- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.141
Afiyet olsun canım.Kızlar 2buyuk parca borek,2elmalı pata,1kase karısık cerez.gumlefım gıttı
Valla olan olmuş canım geriye dönemdeyiz artık telafi çabalarına başlarsın artıkKızlar 2buyuk parca borek,2elmalı pata,1kase karısık cerez.gumlefım gıttı
Saka hayatım olur mu hıcccvAfiyet olsun canım.
Süpersin canım tebrikler harikaSaka hayatım olur mu hıcccv
Oyle yaparsam duvardan duvara carp benı meltem,o zaman ne işim var burada dımı,
Boregın kenarından iki parmak inceliğinde kestım, o kadar.cerez,elmalı pasta,borekler,meyvasuyu elimi surmedımm.tabagı goturup mutfaga koydugumda hepiniz alkışladınız benı duydummm.onu da yemıyecektım ısrar yuzunden en minimum o olduy
Süper yaaa bu grubun hepsı mı guzel yaaaServeycim profilde foto koydum canım
Diğerlerını gormedım emınım onlar da muthiştırrrSüper yaaa bu grubun hepsı mı guzel yaaa
Berus,selin,yuzey, meltem,bayıldım hrpinizeee
teşekkür ederim düşüncelerine saygı duyuyorum epey kilo vermiş olmanı da takdir ediyorum ama yazılarından 'karatay diyeti' kitabını okumadığın anlaşılıyor. karatay kitabında sağlıklı yaşamı ve sağlıklı zayıflamayı bilimsel verilere ve 50 yıllık kalp ve iç hastalıkları hekimliğine dayanarak çok anlaşılır ve açık bir şekilde yazmış. ve bu şekilde zayıflayan ve verdiği kiloları geri almayan ve muzdarip olduğu hastalıklardan kurtulan binlerce kişi var. ben şu an bu diyeti (karatay yaşam tarzını) birebir uyguluyorum. karatayın önerileri doğrultusunda 6 ayda 60 ;90 günde 20; 75 günde 15 gibi kilolar veren çok sayıda insan var ve bu yaşam tarzını uygulayarak hastalıklarından kurtulmuşlar (şeker,kolestrol,hemoroid,migren vb). buraya diyet önerisi almaya gelmedim çünkü karatayın kitabını okudum ve sağlıklı beslenerek kilo vermenin bu şekilde olduğuna yeterince ikna oldum. burda bulunma amacım karşılıklı paylaşımlarla motive olmak. tekrar teşekkür ederim. iyi akşamlarCanım ben sana spor yap demedim.karatay diyeti yaparsan spor yap dedim.sen hamur işini kes yeter ok.başarılar.
Supersin benimde misafirim vardi sadece cay ictim o karsimda ikramlari goturduIyi Akşamlar kızlar gene cene yapıyorsunuz diye geldim ama geç kalmışım güneş foto koymuş ben herkesi olduğu gibi onu da göremedim neyse bende akşam arkadaşımla sohbet ettim pastanede buluştuk arkadaş pastaları götürdü ben sadece kahve içtim eve gelince 1 avuç beyaz leblebi ve 2 dilim portakalla Akşamı kapattım neyse size iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?