Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canım.
Saka hayatım olur mu hıcccv
Oyle yaparsam duvardan duvara carp benı meltem,o zaman ne işim var burada dımı,
Boregın kenarından iki parmak inceliğinde kestım, o kadar.cerez,elmalı pasta,borekler,meyvasuyu elimi surmedımm.tabagı goturup mutfaga koydugumda hepiniz alkışladınız benı duydummm.onu da yemıyecektım ısrar yuzunden en minimum o olduy

Süpersin canım tebrikler harika

İyi aksamlar kizlar bugun izmirde hava kotuydu spora diye ciktik kizimla apartmandan geri donduk
Menume gelince
Sabah kayisi ve su
Kahvalti misir gevregi 1 yumurta
Ara 1tam ceviz
Oglen tavuklu salata corba yogurt
Ara 5 badem
Aksam barbunya yogurt corba
Spor 3 mil lesli
4 litre su
1 bardak dogadan 7 otlu cay

Canım ben sana spor yap demedim.karatay diyeti yaparsan spor yap dedim.sen hamur işini kes yeter ok.başarılar.
teşekkür ederim düşüncelerine saygı duyuyorum epey kilo vermiş olmanı da takdir ediyorum ama yazılarından 'karatay diyeti' kitabını okumadığın anlaşılıyor. karatay kitabında sağlıklı yaşamı ve sağlıklı zayıflamayı bilimsel verilere ve 50 yıllık kalp ve iç hastalıkları hekimliğine dayanarak çok anlaşılır ve açık bir şekilde yazmış. ve bu şekilde zayıflayan ve verdiği kiloları geri almayan ve muzdarip olduğu hastalıklardan kurtulan binlerce kişi var. ben şu an bu diyeti (karatay yaşam tarzını) birebir uyguluyorum. karatayın önerileri doğrultusunda 6 ayda 60 ;90 günde 20; 75 günde 15 gibi kilolar veren çok sayıda insan var ve bu yaşam tarzını uygulayarak hastalıklarından kurtulmuşlar (şeker,kolestrol,hemoroid,migren vb). buraya diyet önerisi almaya gelmedim çünkü karatayın kitabını okudum ve sağlıklı beslenerek kilo vermenin bu şekilde olduğuna yeterince ikna oldum. burda bulunma amacım karşılıklı paylaşımlarla motive olmak. tekrar teşekkür ederim. iyi akşamlar

Iyi Akşamlar kızlar gene cene yapıyorsunuz diye geldim ama geç kalmışım güneş foto koymuş ben herkesi olduğu gibi onu da göremedim neyse bende akşam arkadaşımla sohbet ettim pastanede buluştuk arkadaş pastaları götürdü ben sadece kahve içtim eve gelince 1 avuç beyaz leblebi ve 2 dilim portakalla Akşamı kapattım neyse size iyi geceler

Supersin benimde misafirim vardi sadece cay ictim o karsimda ikramlari goturdu

bu gece dolaptakileri yememek icin arkadaslarin basinin etini yedim
tv min anteni yok diye kafayi size taktim kizlar

yataga gittim emine aklima geldi kizlar acaba geldimi diye malum deneme haftasi bitiyor listeye girecekmi durum ne olacak diye dusunce beni durttu kalktim geldim yok emine yok
cumaya ne ederiz ki bu hafta cok zorlu bir hafta takimlar olabildigine fokurduyor bir zamanlar % 60 larla birinci olurken simdi sonuncular nerdeyse o baremde.
dila var gelirmi bilemiyom
bir kritik yaptim toplight selin ben servey iyi kilo verirsek hayriye diyetini bozmayip bildirim yapars dagyolu gunes haftalik hedefi tuttururlarsa yirtariz gibi
kafayi yedimmi banami oyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…