- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.041
Kuzu alkış ıstıyor ınsan dedım vırgul koymadan yanlıs mı olduuCisssss konustun cezan 50 mekik
Aslinda bunyeye gore 1-2 saat Sonra denisorSadece pırasa yedım bır tabak dolu hıssetmıyorum aslındaa
Helva dedinKuzu alkış ıstıyor ınsan dedım vırgul koymadan yanlıs mı olduu
İçim gıttı yalan mı dıyımmHelva dedin
Icim gitti dedin
Ben de severım emine benle de paylaş 2 sana 2 bana olma mıEmine cipura yıyordurrkasınıyom heee
Canım çok güzel yazmışsın.korkma atlatıcaz bu günleri hep beraber...Kızlar az Dınleyın fıkrımı soyleyeceğim;
Bence herkesın dusuncesınde dogru bulduguM seyler var.sole anlatayım Arkadadlar şimdi gıdenler bızden kaynaklı gıtmiştır dıye dusunemeyız berusum onların zaten gıdesı varmış.kafalarında bıtırememişler.ama su da cok doğru gelenı tanıyıp yasam tarzına uygun tavsıyelerde bulunmak önemli.takımdakilerı tanıyıp onlara gore yorum yaparız.burada rencıde edıcı yorum olmuyor zaten meltemin uslübü duzgun.sadece su var bazı insanlar cok hırslıdır.komik bır örnek vereyım evde oglum sebze yemez babası yemedıgınden ama kreşte sırf öğretmeni kim önce yiyecek dedığınden gaza gelip yıyor.evde takla atsam yemez sıpa.evde cozdum onu ben de oyle yapıyorum ama bır arkadası var aynı deyı ona da yaptık,stres olmus yıyemedı kustu kalktı sofradan.bu ornek tam bıze hore.şimdi arkadası tanıyıp yuklencez.yuklenmezsek de yarış olmaz meltemin dedıgı gıbı.ama dozunda.bu hafta bırıncı olmasak da olur ama hepimiz haftalık hedefımızı tutturalım.mesela bu hafta ben iyi kilo verdım önemli olan bu.asırı hırsta zarar.yada sunu soyliyim salatayı kesınlikle zyağlı yemeli ve bunun kilo alımına zararı oldugunu dusunmuyorum.yada bugun paylastıgım yazıda okumusunuzdur.ara ogun mantıklı degıl surekli metabolizmayı uyarmak.ama kendım denedım 3-4 saatte bır bışeyler yemek benı motıve edıyor.uzun zaman yememdk bana ceza gıbı geliyor.herkes kendı dogrusunu bulacak guzel arkadaşlarım.mezun olacagım zaman yazmayı planladıklarım seylerı yazıyorum.mesela esim ekmek yemeye bayılır.o adama ekmegı kes desem 2gun snr mutsuz olup bırakır ama ben sıfır ekmekle yasarım.o yuzden berusumun dedıgı gıbı stabil sebze haslama yoğurt aksama proteın herkese uymuyor.mesela ben calışıyorum ve oglen ne cıkarsa onu yıyorum ama mıktarı az işte pilav ekmek makarna yemıyorum.bu takımda olmak muthiş bişey hepiniz ayrı bır değersınız.sporu sayenızde sıklastırdım acayıp dısıpline ettı takım ruhu ama mesela dun doğumgunune gıtcem gıtmek ıstemıyorum.yanı öınnacık tadına bakıp ertesı gun dengelenebılır.yada aksama bebek gormeye gıtcez ama canım gıtmek ıstemıyor,gıdersem ıkramı tabıkı abartmamalıyım kilo vermek ıstıyorsam ama gideceğim için huzursuzum.mutsuz oluyorum rtkinlik planlamaktan.anlatabiliyor muyum.rakımızı sarabımızı da içelim asure geldı severım de ama gece yememek sartıyla mıktarı makul yenebılır yani.keyıf almadıktan sonra ınce olmak mutlu etmez benı.BIZ COK IYI BIR TAKIMIZ.LÜTFEN GUZELCE DEVAM EDELİM.SIZLERI ÇOK SEVIYORUM
Canım ben sana spor yap demedim.karatay diyeti yaparsan spor yap dedim.sen hamur işini kes yeter ok.başarılar.aç kalamam işte sorun orda emzirdiğim için bi öğün yemesem süt azalıyo bebek doymuyo huysuzlanıyo vs vs..yok çok şükür kabızlık problemim. günde bi saat spor cdm var ''nivea bodyle dinamik sabahlar'' diye onu yapıyorum onun dışında yarım saat de kondüsyon bisikleti.. cumartesiden beri tabi bunlar. iki öğün yiyorum
teşekkür ederim hoşbuldum 2 ay 18 günlük
hızlı kilo vermek istemiyorum daha önceden 1 ayda 12 kilo vermiştim hepsini geri aldım fazlasıyla. ayda 7-8 gibi ideal olduğunu düşünüyorum.. zaten karatayda aşırıya kaçmıyorum. doğumum sezaryen oldu doktor günde en fazla 1 saat spor yapabilirsin 6 ay bitene kadar o da yürüyüş dedi o yüzden sporu da şimdilik abartamam..
güzel vermiş tebrik ediyorum kendisini. tabiiki söylediklerini kulak ardı etmem ama her bünye de aynı değil. kişi en iyi kendi bedenini tanır :)
:)başlamak bitirmenin yarısıdır. bismillah dedik başladık öyle ya da böyle gitcek inşallah bu kilolar
Ben ara öğünü kestim kilo verdim.Gunduz karatayla ilgili yazıyı okunuz mu ara ogun olmadan deneyeceğim yarın
Nereye canım kahveye mi.ok banada ısmarla bende içeyim bugünMeltemmmmm duy sesımı gel sen deeee
Gezintiye çıktım sizede bi ugriyim dedim nasılsınız hatuncanlar
Hoşgeldin gogo.iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?Gezintiye çıktım sizede bi ugriyim dedim nasılsınız hatuncanlar
Yuzeycim eczaneden multivitamin al derim ben one Day woman kullaniyom
Dagyolu tesekkurler ama ben dobra degilim.sadece samimi konusuyorum,ne dusunursem oyle tepki veririm
Sukker deneme suresinde tekrar konusuruz hem karatay kitaplarindanda yararlaniriz.
HatuncanGezintiye çıktım sizede bi ugriyim dedim nasılsınız hatuncanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?