- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.641
Tamam kaptancım boşver istemiyorum artık.geldi geçti bizden takım işleri bende burada öylesine takılıyorum zaten yarışamada değilim ki haklılar.ama araştırıcam başka bir mezunda görürsem bilmiyorum ne olur...slm kızlar toplantı bitti geçmişi okumaya başladım ama ne mümkün maşallahınız olmuş aklımda kalanları cevaplayayım
meltem mezunlara olmuyor heralde takım kuşağı tatlım çünkü kazen e gönderdiğim mesajda benim altımda sen vardın diğer herkesinki olduğuna göre sanırım bu yüzden çünkü güneş ve sanemsu yu daha sonra göndermiştim onlarınki bile olmuş üzüldüm şimdi olmazsa kazen e bir mesaj atayım bari
beril cim akşamki mesajlarını sakin bir zamanda oturup okuyacağım hepsini tam okuyamadım çünkü sakin kafayla okunacak yazılar muhteşem şiirler falan var ben bir an önce mesajlar bitsin devamında ne geliyor diye acele acele geçtim o şiirler yazılar tam rakı sofrasında yada peynir şarap eşliğinde okunacak şeyler bloğunun adını da verirsen fırsat buldukça orayı da okurum
servey cim senin resmin gitmiş göremedim ben yaaa
selin , emine güneş dagyolu, callan sanem dila atladıüğım olmamıştır umarım hepiniz çok güzel vermişsiniz kg ları tebrik ederim beril kaptanım seninki ayrı bir başarı
bu arada gözün aydın biletler ayırtılmış hadi bakalım hayırlısı ile git gel kardeşini anneni gör ne güzel yaa bende gitmek istiyorum anneme
Ayyyy berilcim ben gidecek muhabbetini görmedimkizlar teessüf ediyorum hepnize
dun biletimi ayirttik 16 sinda gidiyorum kardesimin yanina diye
birinizde birsey demediniz ya
kiz gitsemde gece onlar uyur beril hoooppppppppp basiniza eksirAyyyy berilcim ben gidecek muhabbetini görmedimbiz sensiz napariz yaaa bizi birakip gitme :)gule gule git iyi gezmeler canim benim :)
kiz gitsemde gece onlar uyur beril hoooppppppppp basiniza eksir
verebilirmiym cqnm 2 kilo bir haftada :/ artk bitsn istyorm su seksenlerr...Gelir yakında panik olma
Tamam canım haftaya 70 ler geliyoorr
Alamanyaya mı gidiyosun
Canım ben foto koyamam hiçbir şekilde eşimle tartıştık.herkes koyuyor dedim.olsun sen koyma dedi neyse öptüm canım.
Hadi senin mezun olmanı bekliyorum tatlım ha gayret.
acilisi yaptina goreverebilirmiym cqnm 2 kilo bir haftada :/ artk bitsn istyorm su seksenlerr...
Sen beni görüyon mu bitanem?ben aşağıda olanları göremiyorum kiii...damla bir selam ver ya
geliyon iki sohbet et kuzum
acil özeline bakSen beni görüyon mu bitanem?ben aşağıda olanları göremiyorum kiii...
neyi goremiyon kizAhaliii hepinizin birbirinizden haberi var..
Ben niye gpremiyorum.. nereden goruntuluyoruz
Evet evettt "hakli yerim" :))callan süpersin tebrik ederim, çok yakında 50'lere ineceksin ama benden sonra hehe
tebrik ederim maşallah, biran önce o 90'lardan kurtul canım, artık 90'lar hayal olarak kalmalı hatıralarında 80'lere gel yine revize ederiz, hayallerimizi, haftaya inşallah takım listesinde haklı yerini alacaksın
maşallah tebrik ederim harikasın, aynen devam durmak yok !
ilk gözağrısı kaptanım tebrik ederim canım, göz açık kapayıncaya kadar bu 70'lere veda ediyorsun anlamam ona göre
meltemcim harikasın senin şu 55'lik fotonu istiyoruuuuummmmmmm !!!!!
selincim süper tebrik ederim, harika seninde 80'lere veda zamanın gelmiş ne güzel
hayatımm ilk takım arkadaşım benim, merak etme senle benim aramıza başka bir mezun giremiyecek, biraz gecikiyorum gibi görünse de arkandayım , sana takipteyim seni demiştim ben unutmadım, bu aralar iş durumları biraz karışık daha sonra yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?