- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.601
Cnm paya kilo farkıteşekkürler meltemcim
sende süpersin ikimizde 0.9 vermişiz yüzdelerimiz aynı olması gerekmiyormu
tebrikler toplight, maşallahın vargünaydınlarr topliantıtya gireceğim anca yazabiliyorum gece ne döktürmüşsünüz okumaya kalksam toplantı kaçar ben kg mu yazıp kaçıyorum müsait olunca gelirim
***5.TAKIM 388. ETAP***
toplight (73.1/72,4/0,70 /% 0,96)
dila21(74.40/73.80/0.60/%0.81)
gunnesh(60.4/ / /% )
CallanPinckney (63.80/62.9/0.9/%1.41)
servey(74.4///%)
sanemsu0606(58.2///%)
dagyolu(65.6/64.7/0.9/%1.37)
hayriyedemet (79.10///%)
selinhm(83.3/ / / %)selinmehmethamza isinli üye nick degistirmistir.
Beril77 (74.00/ 72.2/1.8 / %2.43 )
5. takim ortalamasi= %
anam beril cim tebrik ederim kız maşallah iyi vermişsin
görüşmek üzeree
serveye 100 lük koyuyom kesin gecerCnm paya kilo farkı
Paydaya eski kilon
Eski kilodan öyle oldu
Haftaya hedefin kaç
Benim 62.5
tebrikler toplight, maşallahın var
Servey toplight rekabetini merakla izliyoruz :)
basarilar canm:)Bu arada rakip takım herkese başarılarrrr...
daha cok ben kavga ediyorm o takmiyor bende buna deliriyorm kuzum ama sanrm cozdk bakalm zamanla anlayacagm :) bildidirmi hesaplaym geliyorm hemencik :)Selincim hayırdır ne oldu eşimle kavga mı ettin amaan boşver canım ya üzülmeye değmez nasıl olsa barışıcaksınız o yüzden unut gitsin....
***5.TAKIM 388. ETAP***
toplight (73.1/72,4/0,70 /% 0,96)
dila21(74.40/73.80/0.60/%0.81)
gunnesh(60.4/60.0/0,40 /%0,33 ) Geçen hafta bildirim olmadığı için 2'ye böldüm
CallanPinckney (63.80/62.9/0.9/%1.41)
servey(74.4///%)
sanemsu0606(58.2///%)
dagyolu(65.6/64.7/0.9/%1.37)
hayriyedemet (79.10///%)
selinhm(83.3/ / / %)selinmehmethamza isinli üye nick degistirmistir.
Beril77 (74.00/ 72.2/1.8 / %2.43 )
5. takim ortalamasi= %
bunlarin beyinleri tek loplu canim salla gitsinnnnnnnnnnnbasarilar canm:)
daha cok ben kavga ediyorm o takmiyor bende buna deliriyorm kuzum ama sanrm cozdk bakalm zamanla anlayacagm :) bildidirmi hesaplaym geliyorm hemencik :)
sorun degil eksisiyle artisiyla biz bir takimizGünaydın arkadaşlar,
maalesef güzel sonuç yok benden, umarım 1.liğimizi olumsuz etkileme çok üzülürüm yoksa
Ama size söz önümüzdeki hafta 58'li rakam bildiricem Kadın sözü
maşallah bildirimler çok güzel, emeğinize iradenize sağlık. Berilcim, Geçen hafta bildirim olmadığı için yüzde 2'ye bölünüyor diye biliyorum ona göre yazdım
diğer bildirimleri de merak ediyorum
gunnes sonra yaz anacim bildirimi soyle meraktan catliyozzzzzz
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrGecen hafta : 83.300
Bu hafta :82.000
Yuzdem 1.56 sanrim dogru bilemiyorm ama
Benm icn cok guzel.bi basari haftalardr 200 grm verebiliyirm cunku ama siz ne dersniz bilmem ins kizassnz dsha fazlasni bekliyordunuz biliyorm :/resmini cekmedm cunku seksenli rakamlari resm cekmek istmiyorm 79 oldugm an resmle paylasacagm ins haftaya olur :)
Hayir beni dinlemiyor bu ebnm sinirimi cok bozuyor beril ben insan deglmiyim ya gec bi dnle anla yok neymis kavga etmek istemiyormus saknlesnce gelicekmisim oda olmiyir iste ben boyleym napymbunlarin beyinleri tek loplu canim salla gitsinnnnnnnnnnn
birini aklinda tutsa oburunu unutuyor
bak bak scok fenasin sen ya yerum yerum yerumsorun degil eksisiyle artisiyla biz bir
takimiz
kiz caktirmadan benden borc isteseydin ya
verirdim sana 300-500 gr.cik
ay pek bir havalandim bugun ya
sorun degil eksisiyle artisiyla biz bir takimiz
kiz caktirmadan benden borc isteseydin ya
verirdim sana 300-500 gr.cik
ay pek bir havalandim bugun ya
gercektenmiii ben kzicaksin sandmmm hani senden cok umutluym dedn yaa ama haftaya belki dahada artar bakalmsüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cok sevindim selin
bayil banaalemsin valla beril tam çılgın bediş ya bayılıyorum sana
tam tamına 60 kiloyum şekerim kıramadım şeytanın bacağını 5o'lilere düşemedim bu hafta da
artık haftaya kaldı
ye beni hatta bayira karsi yatir beniHayir beni dinlemiyor bu ebnm sinirimi cok bozuyor beril ben insan deglmiyim ya gec bi dnle anla yok neymis kavga etmek istemiyormus saknlesnce gelicekmisim oda olmiyir iste ben boyleym napym
bak bak scok fenasin sen ya yerum yerum yerum
anlastik canimhavalan tabi hakkın, anladık bu hafta senin haftan oldu çooook tebrik ediyorum. amaaa önümüzdeki hafta takım ortalamasının üzerinde olacağımın garantisini veriyorum çılgın kaptanım
senin vucut direncini az cok biliyorum 4 haftadir beraberiz ne yedinde sonuc ne oluyor dikkat ediyomgercektenmiii ben kzicaksin sandmmm hani senden cok umutluym dedn yaa ama haftaya belki dahada artar bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?