Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

55.2 yim canım ben hafta içi 200 gr oynadı ama sabitim
Kilo konusunda rolmodelim sensin
MeZun olunca ben de bırakmayacağım burayı
Kızlar benden kurtulamayacaksınız
tebrikler selincim sen bu sonucu hakettin

Canım mezun ol ve arkadaşların başına çöreklen ben öyle feyz alıyorum yoksa kilo alırdım ayrıca buradan çok şey öğreniyorum... Mesela ilk başlarda 10 km koşayım da buraya yazayım diyordum sonra alıştım ve hergün yaptıgım aktivite oldu.

Guneshcim dün seninle ilgilenemedim çok zor girmiştim nete.nasılsın tatlım seninle yarış yaptıgım günler ne güzeldi...sayende verdim diyebilirim.ama salmak yok tam gaz ileri...

ohooo berilim cosmus gitmis yahu

Haklisin canm belki haftaya 2 olur ama inan elmden gelenide yaptm yani bu kadr astm ya kendmi daha ne isterm simdi bu kiloyu haftalk daha arttrmak zamanii :)

ohooo berilim cosmus gitmis yahu

Haklisin canm belki haftaya 2 olur ama inan elmden gelenide yaptm yani bu kadr astm ya kendmi daha ne isterm simdi bu kiloyu haftalk daha arttrmak zamanii :)
canim en azindan vucudunun neye tepki verdigini gordun

Selincim foto çeker misin
canm coktaan kahvaltimi yaptm ki aa nyeki canm aslnda cekecektm ama 80 li rakamlardan nefret nefret nefrt ediyirm artk ondan neyini cekiym dedm cekmedim ama haftaya soz paylasycm ins 79 u gorurrmm amaa

teskkur ederm canmkesnlkle kopma burdan zaten kuzum bak kotu oliyirms :) bende kopmaam zaten mexun olmamaaa cooook var :)

kizlar teessüf ediyorum hepnize
dun biletimi ayirttik 16 sinda gidiyorum kardesimin yanina diye
birinizde birsey demediniz ya

Günaydın kızlar kilom 57,4

Baslangıc:63.8
Bu hafta 62.9
Yüzdem 1,41
Haftaya hedefim 62,500

callan süpersin tebrik ederim, çok yakında 50'lere ineceksin ama benden sonra hehe

95.4 (gecen cuma sabah)
91.5 (bu sabah)
70kg hedefim.
Haftaya sanirim 2.2.. ya da 1.8 verecegim. Karar veremedim henuz.
Birden vermek istemiyorum.. birden giden birden geliyor.

tebrik ederim maşallah, biran önce o 90'lardan kurtul canım, artık 90'lar hayal olarak kalmalı hatıralarında 80'lere gel yine revize ederiz, hayallerimizi, haftaya inşallah takım listesinde haklı yerini alacaksın

geçen hafta 65.6
bu hafta 64.7
yüzde 1.47

maşallah tebrik ederim harikasın, aynen devam durmak yok !

ilk gözağrısı kaptanım tebrik ederim canım, göz açık kapayıncaya kadar bu 70'lere veda ediyorsun anlamam ona göre

55.2 yim canım ben hafta içi 200 gr oynadı ama sabitim

meltemcim harikasın senin şu 55'lik fotonu istiyoruuuuummmmmmm !!!!!

selincim süper tebrik ederim, harika seninde 80'lere veda zamanın gelmiş ne güzel

Guneshcim dün seninle ilgilenemedim çok zor girmiştim nete.nasılsın tatlım seninle yarış yaptıgım günler ne güzeldi...sayende verdim diyebilirim.ama salmak yok tam gaz ileri...

hayatımm ilk takım arkadaşım benim, merak etme senle benim aramıza başka bir mezun giremiyecek, biraz gecikiyorum gibi görünse de arkandayım , sana takipteyim seni demiştim ben unutmadım, bu aralar iş durumları biraz karışık daha sonra yazarım

***5.TAKIM 388. ETAP***

toplight (73.1/72,4/0,70 /% 0,96)
dila21(74.40/73.80/0.60/%0.81)
gunnesh(60.4/60.00 /0.4 /%0.33 )gecen hafta bildirim yapmadi yuzdesi ikiye bolundu
CallanPinckney (63.80/62.9/0.9/%1.41)
servey(74.4///%)
sanemsu0606(58.2/57.4/0,8/%1.37)
dagyolu(65.6/64.7/0.9/%1.37)
hayriyedemet (79.10///%)
selinhm(83.3/82.00/1.3 / %1.56)selinmehmethamza isinli üye nick degistirmistir.
Beril77 (74.00/ 72.2/1.8 / %2.43 )

5. takim ortalamasi= %

canim en azindan vucudunun neye tepki verdigini gordun
kesnlkle canm ve sporun vucuda nasil iyi geldigini sporsuz diyetn bir hic oldigunu :) kendi adima soyledmm :)

canm ben okudum ama nasil alinti almamsm ya kusura bakma kuzum gidicegn ixin ben cok sendm tatlm cunku kardesini cok ozledn doya doya hasret gidern kendne gel mis gibi heyecanini ben burdan hissediyorm ve paylasiyorum kuzum ama uzuliyormda gitmek diyince ne biliym bi tuhaf oluyor ya insan ama burdan kopmicaksn dimii daha oncede sormustm ama yant alamamistmmm :)

ay hayriye bu saatte ugramiyor
ne edecez panik oldum yine
Gelir yakında panik olma

Tamam canım haftaya 70 ler geliyoorr

Alamanyaya mı gidiyosun
Canım ben foto koyamam hiçbir şekilde eşimle tartıştık.herkes koyuyor dedim.olsun sen koyma dedi neyse öptüm canım.
Hadi senin mezun olmanı bekliyorum tatlım ha gayret.

slm kızlar toplantı bitti geçmişi okumaya başladım ama ne mümkün maşallahınız olmuş aklımda kalanları cevaplayayım
meltem mezunlara olmuyor heralde takım kuşağı tatlım çünkü kazen e gönderdiğim mesajda benim altımda sen vardın diğer herkesinki olduğuna göre sanırım bu yüzden çünkü güneş ve sanemsu yu daha sonra göndermiştim onlarınki bile olmuş üzüldüm şimdi olmazsa kazen e bir mesaj atayım bari
beril cim akşamki mesajlarını sakin bir zamanda oturup okuyacağım hepsini tam okuyamadım çünkü sakin kafayla okunacak yazılar muhteşem şiirler falan var ben bir an önce mesajlar bitsin devamında ne geliyor diye acele acele geçtim o şiirler yazılar tam rakı sofrasında yada peynir şarap eşliğinde okunacak şeyler bloğunun adını da verirsen fırsat buldukça orayı da okurum
servey cim senin resmin gitmiş göremedim ben yaaa
selin , emine güneş dagyolu, callan sanem dila atladıüğım olmamıştır umarım hepiniz çok güzel vermişsiniz kg ları tebrik ederim beril kaptanım seninki ayrı bir başarı
bu arada gözün aydın biletler ayırtılmış hadi bakalım hayırlısı ile git gel kardeşini anneni gör ne güzel yaa bende gitmek istiyorum anneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…