- 22 Kasım 2014
- 335
- 884
- 128
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.881
canim benjm cok tesekkur ederim seninde dedigin gibi ask cok guzell
ben halaa eve gelirken heyecanlaniyorum iliskimizin 5. senesine gircez evleneli 1.5 sene olacak ama bu duygu bi farkli. bazen bi gulusunu dusunmek beni aptalca gulumsetiyor
Ask kadar guzel bisy varmi canm ask o kdar buyuk bisyki insan aski ugruna gozlerini yumup herseyi yapabiliyir bazen :)
Menum güzeller
Sabah kk peynir,10 zeytın,domates,10 badem,2minik yumurta,1mandalin.
Öğlen
2 kasık bulgur,2kasık haslama et,salata,ayran
Aksam
Fırında hamsı,salata
2lt su,2yesilcay,2tkahvesi
Kızlar haftasonu sehır dısında olcam cok paylasımda bulunamayabilirim benı ozleyın guzeller
menu yorumu yapmiyom kizlar batti balik artik ne deyim
callenim kanimda varosluk var sanirsam
kocis, askitom, hamis göbüs vs...pek sevmedigim kelimeler
hele sitedeki hamisler yaziyorya göbüsler bebis dolsun hamisler cossun krize giriyom resmen
kiz haso derim birde hatta hasommmmmmmmmmm diye uzatirim ruh halime gore esimin unvanlari degisir kocabas ta derim cok kizarsa
Genelde menülere yorum yapılmıyor ama yazmak bile kendi kendine terbiye.3 gun yazmadim kimse farketmedi sonrada ben dikkat edilmedigini syoleyip kustum ve yazmadim
günaydın kızlar
şu forumun girişindeki en güzel şal bağlama modellerindeki kız berile mi benziyor
sanki berilin fotosunu ilk geldiğim haftalarda görmüştüm,yanllış mı hatırlıyorum
Dun aksam yazdiklarinizi okumaya calistim sonrada menumu yazmadan çıktım şimdi paylaşayım
sabah 1 yumurta kaşar 8 zeytin 1 domates 6 ceviz 4 kayısı 4 erik
akşam 100-150 gr a tavuk döner salata ayran
Umarım iyi sonuclar cıkar.kendım muthıs gayret gosterdım ama veremedım uzgunum umarım haftaya telafı edecegımm
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 63.5
fark 1.2
Yüzde ??
Kızlar sabah sabah cok komık bısey yasadım anlatayım gulun guzel gecsın gununuz.annemde uyuduk spor gıtmıstım spor ayakkabı falan.fuarda gıyınmek için elbıse ve hafıf topuklu ayakkabı aldım.sabah gıydım onu snr bı tane duz bot aldım yarın gezerken rahat oksun dıye.sabah cıktık yola hacaslanında botu cıkarttım kı ne goreyımevden cıkarken aynı renk botum var sagı duz solu topuklu bot almısımm normalde gergınlık olurdu butun haftasonuma yansırdı ( berus anladın sen onu) ama varsın oyle olsun o yuzden yedegı almadımm artık napalım bole oldu canımı sıkamam varsın ayaklarım sıkılsınnn
günaydın hatunlar
dünkü menüm
kahvaltı: 2 peynirli yumurta,çeyrek domates salatalık,2 yeşil 1 siyah zeytin, yarım çay bardağı fındık fıstık badem,çay
öğlen: 1 şekersiz sade türk kahvesi , 1 soda(limonla)
akşam:yarım porsiyon kereviz, 60 gr ton balığı, 2 kase salata, yarım kase yoğurt
spor: 1 saat nivea bodyle dinamik sabahlar, leslie 2 mil
diyete başladığım kilo: 112 (21.11.2014)
şu an :108.6
hedef kilo: 65e kadar devam sonra yine kritiği yapılacak
fark:3.4 kilo = %3
%1,85 canımGeçen hafta 64.7
Bu hafta 63.5
fark 1.2
Yüzde ??
günaydın kızlar
şu forumun girişindeki en güzel şal bağlama modellerindeki kız berile mi benziyor
sanki berilin fotosunu ilk geldiğim haftalarda görmüştüm,yanllış mı hatırlıyorum
Dun aksam yazdiklarinizi okumaya calistim sonrada menumu yazmadan çıktım şimdi paylaşayım
sabah 1 yumurta kaşar 8 zeytin 1 domates 6 ceviz 4 kayısı 4 erik
akşam 100-150 gr a tavuk döner salata ayran
Gunaydın guzeller
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 63.5
fark 1.2
Yüzde ??
günaydın hatunlar
dünkü menüm
kahvaltı: 2 peynirli yumurta,çeyrek domates salatalık,2 yeşil 1 siyah zeytin, yarım çay bardağı fındık fıstık badem,çay
öğlen: 1 şekersiz sade türk kahvesi , 1 soda(limonla)
akşam:yarım porsiyon kereviz, 60 gr ton balığı, 2 kase salata, yarım kase yoğurt
spor: 1 saat nivea bodyle dinamik sabahlar, leslie 2 mil
diyete başladığım kilo: 112 (21.11.2014)
şu an :108.6
hedef kilo: 65e kadar devam sonra yine kritiği yapılacak
fark:3.4 kilo = %3
Kizzz niye sonuncu olacagiz...evet bende kilomu bildireyim az da olsa vermişim en güzeli artık 50'li rakalmlara geldim artık bırakmam :)
geçen hafta 60,00
bugün 59,800
fark : 0,200
% : 0,33
inşallah sonuncu olmayız hadi hayırlısı diğer sonuçları merak ediyorum
oooooooooo hosgeldin emineKizzz niye sonuncu olacagiz...
Bi durum var da ben mi bilmiyorum.
Bizden ikinci bile olmaz
teşekkür ederim ben de senin adına sevindim darısı başıma :)günaydın canım, gayet az yemişsin öğlen de yok, afiyet olsun süper kilo vermişsin tebrik ederim.
Yooo kesinlikle degileminecim insallah bu mesajimi cevaplama nezaketinde bulunursun digerlerini goremedin sanirim
bu paylasim durumu boylemi devam edecek canim
yoksa nasil olacak bilgilendirirmisin beni lütfen
suan takimm olarak zor bir donemdeyiz ve bu reddede dikkatli olmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?