- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.101
Waaaaawwwww
Gunesh gunes gibi parliyorsun canm bu ne fizik ya vallhi atcm kendmi bi yerden supersin canmm :) saclarnn rengi bi ayri hos :))
uyudularmi ilk kurdugum cumle oh sessizlk gibisi yok...:)
Canım profile koydumben niye resim gormuyom
farkettim yavruuuuuCanım profile koydum
Avrupalıyım canım avrupa kıtalısimdi farkettim profili gunes cok avrupayisin ya
yok hanam bu kita felan degil auran baskaAvrupalıyım canım avrupa kıtalı
burdan dahami zayifsiin off cok fena kiskandmm ya dur nazar boncugu koymmda nazarnda gecmesin sanaAvrupalıyım canım avrupa kıtalı
bu benmiyimEee betil hanımcım be kaçamaklar yaptın bakalım ne yedin içtin
beriil ne demek istedigimii anladinmi bebegiim seni opuyirmm bekliyorrum :))bu benmiyim
hiiiiiii valla ct bir kadeh raki ictim daha yok ac geziyom biran once cuma gelsin diye dua ediyom
anladim anladimberiil ne demek istedigimii anladinmi bebegiim seni opuyirmm bekliyorrum :))
Canım bu foto kilolu halim böyle ürken başladım burda yarışmaya 6 kilo verdim kaldı 3 kiloburdan dahami zayifsiin off cok fena kiskandmm ya dur nazar boncugu koymmda nazarnda gecmesin sana
ya bisiy dicem ama gulmeyin siz simdik aciz filan diyorsunuz ya bende cok yemiyorm yani dimi ama aksam acikmiyorm benm yaglarm.cok ondanmi acaba kilo dusuncemi.ackcam ben yaglarm yetiyormu bana ben anlamadmkiiselin birgun senide böyle konusacaz merak etme
Afiyet olsun o da mezhepsiz olmazı kardeşim yaabu benmiyim
hiiiiiii valla ct bir kadeh raki ictim daha yok ac geziyom biran once cuma gelsin diye dua ediyom
bence cok zayifsin kollarin boynun nerede kilo benmi goremiyomCanım bu foto kilolu halim böyle ürken başladım burda yarışmaya 6 kilo verdim kaldı 3 kilo
Sonunda aklımdaki gunesh gitti.çok hoş bi kadınsın canım.Çok mersi şekerim burda 65-66 arasıydım şimdi 60 artık 50 lerde olıyom dimi
Canım benim çok teşekkürler
hala bisiy yook simdi baktiim...anladim anladim
papagan
canm supersn ya zaten ihtyacn bilr yokmus super :)Canım bu foto kilolu halim böyle ürken başladım burda yarışmaya 6 kilo verdim kaldı 3 kilo
inan bende goremedm :))bence cok zayifsin kollarin boynun nerede kilo benmi goremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?