Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim senin o güzel yüzün hep gülsün maşallah çok güzelsin tatlım ya
canmsin ya utandirdin beni ama sende cok guzelsin bende sana bayildm tam.yzunu gormedm ama gozlukle bile bayildim dusun sen
gerisini tesekkr ederm canm benm
sende oyle cok guzel.bir kalbn var
yardmsever canayakn senn gibi bir
arkadasa sahip oldugum icin
kendimj cok degerli hissediyorm
bilesin

Beriliiim merakla bekliyorm yazicaklarinii...ve lutfen eski haline don moralini duzeltt (

Selincim ne olursa olsun belki bu site çöker ve yalnız kalırsın ama ne olursa olsun iradeni kaybetme.kimseye ihtiyacın yok kendin kilo verebilirsin.sadece abur cubur yok ve sağlıklı beslen ardından sporunu yap.tamam mı canım.

ay korktm simdii oyle bisiy yok dimii canm tek basma motivasyonmu kaybediyorm hemen pes ediyorm nssilsa kimseye hesap vermicem diyorm biyerden sonra gidiyor burda oyle degil ama birakamiyorsun sorumlulugn oluyor ..en dogrusu o tabiki canm zayiflamak istuorsak yemicez bu kadar yani bize zarar veren seyleri...

canım benim ne güzel seyler yazmıssın cok teşekkür ederim [/QUOTE] yüzeycim beğendiğine sevindim asıl ben teşekkür ederim

hani çekinmem diyorsun kelamlarınıda rahatlıkla söylemem vs. tabi bu hal içinde samimiyette var

Bu soze hastayim dedeeee
Birde sanemin
Kizimla platese gidiyoz hava missss
yeğenim ne güzel erkenden dükkanı kapattık ki gece hırsızlar girmesin
bu aralar sanem hiç yok sen miss havayı sözünüde özleyebilirsin ama ben dükkan sözünü özletmem inş tabi

Menumu yazayım;
Sabah penırli tost,1b sut,1muz
Ara 2cevız
Öğlen 2kasık bulgur, tavuk haslama,salata,
Ara yesılelma,ayran
Aksam pırasa
Gun boyu
3lt su,2b yesilcay,2 sade tkahvesi
bugun ilk okuduğum menu çok iyi diğer menuler nerde

Dun de bugun de yuruyemedım malesef yarın inşallahhhh 45 dk yuruyeyım
hergün yürüyebilsek ne iyi birbirimizi şevklendirelim

evet 2 süper menu yanlız suyu göremedim

bende yazayım menucugum
sabah 2 yumurta 9 zeytin peynir salatalık 4 kayısı 5 erik 4 ceviz
akşam 1 kase tam etmez haşlanmış et yogurt tadımlık turşu 2 salata
4 lt su 2 bardak yeşil çay 45dk koşu bandı

Bende menumu yaziyiim

Sabah 1 dilim ekmek arasi peynrli tost 3 zeytinsalatalik cay maydanoz limon

Ara 1 elma
Oglen haslanms karnibahar ve baharatli yogurt
Aksam 4 kask tavuk sote ( aslnda salata yaptm yicektm tadina bi baktmki feci tuzlu bisyde yapamadm ondan bunu yedim ve ayran

1.5 saat kosu 3.5 lt su dahada icicem sanrm kosudan sonra suya doymuyorm 2 bardk yesilcay ...

Yok canım.burada takımız ama bireyseliz aslında dimi ama...

bende yazayım menucugum
sabah 2 yumurta 9 zeytin peynir salatalık 4 kayısı 5 erik 4 ceviz
akşam 1 kase tam etmez haşlanmış et yogurt tadımlık turşu 2 salata
4 lt su 2 bardak yeşil çay 45dk koşu bandı
Çok güzel canım afiyet olsun

Çok güzel canım bravo

Canım elma yanına çiğ badem dene lütfen daha faydalı olur lif bakımından.canım bazen fıkra iyi gider bende güldüm
Canım biliyosun benim yenekler hazır geliyor çok dışına çıkmamaya çslışıuorum ama hafta sonu almıyorum kendimle başbaşa kalıyorum o zanan uygularım bademede bayılırm çiğde olsa güzeldir

Hıımm tamamdır.bademi bende seviyorum.
tabiki canm aslinda kendimiz icinde savasiyoruz tabi :)

tesekkur edermm :))
Canım benim.çocuklar uyudu mu

Resim nadıl ekleniyor birde nasıl siliniyor telefondan yada ipad ten hangisi kolsysa onu söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…