesin maşallahı var menuler çok iyi sporda var daha ne olsun

iki öğünde bol spor yapılması lazım ki metabolizma hızlansın kendi fikrim biraz da tecrübe

bugunki menum
sabah peynir kaşar 6 zeytin salatalık 1 muz 6 ceviz 4 kayısı [ikisi kaymaklı]
öğlen yoğurt patlıcan köz salatası mantarlı kıyma porsiyonlar az
akşam 1 kase pırasa 2 kaşık yoğurt
1 bardak yeşil çay kahve 3 lt su
3 mil leslie

Cok sevndim canm hadi hayrli haberlere insallah :) bak korktugn kadr yokmus dimi :)

Jinekolojik acıdan kontrollerım de yapıldı sukur yolunda herseyyyyyy
Super bende gidince rahatliyorm insan ister istemez korkuyir aacaba bisy cikarmi diyr bebek istyirsan doktor vitamn filan basladmi canm devit kan hapi flan hamilelkten once baslanirsa cok faydasi oluyormus diye duydm :)
Bence guzel sadece hem tost hem yumurta gerci sabah nasılsa harcamışındır iyi gidiyorsun devamm Selincim
Haklsn canm tostum ufacikti ama ynede yarn dikkat edicem soz :)

Haftasonu da haftaiçi gıbı olsaydı sonuc muthiş olcaktı degıl mi???
Kesnlkle bu hafts cok dikkat tatlm :)

cok guzel gozukuyor canm menun tebrikler:)

pilates yarın canım haftad 3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…