- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.601
Canımsın hatırlıyacakların kaybettıklerını bedellemez ınankıBerus sukur gun içinde kendımı cımcırıyorum agzıma vuruyorum resetledım kendımııı
limon suremem ama kahveyi deniyim baak aa hic bilmiyordum belki benmkileride yumusaimtir malum egzamaTırnaklarımı limonla ovarım salatadan sonra
Türk kahvesının dıbındekı telveyle ellerımı ovarım bebek poposu gıbı yumusacık olur
Vazelın surerım o kadar bakım bu ıste
Canımsın hatırlıyacakların kaybettıklerını bedellemez ınankı
asigim tabi kuzum ya asik olmasam bunca seyi yaparmiym.canm o benim :) o olmasa inan bitmistm zatrn :)Selın gözlerınden bellı asık olduğun o nasıl bakış yavru
Degıl çok uzunda degılTırnaklar takma mı
Aşkla yaslan arkadasımasigim tabi kuzum ya asik olmasam bunca seyi yaparmiym.canm o benim :) o olmasa inan bitmistm zatrn :)
Bu arada serveyminde skintilari var glb ozel diye sormuyorm ama merak ettm ah ah derdi olmayan bi insanda yokmu ki...
canimsin utandirmayn benii :) siz sanki sizde birer icim susunuz fistiklar bana diyenlere bakSelin gulüşün su gıbı masallah kilo verınce ne okursun bılemedım şimdi boleyse
haklisin canm super olur bal kaymakSelin ben yalan söylemem bır 15 kilo ver bak gor
tamm canm hayirli geceler :)Yavasca kacsam sabah 7 de kalkcam guzeller
sendemi gidiyorsuuun :) bende yataym o zaman hadi kepenkleeri indireliiim :)Aşkla yaslan arkadasım
Iyı geceler sajım bıtıyor
dur onu tek ekliyim :))Selin hangısı benım damat
kesnlkle canm biz istersek hersey super olur :)İyi geceler guzeller
Yarın cok guzel bırgun o iacak ınanınnn
iyi geceler sanemciim :)İyi geceler tatli uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?