Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama kaptanimiz yaparsa istrerse uygn gorurse tabikii...

Heh buydu iste bildirim listesinii yapmayi ogrenicekttiik yarn unutmaym listeye yazicam kilomu ben onu bilmiyordm mesela
bakalim tartisiriz hep baraber toplighte gelmis olur

basildiiik Asgidaki kizlar nspiyoruz bu gece tursuydu evde bulgr varsa filan canimiz istersee yiyoruuz iciyoruz dimi bakin obr gun hafta sonuu ooh bizim tskimdakilerin aleriji var yoksa bizde yeriz nolacak yani
buda baska bir zügürt tesellisi oldu hani

***5.TAKIM 389. ETAP***

beril77 ( 72.2/ )
toplight (72.4/71,8 /0,60/% 0.83)
dila21(73.80/)
gunnesh(60.00 / )
CallanPinckney (62.9/)
servey(73.3/73,8/-0,5/-%0,68)
sanemsu0606(57.4/)
dagyolu(64.7/)
hayriyedemet (77.6/)
selinhm(82.00/)
hm22(80.8 / ) 376.etapta izne ayrilan üye geri döndü.yuzdesi 13 e bölündü

5. takim ortalamasi=

günaydın kızlar
şu forumun girişindeki en güzel şal bağlama modellerindeki kız berile mi benziyor
sanki berilin fotosunu ilk geldiğim haftalarda görmüştüm,yanllış mı hatırlıyorum

Dun aksam yazdiklarinizi okumaya calistim sonrada menumu yazmadan çıktım şimdi paylaşayım
sabah 1 yumurta kaşar 8 zeytin 1 domates 6 ceviz 4 kayısı 4 erik
akşam 100-150 gr a tavuk döner salata ayran

Kizlar herkese hayırlı cumalar kimse bildirim yapmamış bende birazdan yaparım herkese kolay gelsin

Umarım iyi sonuclar cıkar.kendım muthıs gayret gosterdım ama veremedım uzgunum umarım haftaya telafı edecegımm

Kızlar sabah sabah cok komık bısey yasadım anlatayım gulun guzel gecsın gununuz.annemde uyuduk spor gıtmıstım spor ayakkabı falan.fuarda gıyınmek için elbıse ve hafıf topuklu ayakkabı aldım.sabah gıydım onu snr bı tane duz bot aldım yarın gezerken rahat oksun dıye.sabah cıktık yola hacaslanında botu cıkarttım kı ne goreyımevden cıkarken aynı renk botum var sagı duz solu topuklu bot almısımmnormalde gergınlık olurdu butun haftasonuma yansırdı ( berus anladın sen onu) ama varsın oyle olsun o yuzden yedegı almadımm artık napalım bole oldu canımı sıkamam varsın ayaklarım sıkılsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…