- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.061
Bir sonuclansa cok rahatliyacanbenim hem vitamine hem sinir hapina ihtiyacim var.
bu sirket benim sinirlerimi cok yipratti gercekten. neyseki biraz agladimda rahatladim tavsiyen icin cok sagol canim benim
Hic sorma kuzm bide yapmaynca icime bi skinti basyor 1 saatini yaptm diger yarm saatteym cocuklarida uyuttm bu arada bi dus alicam bitince sonra 100 mekikKiz spor askin depresmis
1.5 saat gozlerim yasariyor senin bu askina gecmisi bildikten sonra
beence guEl canm ama dukkani bidaha acmazsan tabii :)Menumu yazayım;
Sabah penırli tost,1b sut,1muz
Ara 2cevız
Öğlen 2kasık bulgur, tavuk haslama,salata,
Ara yesılelma,ayran
Aksam pırasa
Gun boyu
3lt su,2b yesilcay,2 sade tkahvesi
Tmm fistikHic sorma kuzm bide yapmaynca icime bi skinti basyor 1 saatini yaptm diger yarm saatteym cocuklarida uyuttm bu arada bi dus alicam bitince sonra 100 mekiksen bugnde yszmicanmi menuuu :)
beence guEl canm ama dukkani bidaha acmazsan tabii :)
Gezintiye çıktım sizede bi ugriyim dedim nasılsınız hatuncanlar
supersin servey aksm tut kendiniiOğlumu takıma alcann mı berusum snr
haha buna cok guldumNamahrem ayol
bende bi yesilcay alaymm :)Canım çok güzel yazmışsın.korkma atlatıcaz bu günleri hep beraber...
Canım ben sana spor yap demedim.karatay diyeti yaparsan spor yap dedim.sen hamur işini kes yeter ok.başarılar.
Ben ara öğünü kestim kilo verdim.
Nereye canım kahveye mi.ok banada ısmarla bende içeyim bugün
tamam canm ben aklma geldikce ociyorm ama bzen unutuyorm ;(Kimse kalmamış herkes gitmiş.inşallah limonlu suyunuzu içersiniz arkadaşlar uyumadan.son 2 gün kaldı kaçamaksız bir akşam dilerim.
goncaam :) hosgeldin :)Gezintiye çıktım sizede bi ugriyim dedim nasılsınız hatuncanlar
canm ya insllah rahatlamissndr insallh en kisa zamnda senn icin en hayirlisi olur..benim hem vitamine hem sinir hapina ihtiyacim var.
bu sirket benim sinirlerimi cok yipratti gercekten. neyseki biraz agladimda rahatladim tavsiyen icin cok sagol canim benim
Yeşil çayı sabah kahvaltıda içiyorum başka içmiyorum.sana afiyet olsun tatlım.supersin servey aksm tut kendinii
haha buna cok guldum
bende bi yesilcay alaymm :)
tamam canm ben aklma geldikce ociyorm ama bzen unutuyorm ;(
goncaam :) hosgeldin :)
canm ya insllah rahatlamissndr insallh en kisa zamnda senn icin en hayirlisi olur..
Yine bizden iyisiniz bacim biz az kaldıkKimse Yok bacim
Milletin kocasi gidiyor,bebek gormeye Giden var, sporda olan var
Iyiyim canım saol.Hoşgeldin gogo.iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
Yaa bugün taktım bu can olayina nerden geldiyse aklıma :)Hatuncan
Iyiyim teşekkür ederim.hosgeldin gogo bizler cok sukur sen nasilsin ?
Hoşbulduk canım sen nasılsın. Ben forumda geziniyorum cayimi yudumlarkenesupersin servey aksm tut kendinii
haha buna cok guldum
canm ya insllah rahatlamissndr insallh en kisa zamnda senn icin en hayirlisi olur..
Niyeki canm bir bildiginmi var yoksa aksm dokunuyir flan diyemiYeşil çayı sabah kahvaltıda içiyorum başka içmiyorum.sana afiyet olsun tatlım.
bende ter su icinde spor yapiyorm canm napym afiyet olsun nasil gidiyor diyet dukan express yapyordnuz sanrim dimiiYine bizden iyisiniz bacim biz az kaldık
Iyiyim canım saol.
Yaa bugün taktım bu can olayina nerden geldiyse aklıma :)
Iyiyim teşekkür ederim.
Hoşbulduk canım sen nasılsın. Ben forumda geziniyorum cayimi yudumlarkene
Yoo canım dokunmuyor üşeniyorum yapmaya.tarçınlı maydanozlu limonlu bi tarif vermiştim ya işte onu demleyip içiyorum.Niyeki canm bir bildiginmi var yoksa aksm dokunuyir flan diyemi
bende ter su icinde spor yapiyorm canm napym afiyet olsun nasil gidiyor diyet dukan express yapyordnuz sanrim dimii
Ay ben populer uye olmusum hic farkinda deglimm :)
Aslinda bunyeye gore 1-2 saat Sonra denisor
Emineye sorayim bi
Bir sonuclansa cok rahatliyacan
Sikma artik canini
supersin servey aksm tut kendinii
haha buna cok guldum
Ay cok guldim cok iiymisTemel ile Dursun karanlık bir tepe üstünde 1 şey görmüşler. temel bence bu bir keçi demiş. tursun ise bence bu olsa olsa kartaldır demiş. keçiydi kartaldı bir tartışmaya girmişler.Sonra o tepeye çıkarak havyanı görmeye gitmişler. Tam yaklaşırken o hayvan uçarak kaybolmuş. bunun üzerine Dursun ula Temel ben sana demedim mi kartal diye. Temel şaşkın bir ifadeyle ula ömrümde ilk defa uçan bir keçi gördüm demiş.
anladim canm tammdr :)Yoo canım dokunmuyor üşeniyorum yapmaya.tarçınlı maydanozlu limonlu bi tarif vermiştim ya işte onu demleyip içiyorum.
Zor ama dikintiys gitmrmrye calis cnmtebrik ederim tatlimmmm
tatlim emineyle boyle bi muhabbetimiz olmustu yarim saat sonrasi uygun degil demisti
insallah hayirlisi ama tek aorun aciklanmaai degil bu surec icerisinde yasatilanlar ...
Canım benim senin o güzel yüzün hep gülsün maşallah çok güzelsin tatlım yaAy cok guldim cok iiymis
anladim canm tammdr :)
İyi akşamlar kızlar
Bende acayip meraktayım bu cuma biraz entrresan olacak galiba
Bende menümü yazıyım
Sabah. 1 dilim kepekli ekmek menemen
Ara 1 elma
Öğle yarımlevrek buğulama 2 yk börülce salatası
Ara kepekli galeta kıtırları pancarlı sos
Akşam zyağlı taze fasulye. Naneli yoğurt 1 kase
Dün akşam yaptığım nohuta imrendim 2 çatal lüplettim
Canım elma yanına çiğ badem dene lütfen daha faydalı olur lif bakımından.canım bazen fıkra iyi gider bende güldümMeltemcim bayıldım fıkraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?