- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.081
canmsin ya utandirdin beni ama sende cok guzelsin bende sana bayildm tam.yzunu gormedm ama gozlukle bile bayildim dusun senCanım benim senin o güzel yüzün hep gülsün maşallah çok güzelsin tatlım ya
Selincim ne olursa olsun belki bu site çöker ve yalnız kalırsın ama ne olursa olsun iradeni kaybetme.kimseye ihtiyacın yok kendin kilo verebilirsin.sadece abur cubur yok ve sağlıklı beslen ardından sporunu yap.tamam mı canım.canmsin ya utandirdin beni ama sende cok guzelsin bende sana bayildm tam.yzunu gormedm ama gozlukle bile bayildim dusun sen
gerisini tesekkr ederm canm benm
sende oyle cok guzel.bir kalbn var
yardmsever canayakn senn gibi bir
arkadasa sahip oldugum icin
kendimj cok degerli hissediyorm
bilesin
ay korktm simdii oyle bisiy yok dimiiSelincim ne olursa olsun belki bu site çöker ve yalnız kalırsın ama ne olursa olsun iradeni kaybetme.kimseye ihtiyacın yok kendin kilo verebilirsin.sadece abur cubur yok ve sağlıklı beslen ardından sporunu yap.tamam mı canım.
teşekkür ederim canım
aslında menulerin çok iyiydi bence biraz daha kilo verip durdugunda karataya geçseydin tabibu sahşı görüşüm kolay gelsin
çok iyi inş daha gitmessin
kilo verme süreci önemli tabi verilen kiloyu muhafaza etme süreciyle bağlantısı olsada daha çok bu iş iradeye bakıyor
uzun zamanda verilen kilo uzun zamanda da tekrar alınabilir diyetisyenlerin verdiği 6 öğün beslenme kilo verildikten sonra kalori bazına dönüyor bunu çok uzutmakta biraz zor olsa gerek zaten ilk üyeler hariç çoğumuz haftada 1 kilo civarı veriyoruz bu bana göre normal 1.cilikten kasıt aslında çoğumuzun kilo vermesi değilmi ve kimsenin uyumadiğini bilinçli olduğunun gösteriyor
can Allah biliyor ben genel olarak bu soruyu soracaktım çünkü günlük menu paylaşim sayısı çok az ama çekindim ben kaçamak yapsamda yazıyorum yazmayanlar neden yazmıyor bizim ortak amacımız zayıflama ama herhal daha farklı konulara daha çok yer verdiğimiz için kaynıyor kusura bakmayın bunu yazdiğim için beni eleştirebilirsiniz sonuçta bir gurubuz takım kurallarına uymak için varım
meltem seni hep tebrik ettim ve zayıflatma konusundaki azmin her msjda yansiyor emeklerin için herşey için sağol
berilcim senin dobralığını çok seviyorum birincilikten kasıt kilo vermemiz değilmi ve bu kiloları versek daha mutlu olmayacakmıyız
hani çekinmem diyorsun kelamlarınıda rahatlıkla söylemem vs. tabi bu hal içinde samimiyette varYuzeycim eczaneden multivitamin al derim ben one Day woman kullaniyom
Dagyolu tesekkurler ama ben dobra degilim.sadece samimi konusuyorum,ne dusunursem oyle tepki veririm
Sukker deneme suresinde tekrar konusuruz hem karatay kitaplarindanda yararlaniriz.
yeğenim ne güzel erkenden dükkanı kapattık ki gece hırsızlar girmesinBu soze hastayim dedeeee
Birde sanemin
Kizimla platese gidiyoz hava missss
bugun ilk okuduğum menu çok iyi diğer menuler nerdeMenumu yazayım;
Sabah penırli tost,1b sut,1muz
Ara 2cevız
Öğlen 2kasık bulgur, tavuk haslama,salata,
Ara yesılelma,ayran
Aksam pırasa
Gun boyu
3lt su,2b yesilcay,2 sade tkahvesi
hergün yürüyebilsek ne iyi birbirimizi şevklendirelimDun de bugun de yuruyemedım malesef yarın inşallahhhh 45 dk yuruyeyım
evet 2 süper menu yanlız suyu göremedimİyi akşamlar kızlar
Bende acayip meraktayım bu cuma biraz entrresan olacak galiba
Bende menümü yazıyım
Sabah. 1 dilim kepekli ekmek menemen
Ara 1 elma
Öğle yarımlevrek buğulama 2 yk börülce salatası
Ara kepekli galeta kıtırları pancarlı sos
Akşam zyağlı taze fasulye. Naneli yoğurt 1 kase
Dün akşam yaptığım nohuta imrendim 2 çatal lüplettim
Yok canım.burada takımız ama bireyseliz aslında dimi ama...ay korktm simdii oyle bisiy yok dimiicanm tek basma motivasyonmu kaybediyorm hemen pes ediyorm nssilsa kimseye hesap vermicem diyorm biyerden sonra gidiyor burda oyle degil ama birakamiyorsun sorumlulugn oluyor ..en dogrusu o tabiki canm zayiflamak istuorsak yemicez bu kadar yani bize zarar veren seyleri...
Çok güzel canım afiyet olsunbende yazayım menucugum
sabah 2 yumurta 9 zeytin peynir salatalık 4 kayısı 5 erik 4 ceviz
akşam 1 kase tam etmez haşlanmış et yogurt tadımlık turşu 2 salata
4 lt su 2 bardak yeşil çay 45dk koşu bandı
Çok güzel canım bravoBende menumu yaziyiim
Sabah 1 dilim ekmek arasi peynrli tost 3 zeytinsalatalik cay maydanoz limon
Ara 1 elma
Oglen haslanms karnibahar ve baharatli yogurt
Aksam 4 kask tavuk sote ( aslnda salata yaptm yicektm tadina bi baktmki feci tuzlu bisyde yapamadm ondan bunu yedim ve ayran
1.5 saat kosu 3.5 lt su dahada icicem sanrm kosudan sonra suya doymuyorm 2 bardk yesilcay ...
Canım biliyosun benim yenekler hazır geliyor çok dışına çıkmamaya çslışıuorum ama hafta sonu almıyorum kendimle başbaşa kalıyorum o zanan uygularım bademede bayılırm çiğde olsa güzeldirCanım elma yanına çiğ badem dene lütfen daha faydalı olur lif bakımından.canım bazen fıkra iyi gider bende güldüm
tabiki canm aslinda kendimiz icinde savasiyoruz tabi :)Yok canım.burada takımız ama bireyseliz aslında dimi ama...
Çok güzel canım afiyet olsun
tesekkur edermm :))Çok güzel canım bravo
Hıımm tamamdır.bademi bende seviyorum.Canım biliyosun benim yenekler hazır geliyor çok dışına çıkmamaya çslışıuorum ama hafta sonu almıyorum kendimle başbaşa kalıyorum o zanan uygularım bademede bayılırm çiğde olsa güzeldir
Canım benim.çocuklar uyudu mutabiki canm aslinda kendimiz icinde savasiyoruz tabi :)
tesekkur edermm :))
Evet canm uyudular :) 20.30 gibiHıımm tamamdır.bademi bende seviyorum.
Canım benim.çocuklar uyudu mu
canm ben silemem diye korktm profile koydm kaldirdm cokta kolay :)(Resim nadıl ekleniyor birde nasıl siliniyor telefondan yada ipad ten hangisi kolsysa onu söyleyin
WaaaaawwwwwBende profile koydum
Gunesh gunes gibi parliyorsun canm bu ne fizik ya vallhi atcm kendmi bi yerden supersin canmm :) saclarnn rengi bi ayri hos :))Bende profile koydum
uyudularmi ilk kurdugum cumle oh sessizlk gibisi yok...:)Canım nasıl silinir foto bilmiyorum ki.
Selincim benim minikte o cıvarda yuvarlanıp uyudu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?